lemy 1485 Napisano Utorak u 11:52 Drug član, 1271 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure, KTM 390 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, živke said: Čekajte ljudi, iz salona čoveku dali motor sa ispumpanim gumama ?! @lemy Na kom motoru ? 390 ? p.s Nisi ga dodao u potpis Da, na 390. Posle 800km od prvog servida i dve voznje u peščari, odem da operem motor i prekontrolišem sve (to radim manje više posle svake vožnje) . Dok sam kontorlisamo pritiska u prednjoj gumi vidim da mi fali žbica, ostao samo nipl. Prvo sam mislio da je pukla, a onda sam video sa vidi sa strane iz glavčine. Odmah proverim sve žbice, više od pola bilo otpušteno totalno, klimale se, a druga polovina nije stegnuta dovoljno. Slična situacija i na zadnjem. Čovek više ne može ni u šta da se pouzda, nov motor, ovlašćeni servis, prvi servis gde se sve proverava a oni jedino što su uradili to je da naspu ulja u motor peko maximuma. Napušio sam ih sada u servisu, obećali su da će me zvati da doteram motor da sve ponovo provere, ali verijem da će me ispaliti kao i do sada. Sada me brine da točak nije iskrivljen. Odem na TET Bugarska i Grčka za 20 dana, hoću da sve bude tip top koliko može. Ako se na jave skinuću točak pa na balanserku i komparater da proverim, mada ne mogu i popraviti. Narvoučenije iz mog primera i kolege. Batalite servise, bitne stvari sami moramo kontrolisati, sve jedno da li je nov i li polovan motor 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6350 Napisano Utorak u 18:24 Ne silazi, 5258 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Vidite, pravilo me je naučilo, sve proverite na prvoj pumpi! Uvoznicima/dilerima je u interesu da mi daju što spremniji motor, a u praksi mi se dešavalo sledeće: Gume na izuzetno niskom pritisku - najčešće Nepodešena svetla - najčešće Pretegnuta sajla kvačila - često Od ređih stvari: Prepunjen uljem - čak i za 30% od predviđene zapremine Visi senzor ABS-a Raznorazna oštećenja I još stvari kojeh već ni ne mogu ni da se setim. Moja preporuka svakom od vas koji uzimate nov motocikl. Proverite nivo ulja, proverite pritiske u gumama i probajte kočnice pri maloj brzini čim krenete iz salona. Proverite da li svi prekidači rade. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YU2DBC 34 Napisano Sreda u 07:07 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Lokacija: Beogradska favela Motocikl: 2017 Suzuki V-Strom DL1000, 2025 Voge 300 Rally, 2017 Honda CRF1000L Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan @Pepsi javi kako ide popravka tj zamena unutrasnje gume. Jesi uspeo nesto da dogovoris sa salonom? Izmena: Vidim da si iz Bg. Ja zivim u stepi i imam alat za zamenu (osim balanserke) pa javi ako sam resavas i ako ti je potrebna pomoc. Promenio Sreda u 15:11 član YU2DBC 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pepsi 25 Napisano Četvrtak u 02:02 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VOGE 300Rally (2025), BMNJ F850GS (2021) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno za ponudu. Danas su dosli vozilom s prikolicom i odvezli ga u svoj servis… za sada kontakt sa postprodajom za svaku pohvalu. Dao sam im svoju unutrašnju gumu koju sam kupio. Čekam da mi jave danas kad mogu da ga preuzmem… p.s. Nadam se da nisam valjda oštetio i spoljašnju u tih 100 m vožnje dok nisam skontao šta se desilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 129 Napisano Četvrtak u 06:23 (promenjeno) U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si ok za 100m, ja sam terao par kilometara od pumpe do kuće bez posledica, nagao se pozadi i lagano. Inače pazario sam ovaj set sa alija da se nađe: Promenio Četvrtak u 06:24 član Teshko Typo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pepsi 25 Napisano Četvrtak u 15:13 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VOGE 300Rally (2025), BMNJ F850GS (2021) Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim da sam preuzeo motor danas, oni su zamenili gumu, spoljna je OK, kažu da su još isproveravali srafove. sve u svemu mnogo bolji utisak su na mene ostavili momci iz servisa u odnosu na ekipu iz prodajnog salona. danas sam obrnuo prvih 100 km, bas mi je zabavno da se vozikam s njim, došao kući, ručao i rekoh idem još malo da se provozam 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 712 Napisano juče u 08:10 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Drugari koje prosirenje za bocnu nogaru koristite? Ja sam imao neku ali se rasklimala i na kraju sam uspeo i da je izgubim pa gkedam drugu da nabavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3877 Napisano juče u 11:25 BJB Maxi Scooter Club, 1253 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam sa Alija otkad sam uzeo motor, nije mrdnulo. Kucao sam baš za Rally, stiglo bez natpisa što mi je još bolje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 712 Napisano pre 20 sati Zainteresovan, 573 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, porucio od Alije.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...