YU2DBC 61 Napisano pre 2 sati U prolazu, 39 postova Lokacija: Beogradska favela Motocikl: 2017 Suzuki V-Strom DL1000, 2025 Voge 300 Rally, 2017 Honda CRF1000L Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 9. 2026. at 6:15, Pepsi je napisao: Ovo sam i ja zaključio. Ako se prikoči, a ostaneš u 4. ili 5. brzini i kreneš da spustas pri niskoj brzini kretanja ili kad si već zaustavljen, prakticno je nemoguće ubosti 2. stepen prenosa. Ako se spustanje brzina odradi “na vreme”, onda se taj problem ne manifestuje, ali to ne znaci da motor nema problem i to jeste definitvno - defekt. Pitanje je da li postoji rešenje za to ili je jednostavno “feature of the bike”. Nije problem pa nema ni resenja:) Mislim da je to do dizajna menjaca koji je bez sinhrona. Meni se ovo desavalo i sa gomilom drugih motora...pogotovo na onima sa tim "traktorskim" menjacima. Udari zub u zub. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 667 Napisano pre 45 minuta Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se dešava na Stromu slično. Ako se desi da stanem u četvrtoj npr muka je išaltati na dole, kao da ide u prazno.. Nije ni tako uvek, verovatno zavisi od zupčanika kako se nameste.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...