YU2DBC 57 Napisano pre 10 sati U prolazu, 35 postova Lokacija: Beogradska favela Motocikl: 2017 Suzuki V-Strom DL1000, 2025 Voge 300 Rally, 2017 Honda CRF1000L Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Meni je fabricki vizir na ovom motoru savrsen. Pritom imam 198cm i 115kg. Sto bi mladjana Mis Vranja rekla: "Nemam objasnjenje ovakvog fenomena" Inace imam i Afriku sa aftermarket visokim vizirom i Stroma takodje sa aftermarket visokim vizirom. I na oba me vetar i buffeting satiru. I mislim da nije do brzine, vec do toga koliko se vetra skupi i usmeri na glavi. Posto za moju visinu nema adekvatne zastite ovi visoki viziri samo pokupe pritisak sa vece povrsine i celog mi ga isporuce u tintaru... Kod Voge je pritisak ravnomerno rasporedjen po celom gornjem delu tela i glavi. Veci vizir nije nuzno i bolji vec moras da nadjes svoju meru. Probaj da nadjes podesivi vizir pa se igraj sa visinama. Kad nadjes svoj sweet spot onda mozes da narucis custom po toj dimenziji. Mislim da sam negde cuo da u BG ima tip koji ih pravi po sablonu fabrickog i po visini i sirini koju mu trazis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 885 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 1100 D Prijavi odgovor kao problematičan @YU2DBC i ostale visoke kolege. Nas najčešće udari strujanje sa vizira pravo u glavu. Rešenje je deflektor i to spušten i blago uspravljen u odnosu na vizir. Provereno radi na Africi a verujem i na drugim motorima kada vetar sa vizira ide direktno u glavu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...