savavavan 583 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Kolega paaa onda kažeš...kolega da kupimo po pola nalepnice pa da skeniramo ili nas petorica da podelimo jedan set pa da skeniramo...to mu dođe je ''mi ostali jeftinije da prođemo'' ovako kažeš...druškane kupi ti sve i završi pa daj meni da ja za džabe sve dobijem nije to lepo Nije lepo al je korisnoSent from my SM-A556E using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 237 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima jos zainteresovanih, vidim da ima na par mesta po netu da se kupi template (vector), za 60-80$. Tako da imamo opciju da kupimo zajedno, izdelilo, pa pravimo domace nalepnice Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Promenio pre 10 sati član Mikec 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6527 Napisano pre 8 sati Nemanja Stojanović, 1790 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan @Mikec kad već kupuješ bilo bi super da kupiš i meni jedan, kad su već na akciji. Šalu na stranu, nikad nije bio jeftiniji, neka me neko odgovori da ne kupujem treći motor A kad ga kupim, Mikec, uzimam folije sa tobom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 583 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan @Mikec kad već kupuješ bilo bi super da kupiš i meni jedan, kad su već na akciji. Šalu na stranu, nikad nije bio jeftiniji, neka me neko odgovori da ne kupujem treći motor A kad ga kupim, Mikec, uzimam folije sa tobom.ucestvujem za folije.i nemoj da trpis kupi i treci:)Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5112 Napisano pre 4 sati Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Skittles said: @Mikec kad već kupuješ bilo bi super da kupiš i meni jedan, kad su već na akciji. Šalu na stranu, nikad nije bio jeftiniji, neka me neko odgovori da ne kupujem treći motor A kad ga kupim, Mikec, uzimam folije sa tobom. Ja mislim da treba da kupis i treci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 865 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan @Mikec čestitam! A pitanje za sve: kako se prolazi tehnički sa nalepnicama/folijama koje potpuno menjaju boju motora iz saobraćajne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6527 Napisano pre 1 sat Nemanja Stojanović, 1790 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Prve dve godine se ne ide na tehnički Nikada nisam imao motor toliko dugo da znam za posle. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 865 Napisano pre 21 minuta Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Znam, zato te nisam tagovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...