severian 16976 Napisano Mart 27, 2023 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema pljeki više, tranzicija odradila svoje, neće biti ni sajma uskoro (i to ne motora i avta, već zgrada i obale). Tako da, uživajte dok ima. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 62 Napisano Mart 27, 2023 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, slobasuper9 je napisao: Bili kod mene na štandu, niko da se javi da se makar upoznamo Sloboja se javio,Drago mi je da Sam te upoznao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5367 Napisano Mart 27, 2023 Drug član, 1927 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, slobasuper9 said: Bili kod mene na štandu, niko da se javi da se makar upoznamo Uopšte mi nije palo na pamet, u suprotnom javio bih se sigurno! Biće još prilika nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3211 Napisano Mart 27, 2023 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je stanje sa gumama na standovima? Ima li sta u ponudi, neke korekcije cena...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Mart 27, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezem na komentare za cene auta. 2020te sam platio novu korolu hibrid karavan 24700 evra. Bio sam porazen kad sam video da sada za te pare uglavnom B segment moze samo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Mart 27, 2023 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ispod 20K evra nema automobila a da nije samo za grad. Uzas. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1926 Napisano Mart 27, 2023 (promenjeno) Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Cene su visoke pa su visoke, ali sam šokiran prodavcima koji nisu zainteresovani da prodaju. Ja lagano tražim novi auto. Ne interesuju me pitanja koliko može da razvije i da li hostesa dolazi uz auto, samim tim nisam imao šta sa hostesama ni da pričam već su mi trebali prodavci. Kako mi je izbor poprilično širok, gledao sam jedno 7-8 različitih proizvođača. Em sam morao svugde da jurim prodavce, em mi nisu davali prave odgovore i odnose se kao da ih ozbiljno smara što moraju da se bakću sa mnom. Od njih 7-8, dobio sam 3 vizit karte. Od ta 3 je jedan obećao da će mi poslati ponudu do kraja dana (četvrtak), još je nisam dobio. Jedan auto što mi je bio u užem izboru ću preskočiti zbog prodavca koji je drkao telefon dok sam mu se obraćao i bukvalno sve odgovore mi davao preko one stvari. Iskreno mi nije jasno kako funkcionišu. Promenio Mart 27, 2023 član Mr_Wolf 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Mart 27, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan E i da, Motul ulja, samo izložba, nema prodaje, sve je to meni jasno zašto nema prodaje, al koga boli k da gleda u zatvorene kontejnere ulja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8477 Napisano Mart 27, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Mr_Wolf je napisao: Cene su visoke pa su visoke, ali sam šokiran prodavcima koji nisu zainteresovani da prodaju. Ja lagano tražim novi auto. Ne interesuju me pitanja koliko može da razvije i da li hostesa dolazi uz auto, samim tim nisam imao šta sa hostesama ni da pričam već su mi trebali prodavci. Kako mi je izbor poprilično širok, gledao sam jedno 7-8 različitih proizvođača. Em sam morao svugde da jurim prodavce, em mi nisu davali prave odgovore i odnose se kao da ih ozbiljno smara što moraju da se bakću sa mnom. Od njih 7-8, dobio sam 3 vizit karte. Od ta 3 je jedan obećao da će mi poslati ponudu do kraja dana (četvrtak), još je nisam dobio. Jedan auto što mi je bio u užem izboru ću preskočiti zbog prodavca koji je drkao telefon dok sam mu se obraćao i bukvalno sve odgovore mi davao preko one stvari. Iskreno mi nije jasno kako funkcionišu. Ja gledao i pitao za Fiat 500,Fiću... Prvo neku gusku, kažem joj da sam upoznat sa detaljima... I pitam zašto je skuplji za više od 1000e izloženi model od istog takvog u salonu? Prosledi me prodavcu. Otvorim link i sve mu nabrojim šta je isto i pitam sta je razlika? Nije imao smislen odgovor. Pitao za kredit... Tu tek ništa nije rekao. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Mart 27, 2023 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bila lepa pljeska napolju, ali unutra nista. Mi kupili sendvic, uzeli po zalogaj, ja se okrenuo i vratio ga na pult. Rekoh liku samo da je stlramota da to prodaju. Pljeka bila super, 600 dingera uz pomfrit, salatu i hleb. Sveps je bio jos lepsi jer je kostao 300 din. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Mart 27, 2023 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ko još kupuje nešto na sajmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5367 Napisano Mart 27, 2023 (promenjeno) Drug član, 1927 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 3/23/2023 at 7:58 PM, kole24 said: Meni se baš sviđa. Bitno je da je kopija nekog krštenog zbog rezervnih delova i potrošnog materijala. Mislim, kad već prihvatiš kineski proizvod i kineski kvalitet. Ja sam koji cm viši. Zanimljive informacije si podelio, ovo za agregat od KLX 300. Može neki link, odakle ta info? Pogledao sam KLX 300 agregat, i jeste da liči :). Od nas četvorice koji smo bili, dva drugara razmatraju da ga uzmu kao drugi motor. Pogotovo što postoji sajamsko sniženje i beskamatni kredit. Ono što sam ja čuo, od čoveka koji ima mnogo iskustva sa ovakvim motorima je da je osećaj u vožnji skroz uporediv sa crf 300. Ali da ima malo više snage i malo tvrđe ogibljenje. Možda ne bi bilo loše da se otvori tema za ovaj model ? Promenio Mart 27, 2023 član antir3ality 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Mart 27, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Jedna digresija na zadnji post, je l neko primetio na onoj ninji, ona nalepnica crna slova na zelenoj pozadini, pa tako u pravugaoniku zalepljeno na zeleni motor, a nalepnica isečena kao osnovci na likovnom, koja je fora s tim, tako skup motor a na te sitnice niko ne obraća pažnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Mart 27, 2023 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljive informacije si podelio, ovo za agregat od KLX 300. Može neki link, odakle ta info? Pogledao sam KLX 300 agregat, i jeste da liči . Od nas četvorice koji smo bili, dva drugara razmatraju da ga uzmu kao drugi motor. Pogotovo što postoji sajamsko sniženje i beskamatni kredit. Ono što sam ja čuo, od čoveka koji ima mnogo iskustva sa ovakvim motorima je da je osećaj u vožnji skroz uporediv sa crf 300. Ali da ima malo više snage i malo tvrđe ogibljenje. Možda ne bi bilo loše da se otvori tema za ovaj model ?Loncinova oznaka za taj agregat je YF300, odnosno LC178. Ako potražiš po netu, izaći će ti gomila delova koji odgovaraju za KLX300/YF300. Cilindar, klip, vodena pumpa, bregaste, glava, flanšna usisa ...Naišao sam i na neku temu na KLX300 forumu gde diskutuju o kvalitetu kineskih delova koje ugradjuju umesto Kawasakijevih.Inače, taj agregat se dosta ugradjuje u kineske kvadove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Mart 28, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, grafigo je napisao: Kakvo je stanje sa gumama na standovima? Ima li sta u ponudi, neke korekcije cena...? Ima, Dum doo ima Dunlop, Kompp Co ima Michelin. Najbolje ih nazovi pa ih pitaj za cene, samo požuri ako misliš nešto da kupuješ, danas je zadnji dan na sajmu. Kontakt Telefon: 011/34 36 340; 011/34 36 360 dum@sbb.rs Kompp.Co - Motori, Delovi, Oprema... Beograd, Srbija - Kontakt WWW.KOMPP.CO.RS Promenio Mart 28, 2023 član MOTOM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Mart 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, jel neko seo, video, štipnuo CF MOTO 450SR? Ja bi nju tako rado posedovao a mala obećava Edit: Zna li se cena? EditEdit: Uf, gledam cene u UK, da se nisu malo zabrojali? Nije da nipodaštavam CF moto kao marku ali da je skuplji od Honde i Kawe u klasi? Kontam da ima jaču opremu možda i tako to ali ipak... Vreme će pokazati, uvek tako bude. Promenio Mart 28, 2023 član Gordak985 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 28, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 450SR baš moćno izgleda, pravo osveženje od braće kineza, dizajn im je sve bolji i bolji. Jedini kamen spoticanja će im biti cene, malčice ga preteraše. Kad bi napravili SR od 650-750ccm sa razumnom cenom, pomerali bi dupe Japancima i Italijanima. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano Mart 28, 2023 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, abarth_maniac je napisao: Bila lepa pljeska napolju, ali unutra nista. Mi kupili sendvic, uzeli po zalogaj, ja se okrenuo i vratio ga na pult. Rekoh liku samo da je stlramota da to prodaju. Pljeka bila super, 600 dingera uz pomfrit, salatu i hleb. Sveps je bio jos lepsi jer je kostao 300 din. Ti isao da testiras celu gastronomsku ponudu... izvini Entoni (Burdejnu), nisam te prepoznao... Salim se malo... vidim, prica se o pljeski... meni je ostalo u secanju, ta pljeska kada je pijacni dan, deda me vodio (ne vezano za ovaj sajam), imao sam 5, 6 godina, ali taku pljesku vise nikad nisam pojeo... Tako da bih to mogao da pripisem NOSTALGIJI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Mart 28, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je neko pominjao ali danas je poslednji dan da se pazari VOZZI sa 20% popusta preko aplikacije, mene je Evropa dodatak izašao 3600 umesto 4500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chedo 150 Napisano Mart 28, 2023 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kinroad xintian 250-16 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 3. 2023. at 16:17, Arakis je napisao: Ispod 20K evra nema automobila a da nije samo za grad. Uzas. Bezobrazno velike cene većine automobila. Ja sam video samo jedan normalan auto približne cene (oko 20.000€) i da imam para ne bi se ni sekunde dvoumio. Košta kao dodantna oprema za jedan od automobila sa susednog štanda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2525 Napisano Mart 28, 2023 Drug član, 1079 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar je uzeo MG zs u full opremi,na sajmu za 21k e.Da mi je rekao pre toga,da namerava TO da kupi,"Oštro bih protestovao".A realno bih ga zeznuo,SUV je odličan sa odličnom opremom,kao da sediš u nekom premium Nemcu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Mart 28, 2023 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Gordak985 said: Društvo, jel neko seo, video, štipnuo CF MOTO 450SR? Ja bi nju tako rado posedovao a mala obećava Meni je bio bas zanimljiv, morao sam da sednem da vidim polozaj kakav je, umereno napadacki, meni sa 183cm visine sasvim lepo lezi, ne deluje malo, uzivo je stvarno lepo odradjen, prelep dizajn, kubikaza i snaga je za mene idealna.. Kako rekose tek je stigao jos ni cena nije formirana.. Nesto se mislim da prodam svoj motor i da kupim neki do 500cc, ne treba mi vise.. Inace sajam je bio super, imalo je sta da se vidi, drugar kupio cizme fin popust dobio.. Steta sto nije bilo Honde cb500 i Yamahe mt03, njih sam hteo da vidim, ali okk.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2156 Napisano Mart 28, 2023 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da mu je konačno došao kraj. Da je trajao još 3 dana, izneli bi me na nosilima. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Mart 29, 2023 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Darko SB je napisao: Meni je bio bas zanimljiv, morao sam da sednem da vidim polozaj kakav je, umereno napadacki, meni sa 183cm visine sasvim lepo lezi, ne deluje malo, uzivo je stvarno lepo odradjen, prelep dizajn, kubikaza i snaga je za mene idealna.. Kako rekose tek je stigao jos ni cena nije formirana.. Nesto se mislim da prodam svoj motor i da kupim neki do 500cc, ne treba mi vise.. Inace sajam je bio super, imalo je sta da se vidi, drugar kupio cizme fin popust dobio.. Steta sto nije bilo Honde cb500 i Yamahe mt03, njih sam hteo da vidim, ali okk.. Imao sam čast da ga testiram na Istanbul Parku prošle nedelje. Ako stignem ove nedelje izbacujem tekst. Ide izuzetno dobro, koči odlično (brembo monoblok kočiona čeljust). Dve klase je bolji od 300SR-a. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 29, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što je kiša usrala test, niste mogli da ga cepate do daske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...