Milanezi 2550 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, misa-pei je napisao: Je li neko bio danas, između 13 i 14 h na koti? Ja se spremio, obukao staru BJB majicu, crvenu, seo kod samih stepenica na ulazu. Računam, neko će da vidi oznake, da priđe da se upoznamo... Niko. Sedeli smo unutra na Koti, video sam te kroz prozor...posle opet u Topoli smo sedeli kod semafora, javio si se i nesto si se okretao motorom tamo-vamo, na onoj raskrsnici, bas si me zbunio Mislio sam da ces sesti pa da popijemo nesto...nema veze, drugi put. Majicu nisam video od jakne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6103 Napisano April 23, 2023 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Što nisi mahnuo? Pratio me kolega na Stromu, trebalo je da zajedno idemo do Aranđelovca, ali je on neočekivano skrenuo na semaforu. Dok sam se ja okrenuo, prvo sam pomislio da je sa vama, pa sam otišao nizbrdo, nema ga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano April 23, 2023 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Oko 12h 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10277 Napisano April 24, 2023 Drug član, 3382 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, BaneVuk58 je napisao: Da se pokažu....inače su prazni Koji sam bolid,pa mogao sam sa koferima...ej novi,glanc,piiii... Kad već pomenuh kofere,htedoh kupiti E22n Givi,nisam zbog nosača,praktičniji su od ovih V35 (na stranu što su jeftiniji duplo i više),imadoh u planu nekad izostaviti top case,samo sa bočnim,otvaraju se odozgo,tako bi ih malo više koristio,ne samo kol'ko-dva,tri puta u sezoni.Da kačim ove,grebanje po vrzinama...nema smisla. P.S. i sad bi zamenio ove V35 za E22n ali moramo i nosače menjati,jedino ne znam dok ne vidim,da li bi se mogli kačiti na suzukijev nosač za top case,ako bi mogli odma' bi se menjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3173 Napisano April 24, 2023 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, shoyyka je napisao: Koji sam bolid,pa mogao sam sa koferima...ej novi,glanc,piiii... Kad već pomenuh kofere,htedoh kupiti E22n Givi,nisam zbog nosača,praktičniji su od ovih V35 (na stranu što su jeftiniji duplo i više),imadoh u planu nekad izostaviti top case,samo sa bočnim,otvaraju se odozgo,tako bi ih malo više koristio,ne samo kol'ko-dva,tri puta u sezoni.Da kačim ove,grebanje po vrzinama...nema smisla. P.S. i sad bi zamenio ove V35 za E22n ali moramo i nosače menjati,jedino ne znam dok ne vidim,da li bi se mogli kačiti na suzukijev nosač za top case,ako bi mogli odma' bi se menjao. Aaaa ti se ne računaš!!! Tvoji koferi su PLASTIČNI a ne aluminijumski! To je kao i da ih nemaš 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1986 Napisano April 24, 2023 (promenjeno) Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, the_doctor je napisao: Jedno moje zapažanje od danas. Ima i nema veze sa ovim, procenite sami. Jutros uranio, pre maratona, spičio motorićem u selo. Ceo dan sam bio po dvorištu. Glavnom ulicom, selo je na potezu Stara Pazova - Ruma, je u toku celog dana prošlo jedno 20ak motora, da sam ih čuo. Svega 2 ili 3 su prošla normalnom brzinom. Sudio sam samo po zvuku. Čujem ih u daljini, jedno kratko zuuu, i opet u daljinu. Naseljeno mesto. Da li je to slika nas motorista!? Ja za sebe smem da kažem da sam danas kroz svako naseljeno mesto spustio na 60ak. Mnogi nisu. Neki su ga prošli sa 200, potpisujem. Zato je crna hronika puna. Nema se mera. Pre 17 sati, milomir22 je napisao: Čim bude neki lep dan početkom sezone, znam da će biti neko od motociklista u crnoj hronici. Jbg, obrni-okreni brzina bude presudna, teže nas uočavaju zbog velike brzine, kad pretiču, ne očekuju da će im motocikl toliko brzo doći u susret i sl. Do 100 km/h nešto može i da se odreaguje i da se bude uočljiv, sve preko toga, a van autoputa je rizik. I u subotu i nedelju sam obrnuo po jedan krug preko Rudnika. Iako ni sam ne vozim sporo, zapravo je čudo da u crnoj hronici imamo samo 2 slučaja za vikend. I guranje i izguravanje sa puta... što kolega motorista, što automobila i kamiona. Točkiranje na obilaznici oko Mladenovca... i na svim ostalim putevima. Bolje da ne kačim šta sve imam. Sad vidim da se ne vidi dobro na snimku. Sva 3 motora iz suprotnog smera su mi prilazili na točku. Promenio April 24, 2023 član Mr_Wolf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano April 24, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10-tak dana, radni dan, sam odvozao do Rudnika preko Avale, Ralje ... Od Dušanovca AP sam pratio grupu motora 5-6, većinom GS. Divljali su i tu, obilazili zaustavnom, uletali ljudima na meter ... Ja inače vozim oštrije ali ovi su bili za medalju. Par puta su me obišli, ja ih pustim kao grupu pa polako za njima. Vozili su po Ralja ringu sigurno min 150. U krivine ulazili takvom brzinom da sam pomislio ako nešto bude u njihovoj traci ginu sigurno jer voze jedan drugom na točku. Takav stil vožnje bih vozio na Navaku ali na ovim putevima gde ljudi izlaze iz svojih dvorišta, gde ne znaš i ne vidiš šta te čeka na izlasku iz krivine - čista ludost. Posle su me sustigli i obišli na delu Topola - Rudnik, još gore su uletali u krivine. Pratio sam ih jedan deo puta ali nisam želeo da se igram svojim životom. Potpisujem onom brzinom kojom su ulazili u nepregledne krivine da su naleteli na traktor ili neku prepreku nebi uspeli da stanu. 1 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 24, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ZEMZEM je napisao: Vozili su po Ralja ringu sigurno min 150. U krivine ulazili takvom brzinom da sam pomislio ako nešto bude u njihovoj traci ginu sigurno Leto 201x, prodje se skretanje za vrcin a onda ide krivina levo pa desno a onda puca onaj pravac od nekih 200 metara na cijem zavrsetku ide krivina ulevo. Predvodim kolonu i u spoljnjem retrovizoru gledam GS kako preskace jednog po jednog u krivini, po izlasku na pravac 3. gas, bacim oko na sat a ono 130. On me je obisao i ostavio kao da stojim, tipujem da je isao 170/180. Kako je savladao onu krivinu na kraju pravca samo on zna. I njegova suvozacica. Bravo za kolegu sa foruma .. Al ozbiljno ... Promenio April 24, 2023 član travelman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Maj 6, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Кажу сутра, у недељу ће да бидне леп дан па ако ураним ето мене од Новог Сада на кафицу у Коти .... до Раље знам напамет а на даље ће да ради навигација а назад онда преко Тополе а можда и преко Космаја па да бидне баш леп дан 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano Maj 6, 2023 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam opeglao ovu rutu malopre, danas smo terali Kragujevac-Topola-Mladenovac pa autoputem do Beograda-Savskom magistralom do Obrenovca, pored TENT-a B do Šapca, pa preko Valjeva Ibarskom do Rudnika, Stragari pa nazad Kragujevac. Na rudniku nigde nikog, oko 8 uveče, milina jedna, na Ibarskoj saobraćaja toliko, taman dovoljno da se ne zaspi, gume su se usijale. Oko 410 km čistog užitka i 4000 rsd pojedenog goriva... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Maj 7, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Молим лепо, да се не каже да Новосађана нема на Коти555, речено, учињено 22 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5597 Napisano Maj 7, 2023 Drug član, 1398 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ПИпезос je napisao: Молим лепо, да се не каже да Новосађана нема на Коти555, речено, учињено Били смо у исто време на Коти. Ево га мој фазер на првој слици испред тог црвеног VFRa. Да сам знао да наздравимо, штета. Али биће прилике. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Maj 7, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Marko05 je napisao: Али биће прилике. Даће Бог, биће кад тад 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8159 Napisano Maj 8, 2023 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Били смо у исто време на Коти. Ево га мој фазер на првој слици испред тог црвеног VFRa. Да сам знао да наздравимо, штета. Али биће прилике. Zato sam stavio nalepnicu na kofer.....pa možda neko vidi ....Bane loneridersa osmehom i stolicom 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5597 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 1398 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, BaneVuk58 je napisao: Zato sam stavio nalepnicu na kofer.....pa možda neko vidi .... Bane lonerider sa osmehom i stolicom Права прича. Ја планирам да одрадим налепницу и никако. Све чекам да се реализује она идеја "BJB" са привесцима, мајицама, налепницама... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BaneVuk58 je napisao: Zato sam stavio nalepnicu na kofer.....pa možda neko vidi .... Сасвим ОК идеја Pre sat vremena, Marko05 je napisao: Све чекам да се реализује она идеја "BJB" са привесцима, мајицама, налепницама... Ко канда ћеш се начекати, само сам за себе да одрадиш ... ја ћу вала сам 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8159 Napisano Maj 8, 2023 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ко канда ћеш се начекати, само сам за себе да одрадиш ... ја ћу вала сам Samo u ličnoj režiji Bane loneridersa osmehom i stolicom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4821 Napisano Maj 8, 2023 (promenjeno) Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Juče smo svratile na pićence i mezence u popodnevnim satima hahahaha Izvinjavamo se svima koji su bili u restoranu jer smo bile malko bučnije.. Ipak je to 8 žena u grupi Bilo superrrr Pozdrav za sve .. Promenio Maj 8, 2023 član GR 46 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5597 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 1398 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, GR 46 je napisao: Juče smo svratile na pićence i mezence u popodnevnim satima hahahaha Izvinjavamo se svima koji su bili u restoranu jer smo bile malko bučnije.. Ipak je to 8 žena u grupi Bilo superrrr Pozdrav za sve .. Мимоишли смо се негде код Мионице. Ми ка Љигу, ви ка Мионици (Дивчибарама...). Ти си предводила екипу. Видим позната ми жута оса. Лепо вас било видети онако у групи. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4821 Napisano Maj 8, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Marko05 je napisao: Мимоишли смо се негде код Мионице. Ми ка Љигу, ви ка Мионици (Дивчибарама...). Ти си предводила екипу. Видим позната ми жута оса. Лепо вас било видети онако у групи. Jeeeeej. .. Hvala ti nadam se da smo se javile hahahaha 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5597 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 1398 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, GR 46 je napisao: Jeeeeej. .. Hvala ti nadam se da smo se javile hahahaha Наравно, махали смо једни другима. Симпатично видети женску екипу на моторима. Препознах да сте ви по твом мотору и осталим обележијима на кацигама, моторима... Другар се мало уплашио, каже за мало да га трицикл згази. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Maj 25, 2023 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jutarnje razgibavanje 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1986 Napisano Jun 3, 2023 (promenjeno) Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko bude išao ka Rudniku ovih dana - obratite pažnju, izgleda da su putari posipali svež šljunak pored puta, a onda su ga lokalni McRae-i i Rossiji na više mesta razneli po putu Video sam na još nekoliko lokacija, uglavnom na sekciji od Topole ka Rudniku. Promenio Jun 3, 2023 član Mr_Wolf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano Jun 3, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Sprala vodurina na kolovoz.Bilo dosta kiša... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Jun 6, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 5. 2023. at 21:02, ПИпезос je napisao: Молим лепо, да се не каже да Новосађана нема на Коти555, речено, учињено Sledeći put bi mogli da se javimo i popijemo piće, kad već sedimo sto do stola. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...