Pablo 1935 Napisano Decembar 2, 2022 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kao što znate, davne 2010. godine smo ustanovili simbolično priznanje pod nazivom BJBikers Vitez, za naše nesebične moto kolege koji su svojim delima demonstrirali naše ključne vrednosti, a to su humanost i solidarnost. Došlo je vreme u godini kada je red da prepoznamo takve među nama i dodelimo im prigodnu titulu. Saznajte više o tituli BJBikers Vitez: BJBikers Vitez - BJBikers.com BJBIKERS.COM Simbolično priznanje za najplemenitija dela godine, ustanovljeno da prepozna i oda počast pojedincima koji su na delu pokazali humanost i solidarnost. Pošto smo protekle dve godine propustili da prepoznamo vitezove među nama, podsetiću vas o propozicijama: - predložite forumaše ili prijatelje naše zajednice, koji su svojim delom demonstrirali nesebičnost, humanost i solidarnost, pomagajući drugima u nevolji, - obrazložite svoj predlog konkretnim primerom, - na osnovu svih predloga, donećemo finalnu odluku i na svečanom ručku u sklopu Moto Deda Mraz akcije (24. decembar 2022.) ćemo proglasiti BJBikers Vitezove, ukoliko ih bude. Pre par godina smo ustanovili i forumsko priznanje pod nazivom Medalja Zahvalnosti , za forumaše koji su nesebično delili savete, pisali putopise, pomagali drugim forumašima i prosto su značajno doprineli ovoj našoj zajednici koja se okupila na ovom parčetu velikog Interneta. Zato, pored predloga za BJBikers Vitezove, dajte svoj predlog i za forumaše za koje mislite da su zaslužili medalju zahvalnosti na forumu. Dajte svoje predloge! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7959 Napisano Decembar 2, 2022 (promenjeno) Drug član, 833 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @abarth_maniac Ne treba mnogo reči o ovom čoveku, niti sam ja baš dovoljno vešt sa rečima, kratko ću: legenda. I na rečima i na delu. Edit 2: Edit3: @Krokodilo Mehaničarski saveti, neograničeno i bezuslovno. Svima. Na forumu i na Viberu. Promenio Decembar 2, 2022 član the_doctor 6 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4408 Napisano Decembar 2, 2022 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan @abarth_maniac Prvenstveno zbog servisa u humanitarne svrhe. 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Decembar 2, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ponovicu iz druge teme, drug abarth za viteza! 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3485 Napisano Decembar 2, 2022 (promenjeno) Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se bira jedan ili vise viteza? @yogibear @N.F.S. @abarth_maniac @Krokodilo Promenio Decembar 2, 2022 član Vampa 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1935 Napisano Decembar 2, 2022 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nema ograničenja u broju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8186 Napisano Decembar 2, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam za Abart Manijaka,ali ću dodati,da i NFS,i Kokodrilo mogu da uđu na tu listu.Zašto.Pogledajte razne teme,nesebično delili ono što su radili,a takođe,i svojim savetima i preporukama su pokušavali da izađu u susret.Predložio bih i JogiBear,svojim putovanjima,i putopisima to zaslužuje.To je moje mišljenje.Na kraju ću se našaliti,predložio bih i Travelmana,al bi me neki obesili za 00.Pozdrav za brata Travelića. Promenio Decembar 2, 2022 član gebee&co 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5612 Napisano Decembar 2, 2022 Drug član, 1996 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam već jednom spontano uradio, i kao što je kolega pre mene napisao - predlažem majstora @Krokodilo za medalju zahvalnosti. Bez njegovih postova ovaj forum ne bi bio to što jeste. Evo i posta kada sam prvi put to pomenuo, a po reakcijama se vidi da nisam jedini koji ovako razmišlja. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Decembar 2, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 1. @N.F.S. 2. @yogibear 3. @abarth_maniac Мислим да је разлоге беспотребно писати. 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1987 Napisano Decembar 2, 2022 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan RankoNešaBorisKao sto @Marko05 receSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Decembar 2, 2022 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas @N.F.S. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5612 Napisano Decembar 2, 2022 Drug član, 1996 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Možda ne bi bilo loše u naslov dodati da je izbor i za medalju zahvalnosti. Jer koliko vidim ova dva priznanja se ipak razlikuju, a mnogi predlagači ne kažu za koje priznanje predlažu neku osobu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 2, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @abarth_maniac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Decembar 2, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa hvala za nominacije, meni je srce vec puno 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Decembar 2, 2022 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da se odlucim, dajem svakom po glas @N.F.S. @abarth_maniac @Krokodilo 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Decembar 2, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih glas dao za @N.F.S. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10297 Napisano Decembar 2, 2022 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Glas za kolegu @yogibear PS ...a može li i za Vlahovića,ako "probudi" ove? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 178 Napisano Decembar 2, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Bjb vitez: Glas za @yogibear 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17048 Napisano Decembar 2, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Što se medalje za pisanje putopisa tiče mislim da @Sveta 5. zaslužuje priznanje. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7959 Napisano Decembar 2, 2022 Drug član, 833 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se bira i član za putopise, definitivno @travelman 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5501 Napisano Decembar 2, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.svakako, covek je tu za sve. @abarth_maniac za lep gest koji sam ja malo iskritikovao po formulaciji, ali me nije razumeo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Decembar 3, 2022 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, sta reci za ovog coveka. Kupio sam motor cbr1000f i htedoh kofere. Zakacih da bih kupio iste. Covek mi se javio iz Belgije, nasao mi kofere za 50 eur 3 kofera givi i nosac originalni za moj motor, da dobro ste procitali 50 eur. Zatim me kontaktira, zatim prelazi 100km u jednom pravcu po njih, zatim mi organizuje prevoz do Beograda za 20eur i jos me pita da li mi je to skupo. Na kraju ja dobijam kofere na svom motoru za 70eur. NIJEDAN DINAR ZARADE, samo troskovi. Pritom se nikad nismo videli, ako ovo nije viteski potez i potez pravog brata bajkera, onda ne znam sta je. Zamislite toliki trud za nepoznatog bajkera i da mu se ne ugradite ocigledno ni jedan cent!!! Vratuo mi je veru da ima dobrih ljudi. Jedno veliko Hvala na nesebicnosti i trudu. Hvala @tep3a 17 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3775 Napisano Decembar 3, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan @yogibear 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17052 Napisano Decembar 3, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec necete posthumno, onda moj glas za @N.F.S. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Decembar 3, 2022 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ZASTO Lakija Vladana (pravog dedamraza) ne bi posthumno odlikovali! To bi bio prelep gest @Pablo. Odlikujte naravno i zivog i zdravog viteza ali zasto ne bi i dodatno Lakija. Tu ce mu biti sin, cera teze jer uskoro Lakiju stize jos jedno unuce Ako ne bude kojim slucajem sin prisutan tu, onda cu uzeti ja i predati porodici ukoliko postoji neki znak paznje za policu. Smatram da je to prelep gest! Sin mu je bajker, cerka isto. Bezbroj puta bio tu za sve i trcao oko bajkera da svakom pomogne Promenio Decembar 3, 2022 član Rade koenig Dodatak 18 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...