slave74 5832 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda dva paketa za 15 godina mi nisu stigla. Ovi sa HU oznakom u broju pracenja mogu se pratiti i preko sajta nase poste, ali tek posto pristignu u nju. Nijedan UA ili HU paket nije nestao u mom slucaju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @.milke. Zato brate posebno visa internet kartica, prebaciš na nju koliko ti treba trenutno za kupovinu sa internet sajtova. Pa i ako se desi sajber kurajber napad, nema šta da mi skine sa kartice. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Septembar 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre oko 3 meseca mi stigne nekih 6-7 paketica sa alija. Jedan sa patkicom nije stigao. Nisam ni trazio povracaj za to, jebes patkicu i 1€. Juce mi stigne poruka da imam paket u paketomatu, eto i patkice posle 5 meseci od narucivanja Promenio Septembar 28, 2023 član Sharky - Alex 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7948 Napisano Septembar 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Sharky - Alex je napisao: Pre oko 3 meseca mi stigne nekih 6-7 paketica sa alija. Jedan sa patkicom nije stigao. Nisam ni trazio povracaj za to, jebes patkicu i 1€. Juce mi stigne poruka da imam paket u paketomatu, eto i patkice posle 5 meseci od narucivanja Misliš njoj bilo lako sa onim malim propelerom da preleti sve one kilometre. Promenio Septembar 28, 2023 član gebee&co 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno neki pomak posle 15 dana, najnoviji status od sinoć - Arrived at local delivery center. U pošti kod ne postoji, negde sam pročitala da te UA...HU ne mogu kod nas da se prate, samo do Mađarske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Bili su neki veliki praznici u Kini pa nisu radili 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4183 Napisano Octobar 12, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Čekao sam jednu pošiljku i istog dana kada je Alija napisao da je paket otišao na isporuku, stigla mi je SMS poruka sa domaćeg broja, na ćirilici, u fazonu "Ažurirajte status porudžbine. LINK", a link je bio serbian-post.com Naravno kliknuo sam jer je bilo telefonom, otišao na sajt koji je izgledao kao sajt naše pošte, tu me je sačekalo obaveštenje da je dana tog i tog pokušana isporuka ali neuspešno, i da unesem ažurne podatke. I ja ih unesem, naravno. I u sledećem koraku me sačeka obaveštenje da moram da doplatim oko 40 dinara za ponovnu isporuku, a znajući našu poštu, to mi uopšte nije bilo čudno. Unesem ja podatke sa Master kartice, i onda se zamislim... odem sa kompa na serbian-post.com i vidim da preusmerava na Yandex. Odmah zvao banku, blokirao karticu, a posle nekih 4-5 sati dobijem SMS poruke o neuspelim pokušajima skidanja 1GBP. Naravoučenije - neko je leakovao info o isporuci, s obzirom da su imali moj broj telefona i tačan dan kada če lokalni poštar dostaviti pošiljku.I meni stigao sms...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Octobar 16, 2023 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Evo meni danas stigla neka mala radio-multimedija, 32$ al naplatise i carinu... Po kom osnovu kad je vrednost ispod 50eur? Vrv cim je tehnika u pitanju, odma i carine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Octobar 16, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ti nisu naplatili carinu već PDV. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Octobar 16, 2023 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si. PDV je. Msm nebitno svakako, 1000din gore dole, al eto, zanimalo me zbog cega. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Octobar 16, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Naplati pošta otvaranje pošiljke, plus pdv 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano Octobar 24, 2023 (promenjeno) U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Na prethodnoj strani se pisalo o pošiljkama sa oznakama UA.........HU kako često ne stižu i ne daju refundaciju. Nije me zaobišla ta situacija ali sam bio uporan i iznova i iznova korisničkoj službi tražio da mi vrate novac i na kraju sam uspeo. Stalno su mi govorili da je paket isporučen i slali me da idem da proverim u svojoj pošti i tražili da uzmem iz pošte dokaz da paket sa tim brojem pošiljke nije stigao kod njih a ja sam stalno vrteo u krug da sam platio da mi se dostavi na adresu i da neću da idem nigde i da proveravam išta i da je njihov problem sa kime sarađuju za dostavu i konačno su mi refundirane pare. Na kraju, posle silnog nerviranja i sigurno više od deset puta iste priče sa korisničkom podrškom, tj. prvo kroz kompjuterski meni da se odabere šta je problem pa kad nema više opcija ide kuckanje sa živim operaterom, pa ako tri munuta ništa ne napišem me izbaci iz četa, pa onda sve opet ponovo i ponovo, nisam više siguran da li mojih 3.60 evra vrede potrošenog vremena i živaca ali refundacija je ipak moguća. Promenio Octobar 24, 2023 član dulegolub 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Octobar 24, 2023 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Desavalo se i meni. Nisam hteo da se cimam zbog par dolara... U skorije vreme sam porucio stitnik hladnjaka, nije pasovao, moraju ivice da se skrate, udaraju vile u stitnik, malo natezanja i vrate mi novac. Stigla neka mala multimedija, platim pdv oko 1000din, multimedija ne daje znake zivota, snimim video, posaljem im, vrate mi novac... Korektni su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Octobar 24, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Cekam nekih 6-7 paketa i svi su UA…..HU, koliko se secam i prethodni koji su stizali su sa tom sifrom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2592 Napisano Octobar 24, 2023 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Isto. 10+ paketa u poslednjih mesec dana, svi UA-HU. Pola je stiglo u roku od 20-25 dana, doneo poštar kući. Ostali pristižu jedan po jedan, neki kući neki u paketomat. Ja inače uvek biram neku plaćenu dostavu gde stoji info da postoji tracking, ali sve je to prodaja ..da za bubrege. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 24, 2023 (promenjeno) Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Drugar sad skoro naruci 3 nedelje posle mene. Ja sve cupkam i ocekujem paket jer uglavnom stize za 3 nedelje sve. Prodje i mesec i vise dana, on mi danas salje poruku da mu stigao paket, mislim da je bilo 15 dana od kad je narucio, i malo posle danas stigne meni. Kontam da kad se prikupi masa paketa sa aliexpressa da uzmu da sortiraju pa dele po adresama. Nemam drugo objasnjenje za ovo trenutno. Al dobro, makar je stiglo Promenio Octobar 24, 2023 član drmilan_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Octobar 24, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan I meni se cini da je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Octobar 25, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je UA...HU paket 9.10. ušao u SRB (Arrived at local delivery center) i od tada ni traga ni glasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Octobar 26, 2023 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 10. 2023. at 0:19, drmilan_ je napisao: Kontam da kad se prikupi masa paketa sa aliexpressa da uzmu da sortiraju pa dele po adresama. Nemam drugo objasnjenje za ovo trenutno. Al dobro, makar je stiglo Tacno tako. Postar mi rece. Skupljaju sve u jumbo vrecu i onda dele dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fantom1 19 Napisano Octobar 26, 2023 (promenjeno) We make noise, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Honda 80 Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 10. 2023. at 10:18, Alexandra995 je napisao: Meni je UA...HU paket 9.10. ušao u SRB (Arrived at local delivery center) i od tada ni traga ni glasa. Ovo Arrived at local delivery center nemoj da te zavara da je u Srb bar kod ovih UA-HU paketica, obicno to iskoci kad stignu u Madjarsku i inace sve posiljke nebitno da li pise na Aliju da ima pracenje sa oznakom UA...HU ne mogu da se prate preko sajta nase poste (bar ne jos). Ja cekam UA-HU porucen 13-og Septembra sa zadnjim apdejtom "Arrived at local delivery center" Oktobar 13-ti i jos jedan isto UA-HU porucen 23 Septembra sa zadnjim apdejtom da je Arrived 13-og Oktobra Promenio Octobar 26, 2023 član Fantom1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 685 Napisano Octobar 26, 2023 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Fantom1 je napisao: Ovo Arrived at local delivery center nemoj da te zavara da je u Srb bar kod ovih UA-HU paketica, obicno to iskoci kad stignu u Madjarsku Samo da potvrdim ovo, ti statusi su uglavnom vezani za Madjarsku i da dodam da se te UA...HU posiljke nikad nece ni moci pratiti u Srb, jer se radi o neregistrovanim posiljkama. Ja sam ih davno batalio (kad sam skontao da moze i po 2 meseca da prodje do isporuke). Dobra je vest da se AE Standar Shipping vratio i to cesto bude i Free. Salju ga isto na Madjare, ali kao registrovanu posiljku LA...HU. Sa njima nema problema, stizu za 2 do 3 nedelje kao nekad preko stare dobre SG poste.. Uglavnom ne idu na carinu i statusi se mogu se pratiti preko sajta Poste. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2551 Napisano Octobar 28, 2023 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://a.aliexpress.com/_mNEgnh6 Ovo mi zapalo za oko. Malo ljakse fazon, al' mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2378 Napisano Octobar 28, 2023 Andragog, 4955 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Drugar stavio na TDMa 850, zove sinoć, kaže neće u neutral. Dođe on, ja pomerim ručicu prema napred šalta se ko u sir, neutral lako. Kupio je one koje se mogu podešavati po dužini isto. pravo sveće, žuljaju samo tako ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Octobar 28, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, MaxiS je napisao: https://a.aliexpress.com/_mNEgnh6 Ovo mi zapalo za oko. Malo ljakse fazon, al' mi se svidja Neeeeee 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 29, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj MaxiSe druze moj! Na stranu izgled, to je stvar ukusa ali plastika na tom mestu i to ona upitne snage pa jos oslabljena ovim unutar nje.... Prognoziram vrlo brzo pucanje na mestu gde sraf prolazi (sto rezultuje instant ostajanjem bez kocnice/kvacila). Ukratko, ni na poklon ne prihvataj. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...