MaxiS 2551 Napisano Mart 26, 2023 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Negde je @Alexa90 postavio da je ovo imao na kacigama koje je prodao i bio zadovoljan. Ja ih nasao na aliex i porucio. Mozda moze on nesto vise da ti kaze... Ja ne vozim u grupi, porucio za mene i zenu... Javljam sta i kako cim stigne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Mart 26, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Savet potreban drugari, ako ima i tema molim uputite me... Neka preporuka za jeftini intercom, vozac/suvozac, ima li neko iskustva sa ovim mozda? Zalepio bih na jet kacige koje po gradu nosimo, da se ne dovikujemo Ima li dosta suma (white noise) u standby rezimu? Hvala Nenad. E1 Motorrad Bluetooth Intercom Helm Headset Intercomunicador Moto Wasserdicht 30M Sprech Wireless Walkie Talkie| | - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Imam ja bas te. Meni odlicno radi. Funkcionise do nekih 80km/h, posle slabije čujem, posto vozim naked. Baterija bas dugo traje. Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Mart 26, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, MaxiS je napisao: Negde je @Alexa90 postavio da je ovo imao na kacigama koje je prodao i bio zadovoljan. Ja ih nasao na aliex i porucio. Mozda moze on nesto vise da ti kaze... Ja ne vozim u grupi, porucio za mene i zenu... Javljam sta i kako cim stigne... I na novim kacigama opet imamo iste, odlični su za te pare. Koristimo ih već sigurno 7-8 dana i još ih nismo punili drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Mart 26, 2023 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.meni pre dva dana stiglo bas ovo sto si linkovao. Nisam potpuno istetstirao i montirao sam samo jednu kacigu. Odlicno se cuje, i poziv i muzika sa telefona i veza sa drugim komunikatorom. Jedina zamerka sto je mikrofon jako osetljiv i bukvalno moram da sapucem da bi me razumeli preko telefona. Ako pricam normalno stvara neku mikrofoniju i prekida. Razmisljam da stavim neki sundjer jos preko mikrofona da ga utisam!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Mart 26, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.meni pre dva dana stiglo bas ovo sto si linkovao. Nisam potpuno istetstirao i montirao sam samo jednu kacigu. Odlicno se cuje, i poziv i muzika sa telefona i veza sa drugim komunikatorom. Jedina zamerka sto je mikrofon jako osetljiv i bukvalno moram da sapucem da bi me razumeli preko telefona. Ako pricam normalno stvara neku mikrofoniju i prekida. Razmisljam da stavim neki sundjer jos preko mikrofona da ga utisam!?Znači jedina mana mu je što ne radi kako treba za ono što je namenjenSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Mart 26, 2023 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze i tako Problem je da kad je mikrofon blizu onda ima te smetnje. Kad sam probao pre postavljanja u kacigu sve se odlicno culo. Mikrofon blizu usta pravi te prekide priklikom glasnog, normalnog pricanja. Ako kao sapuces, onda je ok. Videcu jos ovih dana , mozda sam ja nesto lose postavio, mada nema tu sta da se mnogo pogresi. Ubudzicemo. Kome ne odgovara moze ove od 38eura da zameni sa onima od 250 i vrv nece imati nikakvih problema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Mart 26, 2023 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan V6pro stigla pre neki dan,muzika radi odlicno,poziv testirao do 160km radi savrseno.Razgovor izmedju mene i drugara odlican na brzini 80-110 zavisi od vetra,cujemo se otprilike na 800m-1000m cisto zavisi od terena.Baterija traje ne znam koliko ali jako dugo 2 dana je testiram i jos traje.Mana je sledeca ili sam ja ubo los primerak izmedju mene i supruge postoji mikrofonija tj cujem sam sebe u slusalicama,dok sa drugarom nema tih problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Mart 27, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, nije to tako lose, sudeci po komentarima, hvala drustvo... Porucujem par! Ovi nasi nakupci su bas bezobrazni, nema artikla a da nije vise od duplo skuplji, sacekacu kineze.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2551 Napisano Mart 27, 2023 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj od jednom. Platices carinu za robu preko 50e, a tu se gubi racunica. Ja sam porucio jednu, i cim ce ocarini, porucicu drugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Mart 27, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je sad cena? Ja sam to platio oko 30€ i stiglo za manje od 15 dana. Mozes kinezu da napises da stavi manju cenu na paket. Tako ja radim. Jednom je mentol stavio 1 dolar na proizvod od 50$ i tako prosloSent from my PPA-LX2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2551 Napisano Mart 27, 2023 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 29,99 $ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Mart 27, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan U jbt, ja sam 2 kom platio 36€. Jedan uzeo za fulface drugi za flip up kacigu. Poskupeli kineziSent from my PPA-LX2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Mart 27, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sad zavrsio instalaciju i druge komunikacije i istestirao. Sve radi ok. Mikrofon se na interkomu cuje super, na tel. pozivu je preglasan. Zato sam mikrofon stavio ispod onog sundjera na obrazu, ali skroz napred. To ga je dosta utisalo, za interkom je ok a i poziv se odlicno cuje. Skroz sam zadovoljan. Jedino jos nisam testirao koliko dobacuje interkom. Navodno, prodavac kaze 1000m. Ja cu biti zadovoljan ako dobaci 300-500m Promenio Mart 27, 2023 član ske 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Mart 28, 2023 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sinoć dobio poruku od Pošte da mi je pošiljka (paketić) u Paketomatu i imam 48h da je preuzmem. Polako se modernizujemo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Mart 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Moderni problemi traže tradicionalna rešenja. Promenio Mart 28, 2023 član Mr_Wolf 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5264 Napisano Mart 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, DonToni said: Ja sinoć dobio poruku od Pošte da mi je pošiljka (paketić) u Paketomatu i imam 48h da je preuzmem. Polako se modernizujemo. Mnogo dobra stvar. Meni paketomat blizu zgrade, taman se prošetam kad meni odgovara, ne moram da čekam/jurim kurira. Nego nije baš intuitivno. Svaki put kad sam otišao da podignem nešto morao sam prvo da pomognem nekom ko bezuspešno pokušava da otvori paketomat Promenio Mart 28, 2023 član antir3ality 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Mart 28, 2023 Drug član, 786 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan U Valjevu je paketomat ispred same glavne poste. Pa kad sam vec dosao do njega, pruzicu i ta 2 koraka da udjem unutra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1557 Napisano April 3, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan RSD 1,074.13 6%OFF | Motorcycle ABS Plastic Hand Guard Cold Wind Deflector Shield Hand Protector Shield Falling Protection For Honda/Yamaha/Suzuki https://a.aliexpress.com/_mMypFYu Da li je neko porucivao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikson420 2 Napisano April 4, 2023 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite na ovo, jako povoljno a cini se i kvalitetno? --- https://aliexpress.com/e/_DEdtKkZ Hvala! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano April 4, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si iz Srbije ,vidim da u nju ne šalju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 5, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ove sam porucio, 40-ak evrica izadje par. Ocekivana dostava je 26.04..... Bas cu javiti kakva je kombinacija jeftina komunikacija i jeftina kaciga (nox n302s koja je iznenadjujuce tiha), cbf1000 motor, prigusivaci u auspusima... https://www.aliexpress.com/item/1005004864597610.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.440018028dzJfO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano April 5, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam bas te komunikatore. Samo lepo namesti slusalice. Meni se u jeftinijoj kacigi čuju mnogo jako, a u skupljoj slabije, verovatno zbog debljine sundjera. Meni radi posao odlicno da mogu da se javim na tel dok sa na motoru. Bateriju punim kad se setim, nikad se nije ispraznila. Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 5, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kavke! U mom ce slucaju raditi iskljucivo kao intercom vozac/suvozac... Kada nosimo jet kacige nekako i razgovaramo ali sa f.face bas muka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano April 5, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim, ima li FM radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano April 5, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Нађох нека два комуникатора на алију што ми се нешто свиђају, ајд ако има стручнијих од мене а свакако има јер сам за то тотал дудук па да ми помогне у избору Први WAYXIN T2 Motorrad Helm Headset Für 2 Reiter Bluetooth Intercom Kopfhörer Moto Communicator Lautsprecher Sprech Headset Biker| | - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com и други GEARELEC DK02 Motorrad Helm Headset Stereo Bluetooth Hände Geben Anruf IPX7 Wasserdicht 2800mAh Mit Tri Farbe Umgebungs Licht| | - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com унапред хвала, можда данас и наручим ако будете брзи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...