ske 1633 Napisano Avgust 6 Drug član, 589 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan O tome upravo i pricam, samo je vazno da se stigne do B, nista drugo nije vazno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 5312 Napisano Avgust 6 Drug član, 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Ovo B je tačka ili kategorija? Mislim, ako je tačka, realno i jeste važno stići do nje. Mislim, živ i zdrav uz isto takvo stanje i ostalih učesnika u saobraćaju. A što se tačaka tiče, znam žene koje su stizale do tačaka do kojih mnogi muškarci koje poznajem nisu . Možda i nisu najbolji vozači , ima i boljih, al da su stizale, stizale su . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6725 Napisano Avgust 6 Drug član, 1598 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je cilj svake vožnje stići bezbedno od tačke A do tačke B, ne razumem, kaži po tvojim kriterijumima šta nas nisu naučili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1633 Napisano Avgust 6 Drug član, 589 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan da vozite 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 5312 Napisano Avgust 6 Drug član, 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Haha, biće da je to . Svako dobro kolega. Nadam se da ćeš ipak sresti neku ženu koja ume da vozi . Al da se vratimo mi na kamere što je i tema ... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6725 Napisano Avgust 6 Drug član, 1598 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, makikt je napisao: Haha, biće da je to . Svako dobro kolega. Nadam se da ćeš ipak sresti neku ženu koja ume da vozi Izgleda da je to problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1633 Napisano Avgust 6 Drug član, 589 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan i ja se nadam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 791 Napisano Avgust 6 (promenjeno) Zainteresovan, 188 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 8. 2026. at 22:31, zaludan je napisao: Netačno. Nisu drugi narodi disciplinovani genetski, već su naučeni temeljitom i neselektivnom primenom zakona i kazni. Moramo što pre da se oslobodimo ovakvih zabluda. Moraju se ljudi inače u svim oblastima naučiti da nemaju pravo da ugrožavaju druge i da se moraju pristojno ponašati u javnom prostor, bez obzira da li je saobraćaj, prodavnica ili nešto treće On 5. 8. 2026. at 15:55, ser je napisao: Sve u januaru i sve preko 80. Kao ogranicenje 50, naseljeno mesto. Mostovi u naseljenom mestu su ulica u naseljenom mesti i važi opšte ograničenje. Nikada recimo na brankovom mostu nije bilo ograničenje preko 50. Logično bi bilo da se i na gazeli i tom delu bivšeg moto puta spusti ograničenje na 50 jer je naseljeno mesto i tu pored ljudi žive Promenio Avgust 6 član Kkovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5889 Napisano Avgust 7 Drug član, 1990 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ograničenje na Gazeli treba da bude 25 km/h A) to je i onako uobičajena brzina pa su ljudi navikli B) jer smo tako u mogućnosti 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 6172 Napisano Avgust 7 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Svi voze brže i bolje od mene ali ja vozim lepše i šta ćemo sad Iskreno i ako sam žena nemam problem da kažem da ne postoji gora grupa vozača od žena koje voze dzipove ..kao da im je neko stavio ular i fiksator na vrat pa gledaju samo pravo ... ako me nešto nervira to su one .. Takodje mislim da za svakoga važi različito šta to znači biti dobar vozač- znati voziti, otud parola na početku koja važi lično za mene Volim lepo da vozim a šta znači lepše ili znam da vozim za mene , možda je driftovanje , možda dizanje na zadnji , možda bočna vožnja automobila na dva točka , a zamislite poštovanje saobraćajnih propisa i brzine zamislite tek to ijuuuu ispucavanje gasa kada se upali zeleno na semaforu , isecanje kamiondžija, očekivanje da pri preticanju auto iz suprotnog smera mora da uspori- koči ili napravi mesto da ja sva bitna mogu proći , da mi se svi sklanjaju .. itd itd jel to znači znati ili ne znati.. Dobar vozač ne ugrožava druge i sebe u saobraćaju a to je jedina istina po meni .. bez generalizovanja. @ske poštujem tvoje mišljenje ali se ne slažem 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3165 Napisano Avgust 7 (promenjeno) Drug član, 1321 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, GR 46 said: Svi voze brže i bolje od mene ali ja vozim lepše Promenio Avgust 7 član Abi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23389 Napisano Avgust 8 Integrisan, 9111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, GR 46 je napisao: @ske poštujem tvoje mišljenje ali se ne slažem Ja se i ne slažem i ne poštujem predrasude Ko kako vozi apsolutno ne zavisi od tog jednog hromozoma... Milion primera, eto i na forumu ovde. Osim ako nije zajebsnciija, tad ajde de, mada i tada nije nešto...)) Pretposlednji tvoj pasus, potpisujem svako slovo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12940 Napisano Avgust 8 (promenjeno) Ne silazi, 3158 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan A sad bez zezanja.Predrasude nastaju kad zene nemaju osecaj za gabarite svog vozila.Rezultat tesko manevrisu.Kad se zbune na raskrsnici ili su neodlucne.Kad ocekuju da ce ih svi pustiti ,jer tako rade dzentlmeni. Za parkiranje kad zapne,dodje mi da je pitam.Mogu li ja?Da ga parkiram? Naravno manji broj vozi sigurno i brzo.Brzo razmislja i postuje propise.Njima svaka cast. Promenio Avgust 8 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1633 Napisano Avgust 8 Drug član, 589 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, cezarpa said: A sad bez zezanja.Predrasude nastaju kad zene nemaju osecaj za gabarite svog vozila.Rezultat tesko manevrisu.Kad se zbune na raskrsnici ili su neodlucne.Kad ocekuju da ce ih svi pustiti ,jer tako rade dzentlmeni. Za parkiranje kad zapne,dodje mi da je pitam.Mogu li ja?Da ga parkiram? Naravno manji broj vozi sigurno i brzo.Brzo razmislja i postuje propise.Njima svaka cast. Hoces da kazes da zene ne znaju da voze? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8422 Napisano Avgust 8 Ne silazi, 3616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima dobrih vozaca, znam nekoliko muskih da se uvek pitam kako i stignu negde, meni sestra nije vozila 10 god sigurno, kupili joj auto i vozi, nikad nista nije napravila, parkira se gde god bez problema, ode do mora, vikend negde. Drugarica jedna isto od kako položila ne izlazi iz auta super vozi, ženski deo familije u Bosni svi dobri vozaci. Imam kolegu na poslu 50+ g, ako nema dva parking mesta ne moze da se parkira,. Mislim da je problem samo sto se s bilo kim ne sedne od prvog dana da se uci kako treba da se stekne ta rutina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1633 Napisano Avgust 8 Drug član, 589 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je moja cerka polozila ja sam joj rekao da me ta njihova dozvola ne zanima i da nece moci samostalno da vozi dok ne polozi kod mene. More suza je isplakala dok nije "polozila". Tesko mi je bilo da je gledam uplakanu dok je teram da po sto puta ponavlja neke radnje, ali nisam smeo da je pustim u saobracaj tek tako. U saobracaju ljudi ginu. Sad dobro vozi, ali i dalje kad treba da idemo negde zajedno ona nece da vozi, nego uvek prepusti meni. Kaze da ne zeli ponovo da prezivljava nervne slomove. Ali i dalje je zajebavam da joj je cale sredio polaganje... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 625 Napisano Avgust 8 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Najveci antitalenti za voznju koje licno poznajem su muskarci. Jos se ljute kad im skrenes paznju na besmislene poteze koje prave. Sa druge strane, arogancija nekih zena u saobracaju je neverovatna, uglavnom u onih u dzipovima, telefon u ruci, iseku te i jos se svadjaju, valjda jer znaju da im niko nece nista fizicki, dok ne nalete na nekog psihopatu. Al recimo znam par zena koje su odrasle u BG i voze vrlo snalazljivo, mada vecina njih nece ni da polaze, gube pola dana u prevozu do posla, sto opet ne mogu da skapiram... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12940 Napisano Avgust 8 Ne silazi, 3158 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Najgore sto neke hoce da se biju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 5312 Napisano Avgust 8 Drug član, 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, ske said: Kad je moja cerka polozila ja sam joj rekao da me ta njihova dozvola ne zanima i da nece moci samostalno da vozi dok ne polozi kod mene. More suza je isplakala dok nije "polozila". Tesko mi je bilo da je gledam uplakanu dok je teram da po sto puta ponavlja neke radnje, ali nisam smeo da je pustim u saobracaj tek tako. U saobracaju ljudi ginu. Sad dobro vozi, ali i dalje kad treba da idemo negde zajedno ona nece da vozi, nego uvek prepusti meni. Kaze da ne zeli ponovo da prezivljava nervne slomove. Ali i dalje je zajebavam da joj je cale sredio polaganje... A, pa ipak poznaješ žensku osobu koja ume da vozi . I to onu najbližu srcu, koju si sam obučio . Tako i treba, deca su nam najvažnija. I kada krenu u saobraćaj treba to da urade na najbolji mogući način, i dobiju svu pomoć i podršku, bilo od nas roditelja ako to možemo da im pružimo, ili nekog drugog kompetentnijeg, da se uključe i voze što bezbednije. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 199 Napisano Subota u 13:14 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan " Poštovane kolege, noćas smo završili sa testiranjima i povezivanjem kamera sa Beograd centrom 30 novih kamera, koje snimaju 9 prekršaja i odmah šalju u BC 29. novembar. Završeno testiranje i zamenjene kamere na lokacijama: 1. Batajnica, izlaz prema Novoj Pazovi (kod nadvožnjaka) 2. Ugrinovačka ulica, Zemun (kod stadiona Zemuna) 3. Smederevski put, Vinča (kod ulaza na deponiju) 4. Bulevar Peka Dapčevića, Voždovac (ravna deonica kod Kumodraža) 5. Ibarska magistrala, Rušanj (kod prve benzinske pumpe) 6. Surčinski put, Ledine (kod Grand kafe) 7. Mirijevski bulevar, kod nove benzinske pumpe u dnu brda. 8. Zrenjaninski put, Krnjača (kod skretanja za Kotež) 9.Medaković 2 (kod Plavog mosta, 150m od Profesora) 10. Bulevar Nikole Tesle, Novi Beograd. 11.Tošin bunar, kod Studentskog grada. 12.Višnjička ulica, kod Ada Huje (pravac ka Karaburmi) 13. Grocka, na samom ulazu iz pravca Beograda. 14. Bulevar oslobođenja, kod ulaza u Jajince. 15. Vojvode Stepe, kod Farmaceutskog fakulteta. 16. Miljakovačke staze, na vrhu brda prema Rakovici 17.Avalski put, kod motela "Hiljadu ruža" 18.Bulevar heroja sa Košara, Novi Beograd (kod mosta na Adi) 19. Borča, ulica Bratstva i jedinstva (kod škole) 20. Ovčanski put, kod pruge. 21. Makiš, stara Obrenovačka pruga (ravna deonica) 22. Altina, ulica Dobanovački put. 23. Bežanijska kosa, ulica Partizanske avijacije (kod crkve) 24. Ulica Kneza Višeslava, Čukarica (kod skretanja za DIF i Košutnjak) 25. Dobanovci, Ulica Maršala Tita (na samom ulazu iz pravca Surčina). 26. Boljevci, glavna ulica kroz naselje (dugačak, pregledan pravac). 27. Mladenovački put, Mali Požarevac (deonica odmah nakon silaska sa autoputa). 28. Bulevar vojvode Mišića, kod Sajma (ispod nadvožnjaka). 29. Barič centar. 30. Naplatna rampa Vrčin (obe strane) " Nova verzija poruka koja kruzi okolo ovih dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2350 Napisano Subota u 13:51 Drug član, 665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam hteo da zakacim. Imam lanac,ali ga retko spustam na tablicu...izgleda da to vreme ide u istoriju...Hoce da naprave da stojimo vise no sto se krecemo....Vozilla preko 1500cc i motori preko 700cc su bespotrebni ako u voznji primenis zakone. Masala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9574 Napisano Subota u 14:22 -, 1989 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, shomsi said: " Poštovane kolege, noćas smo završili sa testiranjima i povezivanjem kamera sa Beograd centrom 30 novih kamera, koje snimaju 9 prekršaja i odmah šalju u BC 29. novembar. Završeno testiranje i zamenjene kamere na lokacijama: 1. Batajnica, izlaz prema Novoj Pazovi (kod nadvožnjaka) 2. Ugrinovačka ulica, Zemun (kod stadiona Zemuna) 3. Smederevski put, Vinča (kod ulaza na deponiju) 4. Bulevar Peka Dapčevića, Voždovac (ravna deonica kod Kumodraža) 5. Ibarska magistrala, Rušanj (kod prve benzinske pumpe) 6. Surčinski put, Ledine (kod Grand kafe) 7. Mirijevski bulevar, kod nove benzinske pumpe u dnu brda. 8. Zrenjaninski put, Krnjača (kod skretanja za Kotež) 9.Medaković 2 (kod Plavog mosta, 150m od Profesora) 10. Bulevar Nikole Tesle, Novi Beograd. 11.Tošin bunar, kod Studentskog grada. 12.Višnjička ulica, kod Ada Huje (pravac ka Karaburmi) 13. Grocka, na samom ulazu iz pravca Beograda. 14. Bulevar oslobođenja, kod ulaza u Jajince. 15. Vojvode Stepe, kod Farmaceutskog fakulteta. 16. Miljakovačke staze, na vrhu brda prema Rakovici 17.Avalski put, kod motela "Hiljadu ruža" 18.Bulevar heroja sa Košara, Novi Beograd (kod mosta na Adi) 19. Borča, ulica Bratstva i jedinstva (kod škole) 20. Ovčanski put, kod pruge. 21. Makiš, stara Obrenovačka pruga (ravna deonica) 22. Altina, ulica Dobanovački put. 23. Bežanijska kosa, ulica Partizanske avijacije (kod crkve) 24. Ulica Kneza Višeslava, Čukarica (kod skretanja za DIF i Košutnjak) 25. Dobanovci, Ulica Maršala Tita (na samom ulazu iz pravca Surčina). 26. Boljevci, glavna ulica kroz naselje (dugačak, pregledan pravac). 27. Mladenovački put, Mali Požarevac (deonica odmah nakon silaska sa autoputa). 28. Bulevar vojvode Mišića, kod Sajma (ispod nadvožnjaka). 29. Barič centar. 30. Naplatna rampa Vrčin (obe strane) " Nova verzija poruka koja kruzi okolo ovih dana Dajte bre, na svaka 3 meseca ide ovakva debilna poruka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 6172 Napisano Subota u 16:38 (promenjeno) Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Potez od Mladenovca ka auto-putu .. Krenulo ranije nego što smo mislili .. ukratko obrali smo bostan Izgleda da će najveću posećenost imati upravo ova internet stranica : Veselo kamere veselo dronovi veselo presretači veselo veselo pih ... Promenio Subota u 16:39 član GR 46 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 11127 Napisano Subota u 17:22 Drug član, 1092 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @GR 46 Nema rezultata za zadate kriterijume. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1377 Napisano Subota u 18:42 Zainteresovan, 565 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Je l ovo prvo obavesti u esanduče ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...