Grnca 1764 Napisano pre 4 sati Vinyl rider, 908 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, zaludan je napisao: U kom gradu? I posle koliko vremena ti je stiglo? Čekam neku čestitku iz Beograda, pa me interesuje kad će... Kula, vreme prekrsaja - sreda 15:40 a stiglo obavestenje u e-sanduce u petak , ja sam primio mail u 11h . Znaci sve ukupno ni 48h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13497 Napisano pre 4 sati 4_tocka_i_karoserija, 2545 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Grnca je napisao: Kula, vreme prekrsaja - sreda 15:40 a stiglo obavestenje u e-sanduce u petak , ja sam primio mail u 11h . Znaci sve ukupno ni 48h U bre... Ja sam mislio da je svugde isto ili slično, ali ne verujem da je to moguće u Bg. Mislim, ako jeste, znači da me nisu ni snimili što nije baš verovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 13028 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 3199 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Zuri im se da uzmu pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 976 Napisano pre 3 sati Drug član, 856 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 9. 2026. at 13:51, zaludan je napisao: Deluje da snima samo s jedne, ali nisam baš siguran. Ovi najnoviji što se postavljaju uštekani bez nadzora snimaju u oba smera, ja sam dve kazne popio do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1764 Napisano pre 2 sati Vinyl rider, 908 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zaludan je napisao: U bre... Ja sam mislio da je svugde isto ili slično, ali ne verujem da je to moguće u Bg. Mislim, ako jeste, znači da me nisu ni snimili što nije baš verovatno. Ma nemaju oni dodir sa administracijom , njihovo je da imaju polozeno B kategoriju , da odvezu i vrate vozilo - sve ostalo ide automatski. Pre sat vremena, nuk je napisao: Ovi najnoviji što se postavljaju uštekani bez nadzora snimaju u oba smera, ja sam dve kazne popio do sada Uvek cu ponoviti kao i sad - CILJ NIJE PREVENCIJA , CILJ JE REPRESIJA I BUDZET , nista vise ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13497 Napisano pre 38 minuta 4_tocka_i_karoserija, 2545 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, nuk je napisao: Ovi najnoviji što se postavljaju uštekani bez nadzora snimaju u oba smera, ja sam dve kazne popio do sada Nije pitanje da li snimaju oba smera, nego da li snimaju s obe strane kamere. Meni se čini, a ne mogu da tvrdim da je sočivo samo s jedne strane, a ako je istina ovaj klip gore, "smederevac" ne snima još ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...