milomir22 4594 Napisano juče u 06:18 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1934 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Jel si bio u Austriji, Nemačkoj? Van grada je 100, ali kad je znak 50 svi uspore i idu 50. A kod nas je 80, svi idu 100 ili više.. Šta je drugačije? Pa ljudi. Bahatost i mentalitet. 70% smo iznad PROSEKA po broju. Procentualno, ako se uzme prosek plata, tvrdim da imamo i najveće kazne u Evropi. I? Šta je zaključak? Kod nas se ne radi na rešavanju problema već je suština KAZNA, KAZNA, KAZNA.. A nikad ništa nije kazna promenila. Našima je cilj da napune budžet i da bukvalno može da te kazni na svakom ćošku, jer su nelogično niska ograničenja brzine. Toliki bašibozluk prima platu po tim agencijama a niko da poradi na suštini. Priča drug za Austriju, sestra mu živi tamo, neki planinski put, ograničenje 100, kaže brže ni ne može da se vozi. Ovi naši stručnjaci bi stavili 60 i radare. I onda bi se našla neka ćurka da tu cigulja 50 i eto ti svadbe. A ima i do mentaliteta, nizak stepen civilizacije utiče na manju bezbednost saobraćaja, ali opet, da su neka rešenja logičnija, ljudi bi se više i pridržavali propisa. I mnogo bi manje tenzije u saobraćaju bilo, ali kome pričati, ovoj bagri na vlasti... Promenio juče u 06:19 član milomir22 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 22571 Napisano juče u 06:23 Ne silazi, 1380 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Smisao svega je uzimanje mita i punjenje budžeta. Kakva crna bezbednost... 4 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17800 Napisano juče u 07:27 Integrisan, 8727 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta da kažem. Nama je saobraćaj bojno polje. Verovatno nedostaje drugi oblik kazni tipa, oduzimanje vozila na određeni rok ili permanentno, presovanje, društveno korisni rad, pa na kraju i procena lekara da neko nije za vožnju. Kad staviš znak 50 ljudi voze 60, da podigneš na 60 oni bi vozili 70... Meni najviše smeta kod nas bukvalno agresivno ponašanje u vožnji. Ego na maks i svako bi da se "objašnjava". Kad vozim 30 u zoni škole blicaju, nabijaju se u branik, katastrofa. Naravno, pre dobrog zakona moramo da rešimo primenu starog. Dok ne rešimo poznatog beogradskog lekara koji vozi saobraćajca na haubi, gaženje pešaka na crveno, naplatnu rampu, itd. Nema od saobraćaja ništa. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12900 Napisano juče u 08:36 Ne silazi, 3140 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan kako se riba peca ?Nahranis i kad se skupi vadis mrezu. Napravis put za 100kmh,stavis ogranicenje 50kmh,i radar. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 6148 Napisano juče u 17:10 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 480 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Veliko rasulo ,velike posledice .. a selektivno rešavanje problema ne daje nikakve rezultate .. naročito ako se ne nude opcije rješenja za to gde je problem da bi se funkcionisalo normalno .. Dronovi će biti tu, to je već sigurno gotova priča .. opremljeni kamerama sa velikom mogućnošću zumiranja tako da je broj tablice za njih sitnica... .ali ajde da verujemo kako će raditi u korist istine i za naše dobro ... samo da ne bude kvarova , loših baterija , poludelih softvera pa da padaju sa neba po nama , kao što se već desilo ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11410 Napisano juče u 19:16 (promenjeno) nekrunisani kralj moto cigana, 3360 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: KAZNA, KAZNA, KAZNA.. A nikad ništa nije kazna promenila. Jeste,samo da nije selektivna. Driftuj ti kod Ušća, slupaj se, dvoje povrijeđenih, prođe bez uviđaja. Ja se pitam samo koliko je njih "zaštićeno"? Nije u pitanju ni skup auto, to voze duplo od ograničenja. Kako njih ne snimi? U februaru smo radili selidbu Lekino Vranić. Išao sam i po tri puta dnevno nedelju dana. Jednom je očuh išao ispred mene Stilom. Stiglo mu pre neki dan 103kmh na onom prevoju posle Rušnja ka skretanju za Ripanj. Sada i ja čekam. Promenio juče u 19:17 član mrle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13321 Napisano juče u 20:31 4_tocka_i_karoserija, 2484 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: A nikad ništa nije kazna promenila. Netačno. Nisu drugi narodi disciplinovani genetski, već su naučeni temeljitom i neselektivnom primenom zakona i kazni. Ja ću da budem dosadan - kod nas je najveći problem nerad policije. Svake vrste, a saobraćajne ponajviše. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13321 Napisano juče u 20:36 4_tocka_i_karoserija, 2484 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mrle je napisao: U februaru smo radili selidbu Lekino Vranić. Išao sam i po tri puta dnevno nedelju dana. Jednom je očuh išao ispred mene Stilom. Stiglo mu pre neki dan 103kmh na onom prevoju posle Rušnja ka skretanju za Ripanj. Sada i ja čekam. Tu ga snimili i poslali kaznu bez zaustavljanja?? Presretač?? Ja tu prolazim 3-5 puta nedeljno u oba pravca, nikad ispod 80, često preko 100, i ima godina da ih nisam video sa tronošcem, samo presretači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11410 Napisano juče u 20:39 nekrunisani kralj moto cigana, 3360 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, zaludan je napisao: Tu ga snimili i poslali kaznu bez zaustavljanja?? Presretač?? Ja tu prolazim 3-5 puta nedeljno u oba pravca, nikad ispod 80, često preko 100, i ima godina da ih nisam video sa tronošcem, samo presretači. Stajali su. Videli smo ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13321 Napisano juče u 20:41 4_tocka_i_karoserija, 2484 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, mrle je napisao: Stajali su. Videli smo ih. Aaa...jbg... Baš dugo ih nisam video nigde pre Meljaka. Budu kod Momčila ili kod Šumadije sa onim "novim" tronošcem kojim samo snimaju, i posle šalju, nema zaustavljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6798 Napisano juče u 20:41 Drug član, 591 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pupin most, pršte kazne a nema table za ograničenje od 50 kmh. Jerbo po našim stručnjacima to je naseljeno mesto. I da put Po- VG završen 80% al se ne otvara dok strvina iz Čipuljića ne otvori kampanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 336 Napisano juče u 21:29 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kolko sam ja primetio kod nas u Vojvodini svi rekonstruisani putevi imaju sad po rekonstrukciji ograničenja na 60km/h a pre rekonstrukcije su bili znakovi na 80km/h. Peglaju radari i presretači samo tako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13321 Napisano juče u 21:31 4_tocka_i_karoserija, 2484 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko pouzdano zna da li i na Milošu velikom snimaju prosečnu brzinu na nekim deonicama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4594 Napisano pre 23 sati Malinar u pokusaju, 1934 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino rešenje je totalni bojkot, nema kupovine goriva i nema vožnje, pa neka sami sebi pišu kazne. Ali to uopšte nije lako izvesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 22571 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 1380 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, vex je napisao: a nema table za ograničenje od 50 km Ima čim se spustiš s mosta na banatsku stranu. A to je tek krunski dokaz da na toj deonici samo pljačkaju ljude. Za nerazumno ograničenje kad se napravio taj put bilo je da trake nisu fizički razdvojene. Pa se razvila polemika i Alvirović je mrsio o tome čak se obraćao tadašnjoj ministarki Zourani. Onda su konačno postavili metalne barijere ali znak nisu promenili. Jerbo neće valjda zavrnuti toliki priliv sredstava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 421 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 182 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, zaludan said: Da li neko pouzdano zna da li i na Milošu velikom snimaju prosečnu brzinu na nekim deonicama? Upravo gledam u kaznu od burazera. Ljig-Lajkovac prosecna brzina 150,6kmh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13321 Napisano pre 15 sati 4_tocka_i_karoserija, 2484 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, a burazer se baš opustio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 421 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 182 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je njegova žena, posto on vozi kao penzioner. Sent from my MNA-LX9 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1605 Napisano pre 14 sati Drug član, 580 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je vrlo uznemiravajuce da neka zena vozi prosecnu brzinu 150km/h 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 421 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 182 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da bacim pogled da li je bila sa S8 ili drugim autom. A veruj mi u tom autu nema šanse da provalis koliko se krećešSent from my MNA-LX9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9532 Napisano pre 13 sati -, 1976 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Gledam one snimke sa dronova iz CG, sto su kao snimili prekrsaje. Lik krece u preticanje 10m pre isprekidane, motorista pretice par automobila trakom za levo skretanje u raskrsnici i kao oni su bahati. A bas iz tog drona se jasno vidi da nisu nikog ugrozili niti je to bila neka divljacka voznja... Ajde da su snimili kako neko leti kroz kanjon i ulece u makazice, tad mogu i da naoruzaju taj dron, da ga se rese odmah. Oni umesto toga snimaju sitne prekrsaje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1605 Napisano pre 13 sati Drug član, 580 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Kavke said: Zaboravio sam da bacim pogled da li je bila sa S8 ili drugim autom. A veruj mi u tom autu nema šanse da provalis koliko se krećeš Sent from my MNA-LX9 using Tapatalk nije problem auto nego vozac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4974 Napisano pre 8 sati Drug član, 1245 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ser je napisao: motorista pretice par automobila trakom za levo skretanje u raskrsnici i kao oni su bahati. Jok i nije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9532 Napisano pre 8 sati -, 1976 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Daj ne zajebavaj, oni idu 30, on 45 i tako ih pretice. Nije proleteo raskrsnicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9532 Napisano pre 8 sati -, 1976 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Da, sad mi pade na pamet... Drugar, posle mosta na Adi smer ka Nbgd, onde gde kopaju raskrsnica... Na eUpravi, 10 komada... Sve u januaru i sve preko 80. Kao ogranicenje 50, naseljeno mesto. 3 prihvatio na sebe, 3 da je vozio brat i 4 cale. Kaze, uzece i advokata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...