cezarpa 12897 Napisano juče u 12:08 Ne silazi, 3136 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan radikalne sirovine uz pomoc sile i drze vlast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25263 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 3012 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, vozim sinoc oko 10 Ralju i na spustu ka pumpi (od auto puta ulaz u Ralju) podignem glavu i vidim da me ladno prati dron!!! Leti nekih 30-tak metara iznad mene, istom brzinom, nisam vozio brzo, nekih 70-80 km/h, pratio me tako jedno 300-400 metara i ode, zamota levo i nestade...paznju mi je privuklo njegova dva a ne cetiri sijajuca prstena koji menjaju boju crveno-plavo...Daj Boze da su vanzemaljci a ne ovi novi pandurski dronovi koje najavljuju... P.S. Nisam bio pijan, pio sam samo gej pivo...A, da, kolima sam bio, ne motorom. Promenio pre 20 sati član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 569 Napisano pre 20 sati Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2529 Napisano pre 20 sati Drug član, 1540 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Citam i zapitam se, jesteee vozio motor 80 km/h Opasni su ti vasi beogradski putevi, svasta se vrzma. Za Moldera i Skali. Samo su nam jos dronovi falili. Ko da ih ovako nema. Zezam se, uhvati te dron, glasovno ti kaze kolika je kazna, prislonis karticu, platis i on ode Samo da ne bude za jedno 20 god, da svi imamo cip u guzici pa kad se prodju senzori na putu da ne skida automatski pare sa racuna 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4672 Napisano pre 20 sati BJB Maxi Scooter Club, 1404 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 8. 2026. at 17:38, zaludan je napisao: Evo i kod nas murija krenula sa dronovima МУП Републике Србије (@mupsrbije) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,215 likes, 77 comments - mupsrbije on August... @BokyBoy evo s prošle strane.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25263 Napisano pre 19 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 3012 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, andrej. je napisao: @BokyBoy evo s prošle strane.. Leptejebo...otisli smo u Q...to je to, kupujem skuter 125 kubika... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6655 Napisano pre 19 sati Drug član, 1579 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Ljudi, vozim sinoc oko 10 Ralju i na spustu ka pumpi (od auto puta ulaz u Ralju) podignem glavu i vidim da me ladno prati dron!!! Leti nekih 30-tak metara iznad mene, istom brzinom, nisam vozio brzo, nekih 70-80 km/h, pratio me tako jedno 300-400 metara i ode, zamota levo i nestade...paznju mi je privuklo njegova dva a ne cetiri sijajuca prstena koji menjaju boju crveno-plavo...Daj Boze da su vanzemaljci a ne ovi novi pandurski dronovi koje najavljuju... P.S. Nisam bio pijan, pio sam samo gej pivo...A, da, kolima sam bio, ne motorom. Da li je realno više... Čuj, oni će da beleže nepropisna preticanja, šta ćemo sa volovima koji se vuku k'o nevoljni? Treba njih neko da kazni što stvaraju kolone. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16256 Napisano pre 19 sati Integrisan, 3365 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Vidi što sam našao smajli ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10102 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Ne silazi, 3997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ...Orvel 1984... Je smešno šta nas čeka... Promenio pre 19 sati član Andrej_Hotstepper 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12897 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 3136 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj,onaj momak na predhodnoj strani se radovao dronovima,rekao da je to odlican potez? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 926 Napisano pre 18 sati Drug član, 826 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za momak ali da, radujem se i dalje uz nadu da ne bude još jedna prolazna stvar. Ja ću da se suzdržim preticanja na punoj ili neću pa ću nakon kazne da se suzdržavam, sad da izvadim karticu verujem da mogu da izvučem bar 5 situacija od pre neki dan i 700km puta gde vozila pretiču kolone preko pune i moje postojanje ne jebu 2%, one što seku krivine da ne pominjem. To je ok samo onome ko ne učestvuje u saobraćaju a ako ćemo da tolerišemo, onda valjda tolerišemo svima. Neki red mora da se uspostavi u nekom momentu jer ovo sada nije normalno stanje, ako broj poginulih u saobraćaju poslednjih nekoliko godina to ne dokazuje onda ne znam šta dokazuje. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9523 Napisano pre 18 sati -, 1973 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kako detektuje tablice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6655 Napisano pre 18 sati Drug član, 1579 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, ser je napisao: Kako detektuje tablice? Dovoljno je da prati kretanje vozila dok ga ne presretne prva patrola, onda im džaba skrivanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 569 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, nuk said: Hvala za momak ali da, radujem se i dalje uz nadu da ne bude još jedna prolazna stvar. Ja ću da se suzdržim preticanja na punoj ili neću pa ću nakon kazne da se suzdržavam, sad da izvadim karticu verujem da mogu da izvučem bar 5 situacija od pre neki dan i 700km puta gde vozila pretiču kolone preko pune i moje postojanje ne jebu 2%, one što seku krivine da ne pominjem. To je ok samo onome ko ne učestvuje u saobraćaju a ako ćemo da tolerišemo, onda valjda tolerišemo svima. Neki red mora da se uspostavi u nekom momentu jer ovo sada nije normalno stanje, ako broj poginulih u saobraćaju poslednjih nekoliko godina to ne dokazuje onda ne znam šta dokazuje. Idejno si skroz u pravu, ali verovatno će u praksi biti skroz drugačije. Mi ćemo plaćati kazne, a ko treba taj neće. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9523 Napisano pre 18 sati -, 1973 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Odustace vrlo brzo od toga, cim popiju neku tuzbu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12897 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 3136 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, VPetar said: Idejno si skroz u pravu, ali verovatno će u praksi biti skroz drugačije. Mi ćemo plaćati kazne, a ko treba taj neće. Ne znam zasto,ali ubedjen sam da si u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12897 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 3136 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, ser said: Odustace vrlo brzo od toga, cim popiju neku tuzbu 17 minutes ago, ser said: Odustace vrlo brzo od toga, cim popiju neku tuzbu Ko ce da popije tuzbu?Tatin sin ili drugi osvedoceni govnar.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13305 Napisano pre 17 sati 4_tocka_i_karoserija, 2479 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih recimo voleo da ovo uvedu na graničnim prelazima, i da kažnjavaju i vraćaju sve koji obilaze kolone ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12897 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 3136 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Citat iz filma:Voleo bih ja Vesnu Zmijanac,ali ne moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17785 Napisano pre 16 sati Integrisan, 8727 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana naša policija je bila u zastavnoj traci. Čujem da su na Evzoni vratili 30ak vozila takođe. Ja sam tek skoro provalio da oni namerno kidišu u traku za buseve pa se prebacuju u regularne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4587 Napisano pre 13 sati Malinar u pokusaju, 1932 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, dobili smo moderne kamere za kontrolu brzine, sad i dronove, sve super, samo me muči jedna stvar, a to je da sem povećanja brzine za 10 km/h na autoputu (sa 120 na 130) nigde drugo nisu podigli ograničenja koja su bila na snazi pre 50 i više godina kada je najluksuznija krstarica na našim putevima bio tristać kome je zaustavni put od 100 km/h bio višestruko duži nego jednom kliju iz 2020. Zaposlili smo toliko znalaca i stručnjaka u agenciji za bezbednost saobraćaja, pa niko da se nadje iole pametan da na tolikim deonicama predloži povećanje ograničenja brzine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17785 Napisano pre 10 sati Integrisan, 8727 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu auta bolja ali ljudi nisu. Vreme reakcije je i dalje isto kao i skelet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12897 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 3136 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Zasto da povecavaju brzinu?Bolje naplacuju kazne ka je ogranicenje sporije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10102 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 3997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Alekre said: Jesu auta bolja ali ljudi nisu. Vreme reakcije je i dalje isto kao i skelet. Jel si bio u Austriji, Nemačkoj? Van grada je 100, ali kad je znak 50 svi uspore i idu 50. A kod nas je 80, svi idu 100 ili više.. Šta je drugačije? Pa ljudi. Bahatost i mentalitet. Suština je: 488 poginulih u 2025. Niko ali niko nema ništa pametno za ovo da kaže. Pola hiljade ljudi je nestalo. Svako je bio otac, majka, brat, sestra, dete.. Kolko je to porodica? Nije to jedan poginuo ako je taj bio hranitelj porodice.. 70% smo iznad PROSEKA po broju. Procentualno, ako se uzme prosek plata, tvrdim da imamo i najveće kazne u Evropi. I? Šta je zaključak? Kod nas se ne radi na rešavanju problema već je suština KAZNA, KAZNA, KAZNA.. A nikad ništa nije kazna promenila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4587 Napisano pre 6 sati Malinar u pokusaju, 1932 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alekre je napisao: Jesu auta bolja ali ljudi nisu. Vreme reakcije je i dalje isto kao i skelet. Pa da, ali ako je zaustavni put mnogo kraći, itekako ima mesta da se na gomili deonica podigne ograničenje. Preterali su ga, treba negde nekad i stići. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...