Due 17485 Napisano Ponedeljak u 15:05 Ne silazi, 1254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Motorcyclist je napisao: utrne mi da prostite kita! Karaliza! Kad praviš pauzu malo maši s njim. Može i masaža da pomogne ali nije zgodno pored puta. Teško bi nekom objasnio bizaran problem. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18806 Napisano Ponedeljak u 18:15 Integrisan, 5637 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Due said: Karaliza! Kad praviš pauzu malo maši s njim. Može i masaža da pomogne ali nije zgodno pored puta. Teško bi nekom objasnio bizaran problem. Covece odsece mi se dotok krvi, zajebano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19224 Napisano Ponedeljak u 18:21 Vozim motor, nisam BAJKER, 2560 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Motorcyclist je napisao: Covece odsece mi se dotok krvi, zajebano "ne mora da se seče, otpašće sam" 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11580 Napisano Ponedeljak u 18:30 Drug član, 555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Motorcyclist je napisao: Imam pitanje. Isto mi se desavalo i na gpz, vfr i ovom, znaci do mene je. Kada sidjem sa motora nakon duze voznje utrne mi da prostite kita! Kako da se odviknem na nabijanje na rezervoar? Prihvatanje istog kolenima, sedenje malo iza... Iako sam probao pa se vratim na staro. Navika. Znači beznadežan slučaj. Ja bi čekićem napravio ulegnuće na rezervoaru. Jbg, jedna je kita. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18806 Napisano Ponedeljak u 18:31 Integrisan, 5637 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci vidim da sam jedini sa tim problemom. Nista pokusacu sa boljim pozicioniranjem tokom voznje, da izbijem losu naviku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 484 Napisano Ponedeljak u 18:58 Svrati ponekad, 479 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nesto znaci, nisi jedini. Znam da ti ne znaci jer ne znaci ni meni Generalno samo polozaj sedenja, nista drugo. Lako se resava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 279 Napisano Ponedeljak u 19:48 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Isam znao da postoji smptom pod nazivom "karaliza" umirem. Sad kad ne odem na posao znam sta cu za kazem... Hvala @Due. Inace @Motorcyclistja nemam tih problema, tako da ne mogu da ri dam savet. Ebg 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 131 Napisano Ponedeljak u 19:52 Svrati ponekad, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Разумем те буразеру. Рекао ми је др да ми са 20+цм имамо тих проблема јбг 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1588 Napisano Ponedeljak u 20:12 I N S T R U K T O R, 1217 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Babo, il' me ženi il' mi motor kupi, u nešto se udarati mora ! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7416 Napisano Ponedeljak u 20:37 Drug član, 3118 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pretapaciraj sedište tako da te baca malo unazad. I ja se nabijam na rezervoar, stvar je u sedištu. Kliziš. ako tapetar napravi udubljenje za dupe i blago povišenje ka rezervoaru, rešićeš problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10895 Napisano Ponedeljak u 22:17 Hronični Motociklopata, 7503 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist i meni se to znalo ponekad desiti, srecom retko ali skontao sam da je izmedju ostalog vrlo bitno da ti je odeca (gace i panalone) komotna, s obzirom na danasnju modu da je sve utegnuto, nije cudo sto se to desava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2735 Napisano Ponedeljak u 22:36 Drug član, 1563 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni jastuce resilo problem. Wasento - Jastuk za sedište motocikla — Bazzar.rs BAZZAR.RS Wasento - Jastuk za sedište motocikla Poboljšajte svoje iskustvo motocikla na kratkim i dugim udaljenostima s... E sad... Stavljam ga samo na malo duzim putovanjima. Za grad sam na sediste navukao onu mrezicu i malo udobnije, ali je jastuce pravi bum za mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7224 Napisano Ponedeljak u 23:08 Drug član, 2045 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Motorcyclist je napisao: Imam pitanje. Isto mi se desavalo i na gpz, vfr i ovom, znaci do mene je. Kada sidjem sa motora nakon duze voznje utrne mi da prostite kita! Kako da se odviknem na nabijanje na rezervoar? Prihvatanje istog kolenima, sedenje malo iza... Iako sam probao pa se vratim na staro. Navika. Spakuj ga niz nogavicu pa dole u carapu da ne moze puno da mlatara 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7416 Napisano Ponedeljak u 23:32 Drug član, 3118 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Triput oko struka, dvaput oko vrata, visi ko kravata. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11565 Napisano Utorak u 04:18 Ne silazi, 2438 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ga bas stiskas po gasu,pa nesvesno se pripijas uz motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18806 Napisano Utorak u 05:06 Integrisan, 5637 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Slabo ga gasiram nije do toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11498 Napisano Utorak u 05:08 Drug član, 1630 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan I mene je žuljalo dok sam bio mlađi, poslednjih godina sve ređe! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10895 Napisano Utorak u 05:30 Hronični Motociklopata, 7503 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Treba češće jesti beli/crni luk, to je narodni lek za cirkulaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23754 Napisano Utorak u 05:46 Integrisan, 9980 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekose iznad, polozaj (suvise blizu), sediste klisko i gura na napred ali ume da pomogne i lepljenje tankgrip-ova na rezervoar, ne one konfekcije sjajne vec oslonac koji ce te na mestu drzati kada kolenima i blago uhvatis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23754 Napisano Utorak u 06:13 Integrisan, 9980 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... evo par slika u nazad, a i drugima preporucujem komfora radi. Pri rekonstrukciji obavezno trazim da se u prednjem delu sedista nadje ili gel ili stooo meksa ispuna, da me totalno "odvoji" od vibracija i toplote motora. Meni su trnele i mosnice posle vise sati u sedlu . Gel napred, ispod sloja mem. pene je dobar i toplotni izolator! Isprobao sam 100 nekih kombinacija ( a majstor me saslusao, umesto "daj da ti uradim kako ja hocu"!) Meni odgovara da sedalni deo bude tvrdji i sirok, blago "ukopan", naslon za krsta blize, napred podignuto i mekano. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6511 Napisano Utorak u 06:27 (promenjeno) Drug član, 1460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, Disko Nindža said: Treba češće jesti beli/crni luk, to je narodni lek za cirkulaciju E onda nema ljubljenja jbg. Samo Plavi most Promenio Utorak u 06:27 član slave74 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3908 Napisano Utorak u 07:03 Ne silazi, 5040 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Motorcyclist said: Imam pitanje. Isto mi se desavalo i na gpz, vfr i ovom, znaci do mene je. Kada sidjem sa motora nakon duze voznje utrne mi da prostite kita! Kako da se odviknem na nabijanje na rezervoar? Prihvatanje istog kolenima, sedenje malo iza... Iako sam probao pa se vratim na staro. Navika. Jeftino rešenje. tzv. dick guard Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4777 Napisano Sreda u 17:36 (promenjeno) Drug član, 515 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 4. 2025. at 20:31, Motorcyclist je napisao: Znaci vidim da sam jedini sa tim problemom. Nista pokusacu sa boljim pozicioniranjem tokom voznje, da izbijem losu naviku. Jel kukas il se falis? Promenio Sreda u 17:37 član vex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11565 Napisano Sreda u 19:13 Ne silazi, 2438 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Hoce da kaze da ima jaja OVOLIKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 769 Napisano Sreda u 20:24 Zainteresovan, 458 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan On 4/8/2025 at 9:03 AM, MoToM said: Jeftino rešenje. tzv. dick guard Ima i domacih varijanta, nakurnjak na KP-u :). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...