misa-pei 8803 Napisano Avgust 9 (promenjeno) Drug član, 3236 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš Biraj ago šta ti drago. Za šta, koja čvrstoća, način skidanja. Ja stavljam 243 svuda. Ne detaljišem i svi su mi šrafovi oduvek na broju. Promenio Avgust 9 član misa-pei 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 80 Napisano Septembar 16 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, neka preporuka za neki aditiv za gorivo...za ciscenje sistema ubrizgavanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12080 Napisano Septembar 17 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da se preporucuje dodavanje aditiva u gorivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 80 Napisano Septembar 17 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam pojma...primetio sam da kad ga produvam malo i poteram preko 6000 obrtaja da malo lepse radi, ali se brzo vrati u predjasnje stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6157 Napisano Septembar 17 Ne silazi, 4571 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš na strani 99 ove teme, ja pisao koji sam stavljao. Šta znam, imao sam utisak da ima malo efekta, ali možda je samo placebo, ne mogu da garantujem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 80 Napisano Septembar 17 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg znam da sam negde video da je pisano oko toga al ne nadjoh ga u pretrazi hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1237 Napisano Septembar 19 (promenjeno) Zainteresovan, 659 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Moze neko da prepozna motor, da li je neki KTM? Imao sam problema da ga pratim. 5-6 min krivina za krivinu sam bio tu, malo sam se i priblizavao na nekim sporijim sekcijama. Ali posle sve otvorenije krivine i pravci (140kmh+), poceo opasno da mi bezi. Posle uz par losijih prolazaka krivinom mi pobegao skroz. Davno se nisam namucio toliko, opasan izazov... Promenio Septembar 19 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1981 Napisano Septembar 19 Drug član, 1359 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Po slici deluje kao 1190/1290 super duke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1237 Napisano Septembar 20 Zainteresovan, 659 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan ChatGPT kaze slicno, kaze verovatno 890 Duke R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2338 Napisano Septembar 20 BJB Maxi Scooter Club, 873 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 890 Duke ima auspuh gore, ovo sa niskim auspuhom je 1190 ili 1290 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 9950 Napisano pre 7 sati Drug član, 985 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kuda danas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21605 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2750 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 9. 2025. at 13:29, Blackened je napisao: Moze neko da prepozna motor, da li je neki KTM? Imao sam problema da ga pratim. 5-6 min krivina za krivinu sam bio tu, malo sam se i priblizavao na nekim sporijim sekcijama. Ali posle sve otvorenije krivine i pravci (140kmh+), poceo opasno da mi bezi. Posle uz par losijih prolazaka krivinom mi pobegao skroz. Davno se nisam namucio toliko, opasan izazov... A cime si ga pratio tj na cemu? Ma ovo je bre moj seka @Kalesin na 890 duke, zato i nisi mogao da je stignes .. Promenio pre 7 sati član BokyBoy 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...