Sharky - Alex 8085 Napisano Mart 11 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako znas neku slobodnu damu sa istim zahtevima ti javi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 795 Napisano Mart 13 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 473 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problematiku sa strujom. Kad upalim sva cetiri, migavci samo blicnu i vise ne rade. Takodje i sirenu kad upalim, svirne i tajac. Oba prekidaca su mi u levoj komandi. Odakle da pocnem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12618 Napisano Mart 14 Ne silazi, 2969 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Masa? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 492 Napisano Mart 14 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno je u prekidacu problem, los kontakt ili slicno. Rasturi sam, ako mislis da mozes ( znas ) ili kontaktiraj cika Rajka @Arakis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23052 Napisano Mart 16 Integrisan, 7392 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/11/2026 at 12:22 PM, Motorcyclist said: Ima li neka moto prodavnica u Subotici, li da nije samo online? Video sam samo Simi moto. Moto D u Somboru, to mi je usput. Bio sam u Moto D, LS2 Spark u L vel savrsene al 8400. Van budzeta s obzirom da sam neplanski kupio gitaru danas Al dobro jedan razlog da se provozam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiletaM 2 Napisano Ponedeljak u 21:26 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da postavim ovde pitanje posto na internetu nisam mogao da nadjem, porucujem novu ralicu za motor i treba da je prefarbam u boju motora/rezerovara. Znam ljude koji se bave farbanjem i koji su mi radili auto, ali oni kazu da ne mogu 100% da mi pogode boju zato sto nemaju moto program. Gde u Beogradu imaju moto program i mogu da mi samo naprave boju po kodu? Dovezao bih im motor da odrede boju. A farbao bih to kod ovih koji su mi radili auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14971 Napisano Ponedeljak u 21:30 Ne silazi, 3243 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @vidakn napisao pre neki dan, ja udario skrin šot: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiletaM 2 Napisano Ponedeljak u 21:33 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moram otici do njih da vidim, nadam se da rade i boje za motore, posto je naveo da rade boje za automobile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2320 Napisano Ponedeljak u 21:38 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Google Search WWW.GOOGLE.COM Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10014 Napisano Ponedeljak u 23:14 Drug član, 3363 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, MiletaM said: Moram otici do njih da vidim, nadam se da rade i boje za motore, posto je naveo da rade boje za automobile. A u čemu je razlika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiletaM 2 Napisano Ponedeljak u 23:20 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSR 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, misa-pei je napisao: A u čemu je razlika? Razlika je u tome da ko nema moto program za boje ne moze da skenira i 100% pogodi boju motora. Oni imaju sve kodove za auto boje, ali ne i za motore, i onda mogu otrpilike da pogode, ali ne i tacnu boju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9110 Napisano pre 22 sati Drug član, 3126 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, može li neko od upućenijih ljudi da mi objasni kako je moguće da motor izgubi 3/4 ulja, dakle ostane sa četvrtinom propisane količine, a ne upali lampicu za pritisak ulja, i prolupa ? Lampica je ispravna. Gledao malo po netu ispada da nije tako retko da se ovo desi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 874 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Zainteresovan, 514 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ulje pumpa povlaci sa dna, motor ne podmazuje kolicina ulja nego uljna pumpa gura gde treba. Kad ona krene da uvlaci vazduh, tek tad je kraj a to je mnoooogo ispod oznacenog minimuma. E sad, zasto je prolupao a nije bar pocela da treperi lampica ne znam, ali znam za slucajeve da su iz automobila u koje staje 3,5-4l ulja izvlacili po svega litar i nije im bilo nista. Iako je lampica ispravna davac mozda nije, ili nije reagovao jer je neki lazni pritisak registrovao a pumpa uvlacila pola/pola vazduh/ulje, na preskoke, u nagibima i sl. a sekunde su dovoljne da nacnu lezajeve i eto igranke. Promenio pre 21 sati član MarkoMoto 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10014 Napisano pre 21 sati Drug član, 3363 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan @živke Na kom motoru ti se to desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2320 Napisano pre 18 sati Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, može li neko od upućenijih ljudi da mi objasni kako je moguće da motor izgubi 3/4 ulja, dakle ostane sa četvrtinom propisane količine, a ne upali lampicu za pritisak ulja, i prolupa ? Lampica je ispravna. Gledao malo po netu ispada da nije tako retko da se ovo desi...Čest slučaj na TDM-U 850Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9110 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Drug član, 3126 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @misa-pei nije moj motor, i @vidakn da yamaha je u pitanju, ali XT660, Minarelli agregat. Inače on je sa suvim karterom (dry sump), ako to ima veze. Promenio pre 17 sati član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2320 Napisano pre 15 sati Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da to nema veze i na TDM-u je tako, karike i cilindar su problem kod TDM 850, troši ulje na autoputu kao blesava, tdm 900 ima isti sistem kartera ali ne troši ni gram ulja.Bolji cilindri i karike.Kako me je to izluđivalo kod TDM 850 uvek sam vukao po dve litre ulja u koferu, provera ulja svakih 100-150km na putovanjima, užas.Do 90kmh i magistralnim putevima je bilo podnošljivo, ali zato na autoputu preko 120kmh bude i po pola litre manje na 150-200km.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16439 Napisano pre 14 sati Integrisan, 8409 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se prži troši. Kasnije su na 900ki rešili da je možeš držati pun gas ceo dan. Doduše nije tu do sistema podmazivanja nego je unutra drugačije spakovan agregat. Kompozitni zidovi cilindara, drugačije karike, klip je od kovanog aluminijuma, itd. Sećam se da je glavni konstruktor baš naveo da su adresirali rešenje potrošnje ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...