Sharky - Alex 8082 Napisano Mart 11 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako znas neku slobodnu damu sa istim zahtevima ti javi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 792 Napisano Mart 13 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 472 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problematiku sa strujom. Kad upalim sva cetiri, migavci samo blicnu i vise ne rade. Takodje i sirenu kad upalim, svirne i tajac. Oba prekidaca su mi u levoj komandi. Odakle da pocnem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12617 Napisano Mart 14 Ne silazi, 2967 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Masa? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 491 Napisano Mart 14 Zainteresovan, 391 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno je u prekidacu problem, los kontakt ili slicno. Rasturi sam, ako mislis da mozes ( znas ) ili kontaktiraj cika Rajka @Arakis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23035 Napisano Mart 16 Integrisan, 7383 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/11/2026 at 12:22 PM, Motorcyclist said: Ima li neka moto prodavnica u Subotici, li da nije samo online? Video sam samo Simi moto. Moto D u Somboru, to mi je usput. Bio sam u Moto D, LS2 Spark u L vel savrsene al 8400. Van budzeta s obzirom da sam neplanski kupio gitaru danas Al dobro jedan razlog da se provozam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiletaM 2 Napisano Ponedeljak u 21:26 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da postavim ovde pitanje posto na internetu nisam mogao da nadjem, porucujem novu ralicu za motor i treba da je prefarbam u boju motora/rezerovara. Znam ljude koji se bave farbanjem i koji su mi radili auto, ali oni kazu da ne mogu 100% da mi pogode boju zato sto nemaju moto program. Gde u Beogradu imaju moto program i mogu da mi samo naprave boju po kodu? Dovezao bih im motor da odrede boju. A farbao bih to kod ovih koji su mi radili auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14964 Napisano Ponedeljak u 21:30 Ne silazi, 3242 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @vidakn napisao pre neki dan, ja udario skrin šot: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiletaM 2 Napisano Ponedeljak u 21:33 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moram otici do njih da vidim, nadam se da rade i boje za motore, posto je naveo da rade boje za automobile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2309 Napisano Ponedeljak u 21:38 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Google Search WWW.GOOGLE.COM Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10006 Napisano Ponedeljak u 23:14 Drug član, 3361 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, MiletaM said: Moram otici do njih da vidim, nadam se da rade i boje za motore, posto je naveo da rade boje za automobile. A u čemu je razlika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiletaM 2 Napisano Ponedeljak u 23:20 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSR 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, misa-pei je napisao: A u čemu je razlika? Razlika je u tome da ko nema moto program za boje ne moze da skenira i 100% pogodi boju motora. Oni imaju sve kodove za auto boje, ali ne i za motore, i onda mogu otrpilike da pogode, ali ne i tacnu boju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...