Sharky - Alex 7983 Napisano Sreda u 23:10 Drug član, 2280 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako znas neku slobodnu damu sa istim zahtevima ti javi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 778 Napisano juče u 20:01 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 469 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problematiku sa strujom. Kad upalim sva cetiri, migavci samo blicnu i vise ne rade. Takodje i sirenu kad upalim, svirne i tajac. Oba prekidaca su mi u levoj komandi. Odakle da pocnem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12555 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 2957 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Masa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 487 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 391 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno je u prekidacu problem, los kontakt ili slicno. Rasturi sam, ako mislis da mozes ( znas ) ili kontaktiraj cika Rajka @Arakis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...