Nightrider Z 663 Napisano pre 22 sati Zainteresovan, 539 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Motorcyclist je napisao: Postoji li ovo kod nas po prodavnicama ili samo oficijalni serviser ili preko? Ako lupe ovi uvoznici neku cenu idi kod nekog strugara da ti to napravi za 2L koka kole, nemoj da te pljackaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22547 Napisano pre 22 sati Integrisan, 7120 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Nightrider Z said: Ako lupe ovi uvoznici neku cenu idi kod nekog strugara da ti to napravi za 2L koka kole, nemoj da te pljackaju Videcu hoce li mi trebati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22547 Napisano pre 4 sati Integrisan, 7120 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Posto u manualu nisam nigde nasao podatak za silu stezanja ovih srafova, posaljem upit Suzukiju. Iz Atile mi odgovore 3.5-4Nm, obavezno lepak. Nije li to malo? IMG 20260223 143513 — Freeimage.host FREEIMAGE.HOST Image IMG 20260223 143513 hosted in Freeimage.host Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15382 Napisano pre 4 sati Drug član, 1880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravili su nulu da napišu ( 35 - 40 Nm ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22547 Napisano pre 3 sati Integrisan, 7120 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, bajker71 said: Zaboravili su nulu da napišu ( 35 - 40 Nm ). Pretpostavio sam. Ili su mislili na kile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15382 Napisano pre 3 sati Drug član, 1880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to mu dođe 3,5 - 4 kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7942 Napisano pre 2 sati Drug član, 1607 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/17/2026 at 1:25 PM, Motorcyclist said: Pokusao sam naci adekvatno temu za pitanje al nema pa cu ovde. Kontaktirao me je prijatelj iz Makedonije, potreban mu je neki lek koji ima kod nas - Trecar. Pa me interesuje, da li se lekovi mogu slati preko poste? Tipa stavim tu kutiju u preporuceno pismo. Da li se ovaj lek moze kupiti bez recepta? Hvala. Moze, u principu carina moze zdrzati, ali ako prijtelj ima lekarsko uverenje i recept da mu je prepisan taj lek, moze da prodje. Mora pratitti posiljku i otici do carinarnice. Jedino ako lek nije deklarisan kao opijat. Najbolje prvo dao nadlezne carinrnice da ode i da najavi da ce mu stici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 165 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan A zašto bi mu slao preko pošte ?Ako se lek može kupiti u slobodnoj prodaji (bez recepta), najbolje je poslati autobusom.Hoće vozači da ponesu uz neku simboličnu nadoknadu.Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22547 Napisano pre 2 sati Integrisan, 7120 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Snasao se preko prevoznika ce mu poslati drugi kolega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...