Andrej_Hotstepper 7170 Napisano Octobar 8, 2023 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo. To više niko ne zna. Ko gde sme, ko ne sme... Nabi ih na... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11037 Napisano Octobar 8, 2023 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi sta je na znaku,ali motocikl ne bi trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 8, 2023 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.10.2023. at 0:50, Mali Ika je napisao: Je l' imate neku preporuku gde bih mogao plastike da sredim? Malo su popucale, vise izgrebane. Treba malo da se gituje i farbanje. Marko, Mak Moto (ako ti nije hitno) - Karaburma - Višnjička 112 0691294007 Brka, Var Plast - Mladenovac https://www.facebook.com/523161674516537/posts/popravka-plastika-dela-rama-zamena-bloka-motorasve-na-jednom-mestu-za-vas-motoci/2134539703378718/ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1579 Napisano Octobar 8, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan @cezarpaznak je za zabranjeno parkiranje ali je motor ispred znaka a nije ni parking mesto već onaj trougao na kraju parkinga. Po nekoj logici nit je na ulici niti na parking mestu a na trotoaru tek nije. Čuj mene, po nekoj logici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Octobar 8, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 10. 2023. at 0:50, Mali Ika je napisao: Je l' imate neku preporuku gde bih mogao plastike da sredim? Malo su popucale, vise izgrebane. Treba malo da se gituje i farbanje. Marko Afrikanac, Miljakovac +381649511279 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Octobar 9, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Naletim na stari post kolege @nikola9 iz Bijeljine, tada je vozio Kawu er5 sa oklopima, pa sam malo tražio po net-u da ih nađem, al bezuspešno. Da li može ovo negde da se nađe, i za koje novce ? Kad me već kolega @QmBGD sanja, da budem sa oklopima ! Promenio Octobar 9, 2023 član Blaza 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 9, 2023 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne prozvodi se više, čisto da vidiš okvirnu cenu TCP KUIP KAWASAKI ER-5 ONGESPOTEN » Fast delivery » Motorlook.nl MOTORLOOK.NL Buy the TCP KUIP KAWASAKI ER-5 ONGESPOTEN quickly and easily at Motorlook.nl! Thousands of products for your motorcycle. ✓100% money back guarantee ✓Worldwide... a za svaki slučaj pitaj ovde, možda imaju kalup još uvek TCP S.A. WWW.FACEBOOK.COM TCP S.A., Barcelona. Gefällt 34 Mal · 2 waren hier. manufacturer for motorcycle body parts and windshields 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Octobar 9, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @MOTOM, svaka ti čast kako si brzo pronašao ! Vidim, nema na stanju, a i lepa je cifra. Možda bude nešto i polovno, mada sumnjam... Još jednom, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Octobar 9, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Haha, kakav šou...bila cena 288 evra, a nema na stanju. 20 min kasnije, skočila na 348 evra ??? Ovaj sajt drži neki naš, garant ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1201 Napisano Octobar 10, 2023 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posto ne mogu da nadjem nikakvu info, rekoh da okusam srecu i pitam ovde Da li neko zna koja je razlika izmedju standard i comfort opcije kod willbersa kada se narucuje zadnji amortizer? U pitanju je ovaj: Wilbers Suspension Manufaktur | shock absorber Type 640 Road | purchase online WWW.WILBERS.DE shock absorber Type 640 Road - The basic edition of the Wilbers Adjustline mono shock absorber comes along with the same technology as the more complex versions. The... Nesto kontam da je u pitanju opcija kako da u fabrici nasteluju kompresiju samog amortizera tj. valving (jer kod ovog modela ne mozes da namestas sam), ali opet ne znam kako to utice na upravljivost pre svega na off road-u. Duduk sam za ogibljenja Jedine info sto sam nasao je ovo: https://www.triumphbobberforum.com/threads/wilbers-640-comfort-or-standard-valving.16525/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2570 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na cepu za rezervoar, na bravici ispod zastitnog poklopca, mi se pojavljuje benzin. Znaci kad podignem poklopcic da ubacim kljuc i otkljucam rezervoar, oseti se gorivo i kad zagledam u bravicu visi se da ima goriva ispod. Kad gurnem kljuc, kljuc je mokar i mirise na benzin. Znaci, definitivno tu izlazi gorivo. Da li je problem sto ga uvek punim do cepa ili jednostavno brava-cep ne valja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11037 Napisano Octobar 18, 2023 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja cep.Trebao bi da ima odusak za visak benzina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Octobar 18, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da pitam, al da odgovor bude kraći ... Gledam ovaj skutojler od kolege @Skittles, fabrika. Čitao sam ovde na forumu da su neki i pravili vakuum/modele, ili na struju. Drugi podmazuju ručno, na par stotina km, treći (kao ja trenutno) prskam sprej... Kako mi deluje, jedino sprej ne može baš da umaže felnu, ili grešim... Ja sam prošli lanac mazao menjačkim uljem i felna je bila blagi užas. Jedva sam je vratio u fabričko stanje. Zato sam sada i prešao na sprej. A, da, pitanje je, šta je dugovečnije, tj. da li "skraćujem" život lancu sprejem? Trenutno je neki Ipone na lancu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8014 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 2114 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza ne lupaj glavu oko ovoga.Imaš pobornika i za jedno i za drugo.Maži kako ti odgovara i kako ti se sviđa.Nisi ti Valentino Rosi,pa da spališ lanac.Nije moglo kraće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11037 Napisano Octobar 18, 2023 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da sredstvo za ciscenje lanca vise skodi gumicama.Kazu ne treba preterivati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Octobar 18, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan To znam ! Na koristim kliner (još), samo dodajem mas'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6596 Napisano Octobar 18, 2023 Ne silazi, 6523 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj da to radiš recimo nakon neke vožnje. Dok su sve komponente još "vruće". Stara mas' i gumice će biti mekšiJI, pa će nova lakše sebi da nađe mesto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 294 Napisano Octobar 18, 2023 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blaza je napisao: Da pitam, al da odgovor bude kraći ... Gledam ovaj skutojler od kolege @Skittles, fabrika. Čitao sam ovde na forumu da su neki i pravili vakuum/modele, ili na struju. Drugi podmazuju ručno, na par stotina km, treći (kao ja trenutno) prskam sprej... Kako mi deluje, jedino sprej ne može baš da umaže felnu, ili grešim... Ja sam prošli lanac mazao menjačkim uljem i felna je bila blagi užas. Jedva sam je vratio u fabričko stanje. Zato sam sada i prešao na sprej. A, da, pitanje je, šta je dugovečnije, tj. da li "skraćujem" život lancu sprejem? Trenutno je neki Ipone na lancu. Moje iskustvo. Lanac Did vx3 525. 25t km - sprej 34t km - ulje, ali poslije svakih pređenih oko 250km petrolejom lanac očišćen i nauljen (80-90W) te brisanje i sređivanje felge. Mnogo posla, ali meni nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Kuda se vozis ti kad treba lanac da sredjujes svakih 250km? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4018 Napisano Octobar 18, 2023 Nemanja Stojanović, 1368 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Blaza said: Da pitam, al da odgovor bude kraći ... Gledam ovaj skutojler od kolege @Skittles, fabrika. Čitao sam ovde na forumu da su neki i pravili vakuum/modele, ili na struju. Drugi podmazuju ručno, na par stotina km, treći (kao ja trenutno) prskam sprej... Kako mi deluje, jedino sprej ne može baš da umaže felnu, ili grešim... Ja sam prošli lanac mazao menjačkim uljem i felna je bila blagi užas. Jedva sam je vratio u fabričko stanje. Zato sam sada i prešao na sprej. A, da, pitanje je, šta je dugovečnije, tj. da li "skraćujem" život lancu sprejem? Trenutno je neki Ipone na lancu. Ja mogu samo da ti kažem da bih što više da se vozim, što manje da čačkam Znam da je nekome to posebna zen aktivnost, ali meni je u naletima. Ume nekada da bude, da baš hoću, ali neću da imam obavezu, ako razumeš razliku. Zato sam ga i stavio, da mogu ako odem na turu od 500km u danu, da nemam obavezu sutra pre nego što nastavim. A kad mi se igra majstora, uvek ima neka džidžabidža da se doda. To sve naravno nema veze sa time šta je bolje za lanac, ali ovo je bolje za mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Octobar 19, 2023 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cobra odlicna opcija. Scoot zna da namasti i felnu i suvozaca i kolegu iza. Ali stite lanac i produze vek ako si lenj da mazes. Ja volim da perem, mackam. (Musterijama, jer svojih 4-5 motora ne vozim, samo registrujem i sredjujem, debil) Stvar je kompromisa. Dok sam aktivno vozio, pranje, susenje, prskanje. Sve cisto, lanac zdrav. Da sam prelazio 2000 km u cugu, neki podmazivac sigurno. Do 600-700 km dnevno, sprej. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 294 Napisano Octobar 19, 2023 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Bojan82 je napisao: Kuda se vozis ti kad treba lanac da sredjujes svakih 250km? Lokalnih 5-6 cesta. Manja brda, šumovito, zavoji. Samo ne po ravnom. 2 puta godišnje do mora (450km u jednom smjeru). Od 2016 do sada 82t km i to je to. Ulje zahtijeva češće podmazivanje i održavanje od spreja, ali kako sam napisao meni to nije problem. Čak šta više uživam u tome. Prvi originalni lanac - sprej 20t km Drugi Did - sprej 25 Treći Did - ulje 34 Četvrti Did - ulje 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11037 Napisano Octobar 19, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sustina ulje spere necistocu sa lanca.Smanji grebanje. W5 iz Lidla deluje ok.Par krugova spricam i okrecem tocak.Lanac bude cist,a posle voznje masan. Promenio Octobar 19, 2023 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 294 Napisano Octobar 19, 2023 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zašto većina kada kupi Did lanac ne okrene kutiju i pogleda šta tvornica preporučuje. Ne mislim da sprej ne valja da me netko krivo ne shvati. Samo sam opisao koliko km i šta radim, jer to je bilo i početno pitanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 794 Napisano Octobar 19, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 491 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, sale600 je napisao: Ne znam zašto većina kada kupi Did lanac ne okrene kutiju i pogleda šta tvornica preporučuje. Ne mislim da sprej ne valja da me netko krivo ne shvati. Samo sam opisao koliko km i šta radim, jer to je bilo i početno pitanje Prljava je kutija poprilicno, valjala se oko motora prilikom ugradnje, pipao je i sa masnim prstima ali vidi se dovoljno Promenio Octobar 19, 2023 član MarkoMoto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...