Ivke80 6 Napisano Maj 8, 2022 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan "VIDEO JE ĆERKU I UNUKA PA POČEO DA JAUČE" Potresni detalji tragedije kod Šapca: Majka i trogodišni sin izgubili život, dvojica se trkala motorima, jedan poginuo, drugi POBEGAO WWW.BLIC.RS U stravičnoj saobraćajnoj nesreći u selu Cerovac kod Šapca, poginuli su majka M.S. i njen sin V.S. (3), kao i vozač motocikla N. Z. Do nesreće je došlo kada se motociklista zakucao u zadnji deo "fijata" u kome su majka i sinčić bili. Poslato sa ATU-L21 pomoću Tapatoka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Maj 8, 2022 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vec neko vreme pokusavam da napisem nesto ali... nema sta da se komentarise. Zanemeo sam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar00 8 Napisano Maj 8, 2022 U prolazu, 27 postova Lokacija: Šumadinac Motocikl: KTM for life Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj j Citiraj Jebes mi sve,ima li neke pravde da majka i mali ovako prodje...da su kola bila malo veca na vecim tockovima ne bi ih pogodio.za ovog nemam reci nisam kupio motor za trkanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 8, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reči.Pročitah, tri puta ...I suza je krenula.Kada kažem da stupce crnih hronika sa motociklima ispunjavaju isključivo sami motociklisti u preko 95%.Ovde je budala odvela dva Anđela.Dete!Nemam nikakvih reči osim velike količine besa...Znam da nije ok gajiti bes u sebi, ali...Anđeli, široko vam nebo, miran san, večnost je na žalost vaša...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5281 Napisano Maj 8, 2022 Drug član, 1888 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nisu ovo nikakvi motociklisti - ova dvojica su obični iskompleksirani debili... Nadam se da će naći tog drugog debila i osuditi ga na najveću moguću kaznu za saučesništvo u dvostrukom ubistvu!!! Tuga velika... 3 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1880 Napisano Maj 8, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nesrećan splet okolnosti. Bez obzira na očevice i priču o trkanju, ovde su se, na žalost, sklopile kockice. Motociklista je preticao kamion, nije video šta je ispred... Da ga, zbog toga, osuđujem ne mogu. Na kraju, to ne menja ništa. Da li je bila trka ili ne, motociklista je, u punoj brzini, bez kočenja, udario u fiksnu prepreku. Na žalost majke i deteta bili su u laganom fiatu 600 (teškom 735 kilograma, bez ikakve zaštite). Sila čeonog udara u prepreku, pri brzini od 60 km/h jednaka je padu sa V, a pri 100 km/h padu sa XIV sprata. Žao mi je tri izgubljena života. Sve u svemu loša slika za ostale, savesne, motocikliste. Ovako nešto se može dogoditi svakome od nas. Pri manjoj brzini su i posledice manje. Promenio Maj 8, 2022 član feniks 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10132 Napisano Maj 8, 2022 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj duši nastradalima u autu. A za ova dva imbecila na motorima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Maj 8, 2022 (promenjeno) Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, feniks said: Motociklista je preticao kamion, nije video šta je ispred... Da ga, zbog toga, osuđujem ne mogu. Preticati nesto sa evidentnom razlikom u brzini a ne znati da li ima neceg ispred je izuzetna kocka i po mom misljenju je apsolutno za osudu. Posebno u naseljenom. U toj kocki ovaj put je izgubio SVE. Promenio Maj 8, 2022 član DjordjeMijailovic 3 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Maj 8, 2022 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, DjordjeMijailovic je napisao: Preticati nesto sa evidentnom razlikom u brzini a ne znati da li ispred ima neceg ispred je izuzetna kocka i po mom misljenju je apsolutno za osudu. Posebno u naseljenom. U toj kocki ovaj put je izgubio SVE. Mozemo samo da nagadjamo kolika je bila brzina kada je smrskao zadnji kraj automobila. Ova 2 momka nisu motociklisti. Motociklisti su humanisti, hedonisti na 2 tocka. Ostade zal za majkom i detetom koji stradase ni krivi ni duzni... neka im je laka zemlja i pocivaju u miru. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Maj 8, 2022 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam da napisem nesto o posledicama tako nerazumnih postupaka ali kud ces gore od ovakve tragedije. Sve drugo izgleda nevazno ali pomislite sta ce da se desi posle toliko udesa i padova neodgovornih i nezrelih vozaca motocikala. To ce se odraziti na odnos drugih ljudi prema svim motociklistima. Zamislite da na svakog od nas gledaju kao na potencijalnog ubicu i manijaka. Nervozni ljudi ce nas namerno ugrozavati jer smo svi mi "manijaci koji divljaju putevima i ugrozavaju druge" 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Maj 8, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Budala ce uvek biti. Kako na motoru tako i u autu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9594 Napisano Maj 8, 2022 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Već nekoliko puta ulazim u temu, čitam, šta da kažem, knedla mi u grlu...tuga ogromna, za sve. Posle čitanja komentara u Blicu, što kaže Salem, kako će nas gledati sutra ? Znam da su to većinom imbecili koji ostavljaju takve komentare, ali jedan se izdvaja, baš...: Mrzim motore, i mrzim motocikliste ! Šta sutra očekivati od takvog čoveka, ako naletimo na njega, a on u npr kamionu, džipu ? Nemam reči. Saučešće porodicama nastradalih... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Maj 8, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Na slican nacin je i moj drugar poginuo. Preticao (po recima inspektora ili ko vec utvdjuje sta se desilo) kamion u blagoj desnoj krivini sa 170 km/h, medjutim od sunca nije video lepo al mu ide neko u sustret i udari u auto iz suprotnog smera a u auto zena i 2 deteta. Zena izasla iz auta i htela da pomogne mom drugaru medjutim samo je videla kako je umro u tom trenutku (da ne pricam bas detaljno) sto joj dodatno uticalo da se istraumira. Ona i deca su ostali nekoliko dana u bolnicu ali su imali samo lakse povrede. I dan danas se cudim da bi on tako nesto uradio jer znam da je bio oprezan i pun iskustva pored toga vozio je i kamion ali eto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Maj 8, 2022 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Motociklisti sami prave imidž o sebi (kako kod drugih učesnika u saobraćaju, tako i uopšte). Nažalost, poslednjih godina taj je imidž veoma negativan, jer mnogima motor služi za lečenje kompleksa. Žao mi nevino nastradalih. Promenio Maj 8, 2022 član zika56 1 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Maj 8, 2022 (promenjeno) Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, salem said: Pokusavam da napisem nesto o posledicama tako nerazumnih postupaka ali kud ces gore od ovakve tragedije. Sve drugo izgleda nevazno ali pomislite sta ce da se desi posle toliko udesa i padova neodgovornih i nezrelih vozaca motocikala. To ce se odraziti na odnos drugih ljudi prema svim motociklistima. Zamislite da na svakog od nas gledaju kao na potencijalnog ubicu i manijaka. Nervozni ljudi ce nas namerno ugrozavati jer smo svi mi "manijaci koji divljaju putevima i ugrozavaju druge" U trenutku nesrece sam sedeo na slavi na par kilometara od samog mesta na kom se ovo desilo. Bilo je price o motorima gde sam sagovornicima objasnjavao dobre strane voznje motora. Kasnije kada sam dosao kuci cuo sam za nesrecu. Verujem da je neko od mojih sagovornika poznavao zrtve jer je rec o selu pored. Ne smem u oci da ih pogledam posle ovoga. Promenio Maj 8, 2022 član DjordjeMijailovic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1880 Napisano Maj 8, 2022 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Milllan 83 je napisao: Mozemo samo da nagadjamo kolika je bila brzina kada je smrskao zadnji kraj automobila. Ova 2 momka nisu motociklisti. Motociklisti su humanisti, hedonisti na 2 tocka. Ostade zal za majkom i detetom koji stradase ni krivi ni duzni... neka im je laka zemlja i pocivaju u miru. Smrskati zadnji kraj seicenta uopšte nije teško (nezavisno vešanje točkova, bez grede i veznog lima, bez imalo gepek prostora). Znam auto, jer imam isti (Yugo je za njega ***). Žena i dete su sedeli na zadnjem sedištu, vozila je baka. Da li je dala pokazivač pravca na vreme (većina vozača to ne radi) i kojom brzinom je skretala, ostaje pitanje..? Od kamiona nije mogla videti šta je iza nje, a sigurno je da iz suprotnog pravca nije bilo vozila. Još jedan od razloga da se i motociklista upusti u preticanje kamiona (verovatno ko zna kad i kojom brzinom jer nije obilazio isti, već preticao). Mesto udarca govori da je skretanje automobilom izvedeno ukoso, preko suprotne trake, bez usporavanja (kao u situaciji preticanja, a da se ne uveriš da te neko iza već ne pretiče). Zadnji levi točak je ostao netaknut. Sugurno je da su motocikli išli velikom brzinom. Ali, opet, ponavljam, brzina je irelevantna, kada se radi o udarcu bez kočenja. Video sam čoveka, kad se motociklom, zakucao u auto, pri brzini, oko, 50 km/h (leteo je više od 20 metara kroz vazduh). Motociklista je uvek kriv, jer gine sigurno. Da su sirota žena i dete bili u jačem autu (sa gepekom i veznim limom) imali bi neku šansu i tragedija bi bila manja. Ovako možemo samo da nagađamo. Da se razumemo. Nisam ja neosetljiv čovek. Žao mi je svakog izgubljenog života (užasno je kada su deca u pitanju). Ali nije sve crno-belo. Pored brzine ima tu još, mogućih, faktora. Analiza? Motociklista sigurno gine (svojom ili tuđom krivicom). Ili osuda? Motociklista je bahati mamlaz i nije mu mesto u ovoj temi (među našom izgubljenom braćom). To je na svakom od nas. A i ne menja činjenicu o tragediji. I o stavu: pre 54 minuta, salem je napisao: drugih ljudi prema svim motociklistima. Zamislite da na svakog od nas gledaju kao na potencijalnog ubicu i manijaka. Nervozni ljudi ce nas namerno ugrozavati jer smo svi mi "manijaci koji divljaju putevima i ugrozavaju druge Tako nas gledaju. 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Maj 8, 2022 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodicama. Strašno.Sent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Maj 8, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, štampar je napisao: По изгледу мотоцикла са слике не верујем да је ишао 200 км/х Предњи точак му читав,виљушка искривљена али читава Имао сам прилике да видим мотоцикл који је при брзини од можда нешто и мање од 200 ударио у аутомобил који је стајао,од њега је био читав само задњи точак,предњег краја није било нигде а машина је била упресована и претворена у непрепознатљиву масу... И где је био тај други мотоциклиста с којим се наводно тркао? Како год,три живота нажалост одоше .... Ajde bre ne palamudi! Ja sam se prošle godine zakucao u auto koji je stajao (a ja šao oko 50 km /h) i ja ostao nepovređen i motor u voznom stanju, a auto jedva malo ulubljen. A u ovom slučaju oba vozila u pokretu (u istom smeru), oba uništena i troje poginulih. Pa koja je onda bila razlika u brzini? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Maj 8, 2022 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je da li je dete bilo u bebi sedištu iza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Maj 8, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Alekre je napisao: Pitanje je da li je dete bilo u bebi sedištu iza. I da li je suvozač i imao naočari za sunce. 5 1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 115 Napisano Maj 8, 2022 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, zika56 said: Ajde bre ne palamudi! Ja sam se prošle godine zakucao u auto koji je stajao (a ja šao oko 50 km /h) i ja ostao nepovređen i motor u voznom stanju, a auto jedva malo ulubljen. A u ovom slučaju oba vozila u pokretu (u istom smeru), oba uništena i troje poginulih. Pa koja je onda bila razlika u brzini? To je kvalitetan motor. Sa 50 km/h u fiksnu prepreku i ostane u voznom stanju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6151 Napisano Maj 8, 2022 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Citam i ne verujem. ”da li je dete bilo u bebi sedisru?” ”da li je baka dala migavac?” pa i da nisu tj da je odgovor ne na oba pitanja, da li treba da ih ubije budala koja se trka i vozi 200km/h kroz naseljeno mesto Treba uvesti DOBAR psihijatrijski pregled umesto lekarskog pre polaganja za bilo koju A kategoriju (a i za ostale) Uz to dobra kontrola policije i bezuslovni zatvor od minimum godinu dana za svakoga ko upravlja motorom/skuterom bez dozvole. 7 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Četka 90 Napisano Maj 8, 2022 U prolazu, 89 postova Lokacija: KMDŽ Motocikl: NK650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Pitanje je da li je dete bilo u bebi sedištu iza. Na nekoliko mesta sam naišao na info da dečjeg sedišta nije ni bilo u autu, te da ni majka, ni dete nisu bili vezani na zadnjem sedištu (dete svakako nije ni imalo načina da bude). Takođe, navodi se da su prilikom udarca oboje ispali iz auta. Kako god bilo, strašna tragedija, džaba sva priča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5357 Napisano Maj 8, 2022 Ne silazi, 4797 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Čovek je ubio majku i dete. Da je išao polako, sigurno nije. U ovakvim situacija me je prosto sramota što vozim motore i što imam dodirnih tačaka sa motorima. 8 1 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano Maj 8, 2022 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Preteruješ. Velika tuga za SVE, baš sve uključene. Pokoj im duši svima, a za detetom mi duša plače. Jadno malo stvorenje, nevino u svakom mogućem smislu. Strašna tragedija. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...