Jump to content

Moto Zajednica

nenad.yzf

Članovi
  • Broj tema i poruka

    120
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu nenad.yzf

  • Rođendan 01.06.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sabac,beograd
  • Motocikl
    yamaha 600 r thundercat

Poslednji posetioci profila

3234 profile views

nenad.yzf's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

115

Reputacija u zajednici

  1. nenad.yzf

    Šabac

    To je kvalitetan motor. Sa 50 km/h u fiksnu prepreku i ostane u voznom stanju.
  2. To su ti gume koje idu ispod rukohvata za suvozaca.
  3. Kupi sprej K2 protiv magljenja soferke i naspricaj na naocare. Nece magliti par sati. Moze i sapun ali je vise posla i krace traje.
  4. Saucesce porodici a Lakiju siroki putevi nebeski.
  5. Fabricki nosac tablica je u jednom komadu sa kompletnim podrepom. Na njega se kace i zmigavci.
  6. Givi Maxia, sa naslonom. Ispravan kofer sa tragovima koriscenja. Nema vecih ogrebotina, plastika malo izbledela. Cena 11000 din. Nenad 0691516208 Bisage kappa lh202. Koriscene u dva navrata, kao nove. Imaju kisne navlake, zatezace i kaiseve za nosenje. Cena 6500 din.
  7. Meni se Storm pantalone raspale na froncle, bez pada sa motora, iskidao ih vetar. Tako da bi ovaj spisak mogao da bude mnogo duzi.
  8. Zadnja kocnica radi tako, da kada pritisnemo papucicu, ulje iz boce krece prema dva ventila. Jedan koji ide prema zadnjem disku i meksi je, tj. lakse otvara i drugi ventil koji ide prema prednjim diskovima. Ventil koji ide prema prednjim diskovima je tvrdji i treba veci pritisak da bi se otvorio. Zbog razlike u mekoci ventila, kada izvrsimo blagi pritisak na kocnicu koci samo zadnji tocak a kada povecamo pritisak pocinje da koci i prednji tocak. Sam odnos u procentima nisam nasao da potvrdim.
  9. Yamaha Yzf 600 R Thundercat WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Yzf 600 R Thundercat, 2000. godište, Touring, vozilo prešlo 41000 km, Jalovik. Cena 1.850 € - Motori - Polovni Automobili Drugar prodaje, odlicno stanje.
  10. Yuasa, trajali preko 5 godina. Exid se pokazao los, garancija jos gora. Kupio ga nasuo kiselinu, pustio da odradi prema uputstvu, zapecatio, a on se sutradan naduo kao lopta. U servisu ga samo otvorili ( i ako se ne otvara) i vratili. Jedva izgurao 2 godine.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja