Plattner Motors 132 Napisano Avgust 7, 2023 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 9. 2021. at 12:36, gavrela je napisao: Nisam uzimao motor nikad kod njih, ali jesam opremu. Uzeo komunikaciju u Platneru dok je bio sajam, nisu mogli da izdaju na sajmu racun i samim tim garanciju i rekose dodji u ponedeljak po njega u radnju. Odem ujutru, oni kazu ne mozemo da ti damo jer nije kolega koji radi racune tu? Poslacemo ti postom daj adresu i broj. Proslo je preko 2 nedelje nista i dalje nisu poslali. Neodgovorni i nista im nikad vise necu uzeti. Poštovani, uvidom u Vaše iskustvo uradili smo dodatnu obuku zaposlenih i verujemo da neće više biti loših iskustava. Hvala Vam i nadamo se da ćemo povratiti Vaše poverenje. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Motors 132 Napisano Avgust 7, 2023 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 10. 2021. at 12:42, Efendija Skalin je napisao: Prijatelj mi je instruktor za A kategoriju u auto skoli koja je ove godine kupila 3 motora u Plattneru. Na odrzavanje ih vozi kod XY nevlascenog majstora. To ti dovoljno govori o ponasanju Plattnera cak i prema kupcima koji su pravna lica Poštovani, promenili smo ekipu u servisu, i dodatno prošili tim, sada imamo 3 servisera u Beogradu i 1 kolegu za upomoć . Svratite ponovo, verujemo da ćemo povratiti poverenje. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan U dodatnu obuku uvrstite i da se zaposleni javljaju na telefon. U petak zovem da vidim kakvo je stanje robe u radnji pošto sajt nije u funkciji. U Bg se niko ne javlja ni preko call centra ni preko drugog telefona koji sam dobio od prodavca iz Veternika. Posle 10 zvanja i nejavljanja, odustajem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10626 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1546 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ostavio si ih bez teksta! 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8197 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1722 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj dok se chatbot resetuje... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Motors 132 Napisano Avgust 7, 2023 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Milanezi je napisao: U dodatnu obuku uvrstite i da se zaposleni javljaju na telefon. U petak zovem da vidim kakvo je stanje robe u radnji pošto sajt nije u funkciji. U Bg se niko ne javlja ni preko call centra ni preko drugog telefona koji sam dobio od prodavca iz Veternika. Posle 10 zvanja i nejavljanja, odustajem. Hvala na informaciji, obratićemo pažnju, deo tima je na godišnjem pa su ostale kolege opterećenije, ali to nije izgovor, organizovaćemo to javljanje bolje. Možete pustiti Vaš kontakt na 065 80 80 214, odmah će Vas pozvati neko. Hvala na razumevanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5033 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su kola krenula nizbrdo čim posle dugotrajne, temeljne i dosledne prakse poslovanja "mi trebamo tebi, a ne ti nama" je neko uzeo i zapravo video gde je zapelo. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Motors 132 Napisano Avgust 7, 2023 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Skyrunner je napisao: Izgleda da su kola krenula nizbrdo čim posle dugotrajne, temeljne i dosledne prakse poslovanja "mi trebamo tebi, a ne ti nama" je neko uzeo i zapravo video gde je zapelo. Nisu kola krenula nizbrdo hvala Bogu, ali smo shvatili da je ovo odličan kanal za uviđanje prostora za napredak, toga nikad nije dovoljno. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3119 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bio u Barelu na Nbg da vidim opremu, jedino sto mi zasmetalo sto nisu bili bas upućeni u opremu, gledao farmerke kao fazon jbg ne znam sta da ti kazem, pitam za bocne protektore i dobijem sam da ih ubacim i probam pantalone, gde znam kako se to radi prvi put kupujem opremu, Drugi put odem za čizme tu vec bolje bude i dobijem koji savet al par dana pre znaci nula usluga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Yamaha Plattner je napisao: Hvala na informaciji, obratićemo pažnju, deo tima je na godišnjem pa su ostale kolege opterećenije, ali to nije izgovor, organizovaćemo to javljanje bolje. Možete pustiti Vaš kontakt na 065 80 80 214, odmah će Vas pozvati neko. Hvala na razumevanju. Zvali su me iz Plattner-a malo posle ovih pisanija, u vezi propuštenih poziva u petak. Direktor je naredio da se to odradi pa pretpostavljam da ste to Vi naredili Dobio sam info u vezi robe koja me zanimala. I jedna sugestija, kada imate dan otvorenih vrata objavite i na vašem sajtu i forumu jer dosta nas nema društvene mreže pa se sazna uglavnom kada sve to prodje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2698 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1014 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan I napišite na flajerima na Instagramu da akcija za auspuhe važi samo uz kupljen motor Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13188 Napisano Avgust 7, 2023 Ne silazi, 7482 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je lepše kupovati u radnji gde zaposleni vole i voze motocikle. Nadam se da je tako i u Plattneru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10315 Napisano Avgust 7, 2023 Ne silazi, 2357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre, ko se krije iza ovog nick-a ? Nema ga u predstavljanju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlligatorVS 8 Napisano Avgust 7, 2023 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Blaza je napisao: Dobro bre, ko se krije iza ovog nick-a ? Nema ga u predstavljanju... Ne znam ko se krije ali #FREEPOVLO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6604 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1904 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Najveci moto-forum na balkanu a niko od zastupnika (prodavaca) motora i moto opreme nije na forumu, od mene pohvala za Plattner sto su se pojavili ovde. 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2295 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 999 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su kola krenula nizbrdo čim posle dugotrajne, temeljne i dosledne prakse poslovanja "mi trebamo tebi, a ne ti nama" je neko uzeo i zapravo video gde je zapelo.Pokrenuo sam dobru praksu Nema na čemu Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2295 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 999 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Najveci moto-forum na balkanu a niko od zastupnika (prodavaca) motora i moto opreme nije na forumu, od mene pohvala za Plattner sto su se pojavili ovde.Kako niko, ja sam tu. Kako mi tako prs' u oko?Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Avgust 7, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, slobasuper9 je napisao: Kako niko, ja sam tu. Kako mi tako prs' u oko? Послато са 21091116UG помоћу Тапатока Bolje u oko nego u dupe Bol prođe, sramota nikad 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2295 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 999 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se, meni mama ceo život govori da voda sve opere samo prljav obraz ne može.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6604 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1904 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Slobo, nisam te zaboravio ali sam zaboravio nick 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2295 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 999 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Eto ideje za admine. Kao što ima bedž za viteza itd, nama dajte značku moto salona đe radimo ili koje predstavljamo.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5032 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 3785 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba ti to brate prijatelju, biliv ju mi. Bolje ostani samo Sloba. Danas radiš tu gde već radiš, a sutra ko zna gde i šta. To ti je kao da istetoviraš ime neke cice, Milica ili nešto tako. Posle zeznuto bude prekrečavanje, kad se pokaješ. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2295 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 999 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam, zezam se. I ovako mi nekad bude teško.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Avgust 7, 2023 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast @Yamaha Plattner ovo je lep gest. Da ne bude da samo kritikujemo ja sam uvek imao dobro iskustvo sa Platnner-om dok sam vozio Yamahe a sada su mi za Sym nabavili nosač kofera po pristojnoj ceni. Za sada toliko dok se ne sklope kockice za kupovinu T-Max-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2190 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 831 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, boza_kg je napisao: Ne treba ti to brate prijatelju, biliv ju mi. Bolje ostani samo Sloba. Danas radiš tu gde već radiš, a sutra ko zna gde i šta. To ti je kao da istetoviraš ime neke cice, Milica ili nešto tako. Posle zeznuto bude prekrečavanje, kad se pokaješ. Ne vidim problem 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...