makikt 3636 Napisano Maj 6 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, DjordjeMijailovic said: Znali smo da su neki francuzi prošli par dana ranije većim motorima. Istina, nazad ne bi bilo zgodno, ali sve se reši nekako na kraju. Bitno je samo ne povrediti se. Jeste sigurni da su tuda prošli? Ja sam jednu grupu enduro motora videla da je sišla drugim putem, preko Maganika. To je bilo čini mi se neki dan pre prvomajskih praznika. I jesu veći motori bili, njih pet, šest. Baš sam pomislila kako znaju da je ovaj deo teta uništen i kako im je neko rekao kuda mogu zaobići sa Lukavice do Međurečja. Rekla bih da na tu grupu misliš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2754 Napisano Maj 6 Strucnjak, 1659 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, makikt said: Jeste sigurni da su tuda prošli? Jesmo. Pisali su neke detalje na FB TET grupi, a i ostavili su smece kao dokaz Mislim da ih je bilo dvojica. Svakako prodje neko tuda s vremena na vreme. Uz nas trojicu proslo je jos nekoliko stranaca isti dan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2754 Napisano Maj 25 Strucnjak, 1659 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sredjeni snimci sa crnogorskog TET-a. Evo playliste. Dugometrazni film je u pitanju 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...