Motorcyclist 25313 Napisano pre 2 sati Integrisan, 8245 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidis, npr. napravio bi gresku kod mene. Svaki motor sam detaljno slikao, opisao radove a na VFR-u sam i rekao gde je ram varen (2-3cm) sa sve slikama, sto nije napravilo prepreku da ga prodam. Ja sam ga takvog kupio ali nisam hteo da ostane tako niti da precutim iako sam znao da ce to odbiti jedno 90% kupaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 997 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 269 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Moguće, ali svakako ne želim ni da rizikujem dal ću naleteti na tebe ili na nekog ko nešto krije.Jednostavno, to mi je samo dodatna komplikacija u celom procesu, ja je izbegavam i držim se onoga, da mora da se proba to što se kupuje. Isto kao i za auto, ja tu ne vidim razliku.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25313 Napisano pre 1 sat Integrisan, 8245 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Auto sam takodje kupio na placu bez probe. Rado bih ga probao ali ne ide u saobracaj bez tablice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...