Motorcyclist 25322 Napisano Avgust 14, 2020 Integrisan, 8248 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Brt ni mene ne zanima zamena lolololo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 2015 Napisano Avgust 16, 2020 Aktivirao se na času, 3291 postova Lokacija: Suburbia, Blok 45 Motocikl: KTM 1290 Adv-S Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je "nezamenljiv" Honda je to!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozi sa Vetrom 43 Napisano Avgust 21, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Motor kad kupujem povedem nekog ko ce da ostane kod prodavca dok ja idem da testiram motor, ostavim mobilni i nesto od dokumenata. Isto trazim i kad nekom prodajem motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 27 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio skuter tako sto sam ga nasao na oglasima,malo gledao slike ,malo se cuo preko vibera . Ljudi natovarili skuter i dovezli ga na prikolici preko 260 km.Kazem ja njima ja ga ni za 100 e ne bi vozio bilo gdje. Napravili kupoprodajni ugovor isti dan ,ja njima lovu i cus. Ostalo je da odjave motor u svom gradu i posalju mi vlasnicku i saobracajnu. E tu sam se okozio 3 dana posto je lik poslao papire obicnom postom a ne preporuceno ili brzom postom. Sve je ispalo ok na kraju i reg. sam na svoje ime. Ipak to ne bih vise nikad radio jer sam kupio macka u vreci . Sreca,dobar je skuter uz neke sitnice koje ne bih vidio i da sam ga gledao pola dana ,kao recimo slomljen mjerac nivoa ulja koji sam kupio za 5 eura . :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 27 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto hocu sad ovaj skuter da zamjenim za Yamahu X -City 250 , kako da prejebem lika da mu doplatim ? Spreman sam da mu dam jos 1000 E za jamahu a ja njemu People s 250 koji sam platio isto 1000 e ? Ali lik nece ,ima li neki provjeren nacin da ga ubijedim. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Avgust 28, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima proveren nacin,uvek prolazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 27 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan On 2.8.2020. at 10:43, N.F.S. je napisao: Ja kao u sali kazem onome ko proba, "Ako ti padne na pamet da uteknes, necu prijavljivati... Bices u nekom podrumu biVen, silovan i vezan... " Nasmejem se obavezno dok u oci gledam, napravim nelagodu cas! A sta ako je lik jaci pa to tebi napravi ili potegne cjevku ? :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 27 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, milos-v je napisao: Ima proveren nacin,uvek prolazi. uh ,imao sam ga ,opaka masina . Ipak ne bih isao tako daleko ! Mada,jem g***na ,niste ne fali ni Krmku za te pare . :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Januar 2, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/2/2020 at 9:00 AM, PAPARACO said: Danas pročitah,pa zato pamet u glavu kad prodajete.Nije samo krađa u pitanju već i moguće oštećenje,pad,....Zato prvo lovu na Sunce pa može proba Vidi se da su izuzetno inteligentni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 976 Napisano Četvrtak u 06:18 Drug član, 906 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FZS 600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Prilično se sa podsmehom govorilo o ljudima koji traze novac pre probe motora, pa evo svezeg primera, polupao i nije kupio, a dato mu na lepe oci da proba... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10344 Napisano Četvrtak u 08:51 Ne silazi, 4078 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Vuleta said: Prilično se sa podsmehom govorilo o ljudima koji traze novac pre probe motora, pa evo svezeg primera, polupao i nije kupio, a dato mu na lepe oci da proba... "nije mu se svidelo kako leži u krivini" ...i, kako se sad to reši? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 4274 Napisano Četvrtak u 10:39 Drug član, 1349 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan Ljudski. A ako nisu ljudi - onda na druge načine ili nikako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25322 Napisano Četvrtak u 10:43 Integrisan, 8248 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Vuleta said: Prilično se sa podsmehom govorilo o ljudima koji traze novac pre probe motora, pa evo svezeg primera, polupao i nije kupio, a dato mu na lepe oci da proba... Postavio i ja danas. Nista bez love ako nismo toliko dobri da znam da ces mi platiti vrednost koju sam trazio ukoliko ga skrsis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7553 Napisano Četvrtak u 10:45 Drug član, 2940 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Mene su naucili da ako se padne sa motora prilikom probe (ili osteti auto, sve jedno), to vozilo je kupac kupio po trazenoj ceni. Ili uz dogovor da se isplati nastala steta kako prodavac ne bi bio na gubitku, ali ja na to ne bih pristao ako ne moram, jer vise ne prodajem istu robu koju sam prodavao. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8695 Napisano Četvrtak u 10:51 Ne silazi, 3698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se to i vidi s kim imas posla. Pre koji mesec sam isao sa drugaricom da kupi bukvalno nov motor, ona nije htela da provoza dok ga nije platila a pre placanja prodavac je rekao idite ko hoce nek se provoza, otisao sam da napravim krug jos mi dao i pare da sipam gorivo, sve opusteno bilo, Trebalo je i moj motor da dam na probu i to sam rekao da moze posto da osoba vozi preko 20g i ima jaci motor od mog i taj bi bio kod mene dok se ne vrate da mogu i ja da vozim ako mi zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25322 Napisano Četvrtak u 11:06 Integrisan, 8248 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi vasa je roba sta ima da vas bude sramota da trazite osiguranje... nije mi pao sa neba... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10344 Napisano Četvrtak u 11:34 (promenjeno) Ne silazi, 4078 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Aha.. A koje osiguranje kad je sam pao? Promenio Četvrtak u 11:35 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25322 Napisano Četvrtak u 11:40 Integrisan, 8248 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: Aha.. A koje osiguranje kad je sam pao? Ne razumem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10344 Napisano Četvrtak u 11:46 Ne silazi, 4078 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Motorcyclist said: Ne razumem? Auto osiguranje tvoje pokriva štetu kad ti nekom napraviš štetu. Kad neko tebi napravi tebi plati njegovo. Kasko je tvoje osiguranje za tvoju štetu. Kolko njih uzme kasko za svoj motor? Još ako je iz uvoza i nije ni registrovan već je bio spreman "na ime kupca".. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25322 Napisano Četvrtak u 11:47 Integrisan, 8248 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Andrej_Hotstepper said: Auto osiguranje tvoje pokriva štetu kad ti nekom napraviš štetu. Kad neko tebi napravi tebi plati njegovo. Kasko je tvoje osiguranje za tvoju štetu. Kolko njih uzme kasko za svoj motor? Još ako je iz uvoza i nije ni registrovan već je bio spreman "na ime kupca".. Nisam mislio na nekakvo osiguranje vec osiguranje pare na sunce pa se onda vozaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10344 Napisano Četvrtak u 11:56 Ne silazi, 4078 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se razumeli... Ja prvi probam motor samo ako sam stavio pare u džep i otišao da ga vidim. Prvo i osnovno pravilo mi je u životu "ne probam motor ako nisam došao sa para da kupim" Kad sam išao skoro da probam neki skuter vidim da čoveku nije pravo što želim da probam. Lepo sam mu rekao da ja nisam došao iz NSa za džabe već da ako mi paše da ga kupim, poneo sam i kacigu i opremu da ga eventualno teram kući, pokazao mu pare, pitao da li želi da mu ih ostavim, kaže ne mora, ostavio pare kod mog brata koji je ostao sa prodavcem, probao motor 3min i vratio se, rekao da nisam zainteresovan, naveo razloge koje je, iskren da budem, čovek i rekao da i on oseti na motoru, ja sam rekao da ne želim da se bavim time jer mislim da znam šta je uzrok i pozdravili se. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 18086 Napisano Četvrtak u 12:31 Integrisan, 8812 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je sa normalnim ljudima a problem je kad ti dođe nenormalan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 941 Napisano Četvrtak u 21:04 Zainteresovan, 313 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Новац на руке у вредности моторцикла па проба, у супротном може само у месту на штендеру, коме се не свиђа широко му поље али ја то правило поштујем поготово када су у питању Р моторцикли. Прошле године продавао Р1 07г, човек са сином дошао, питао да проба рекох му ако си понео кеш може без тога не, бунио се мало као прошао толики пут а да не проба мотор али џабе, ја не одустајем. Кроз пар дана се вратио са кешом, предао ми новац, купио мотор и кренуо кући за Ниш. Приликом поласка мотором приметим да је човек мало несигуран и прође ми кроз главу да може бити свашта. Кренем ја мотором до царине после неких пола сата и угледам њих како стоје испред кружног тока, стајем лагано и видим човеку крвава колена, мотор слупан, уље у кружном току. Причамо ту и каже му син, јел видиш тата да је човек био у праву што није дао мотор без новца. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8440 Napisano Četvrtak u 21:09 Drug član, 3177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Das prodavcu oare da probas motor i sletis zbog neispravnosti motora. Cestitamo na polupanoj prinovi i nek su ti srecne rane junacke Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 13043 Napisano juče u 04:21 Ne silazi, 3207 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Nisu svi kupci sto dodju da gledaju motor,neki bi samo da probaju pa da idu. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...