zhex 140 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, vucko23 je napisao: @zhex hvala puno, kad znaš gde da pokucaš dobiješ i informaciju zlata vrednu! Dođem piće, nadam se da ću pronaći neku valjanu vespu za po gradu i da svratim nekad u vaš klub. U septembru sam vozio nekih sat i kusur 300 gts 23. godište i pravi je zvrk, ali finansije ne dozvoljavaju nju kao drugi motor... @boza_kg ne treba uvek posmatrati negativno, možda je nekom hitno, dugovi, xy razlog i prodaje po ceni 7-8 glava nižoj od drugih na oglasima koji su opet upitnog stanja. Ne može sa slike mnogo da se zaključi, zato sam pitao i dobio odgovor, plus neophodan finansijski savet. Nema na čemu, druže, drago mi je da sam pomogao. Kod nas ste uvek dobrodošli, pićence, razgovor, saveti... To je suština ovog našeg hobija. Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4803 Napisano pre 4 sati Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pitao za taj motor. Ovako na slikama lepo izgleda. Ako vlasnik nije tu, onda ne znam kako misli da završi ovaj detalj da je prenos obavezan. U svakom slučaju GT200 nikako ne treba platiti više od 2000€ tako da ovo jeste jeftinije, ali ništa epohalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4737 Napisano pre 4 sati Drug član, 3622 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima Vespa GT200 za 2.000, da valja? Ima jedna doduše, na PA, ovako izgleda, ako je to ok? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4803 Napisano pre 2 sati Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vespa Gts 250 ie opis WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Vespa Gts 250 ie opis, 2005. godište, Scooter, vozilo prešlo 24739 km, Beograd. Cena 2.000 € - Motori -... Nemam pojma, ova 250 mi deluje ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4737 Napisano pre 1 sat Drug član, 3622 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda na slikama, al bukvalno je jedina po takvoj ili sličnoj ceni na oglasima. Mora da ima neka kvaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4803 Napisano pre 1 sat Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ih ukupno ima 10-15 ukupno. Oko 2500€ su novije par godina i to noviji modeli. Tako da GTS 200 mogu da cene koliko hoće ali mu je to cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serdarevic 1 Napisano pre 1 sat U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan onaj glupi englez sto je kpio skrsenu vespu od nene za 500 eura, nije je uopste probao dal radi nego je samo utovario na slep kamion i otisao za macester Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 6515 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Il' nam pričaš neke pričice, ili nisi znao šta imaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...