Skyrunner 5011 Napisano Novembar 21, 2024 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ih ukupno ima 10-15 ukupno. Oko 2500€ su novije par godina i to noviji modeli. Tako da GTS 200 mogu da cene koliko hoće ali mu je to cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Novembar 21, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Il' nam pričaš neke pričice, ili nisi znao šta imaš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1385 Napisano Novembar 21, 2024 (promenjeno) Drug član, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan @serdarevic tu si negde sa pričom između braće Grim i Kristijana Golubovića Promenio Novembar 22, 2024 član vucko23 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 327 Napisano Novembar 21, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @vucko23 Nemoj tako, seva vatra iz auspuha ne može čovek da ugasi Promenio Novembar 21, 2024 član h0use 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 193 Napisano Novembar 23, 2024 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet je da ponekad malo održavaš motor, koji god bio, da nekad vidi i majstora, ali pre nego što ispusti dušu na auspuh. Kod tebe se to, vidim, dosta često dešava 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2610 Napisano Decembar 7, 2024 Drug član, 1627 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 11. 2024. at 18:18, Skyrunner je napisao: Pa kad ih ukupno ima 10-15 ukupno. Oko 2500€ su novije par godina i to noviji modeli. Tako da GTS 200 mogu da cene koliko hoće ali mu je to cena https://www.polovniautomobili.com/motori/25350107/vespa-gt-200-gt200-6148km? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 193 Napisano Decembar 7, 2024 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Lepa... Al ako dobije 2000 treba da bude srećan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5012 Napisano Decembar 8, 2024 Drug član, 3763 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, ali ako je zaista prava kilometraža, a 20 godina stara, ni to ne valja. Ako nije bila konzervirana, ko zna šta je sve tu zabagrelo i da na valja. Sve u svemu, ja ne verujem da ima jeftina Vespa da valja, vi kako hoćete Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 159 Napisano Decembar 15, 2024 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ti druze ocigledno imas neki problem sa majstorom a ne sa vespom Dosad samo pljuljes po vespi,a ocigledno je da nisi svestan koliko je to pouzdan motor Ja sam sa mojom Indijom presao preko 65 hiljada kilometara i nikad nisam problema Ne znam odakle si druze ali trebalo bi da znas da u Srbiji ima par majstora koji su pravi ljubitelji i poznavaoci Vespe Steta je sto ti imas lose iskustvo sa tvojom ocigledno neodrzavanom vespom i mislim da nije u redu kategorises sve vespe u nekom cenovnom rangu kao krseve 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rollingMZ 12 Napisano Decembar 15, 2024 U prolazu, 29 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: MZ TS251 / LML vespa 150 t5 Prijavi odgovor kao problematičan Vespa je opak stroj, jednom kad udje u krv gotovo (ko je stvarno voli). Deo vremena, istorije, kulture i sekte . Na proleće ako Bog da, vracam se na vespu, moram da pronadjem ponovo jednu LML. Ziveli. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 159 Napisano Decembar 15, 2024 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Srecno u potrazi LML je jedna jako pouzdana masina 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1385 Napisano Decembar 15, 2024 Drug član, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, serdarevic je napisao: hondu nr 750 r Jel to ona što rešeta iz auspuha 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Decembar 16, 2024 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti majistor namesti seriske fabricke, pa kad krene crn dim iz auspuha, vratices se ti na vespu. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Decembar 17, 2024 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro druže, shvatili smo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2275 Napisano Decembar 17, 2024 Drug član, 993 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan @Skyrunner ako kupiš Vespu, kad krenu da krljaju kočnice, dim iz auspuha i teže da pali prodaj je odmah i uz simboličnu doplatu kupi pravi motor i veruj mi da ćeš se voziti još 15 godina bez problema. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1385 Napisano Decembar 17, 2024 Drug član, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan A posle 15 godina ili počne da rešeta i seva vatra iz auspuha ili nastavi dalje sa normalnim radom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 275 Napisano Decembar 18, 2024 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam negdje pročitao da na vespama hoće da krljaju kočnice, ide crni dim iz auspuha a dešavaju se i problemi s paljenjem i to obično nakon 15 godina eksploatacije. Da li je to tačno? Zna li se šta? Pitam za babu jer se baš naložila na vespu i sad nas smara da joj za 129.rođendan kupimo... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Decembar 18, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se zezate, kažite joj da iskulira, imaće samo probleme. Crni dim je prvi znak, posle počne da puca k'o iz mitraljeza...bojim se za babu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Decembar 18, 2024 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da je krljanke kočnica prvi znak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Decembar 18, 2024 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan vespe su jako kvarljiva roba......i tako 100 godina cvaja sa doboš kočnicama, ko zna razumjeće 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2275 Napisano Decembar 18, 2024 Drug član, 993 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Da li se dešava na Vespi da ima problem sa kočnicama, da nešto krlja? Negde sam pročitao da kad krenu ti problemi i problemi sa paljenjem, onda počne da puca iz auspuha i da odmah treba prodati takvu Vespu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...