Jump to content

Moto Zajednica

zhex

Članovi
  • Broj tema i poruka

    190
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE

Poslednji posetioci profila

1083 profile views

zhex's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

116

Reputacija u zajednici

  1. On je uključen po defaultu, možeš da ga isključiš. Koristan je na klizavom, to stoji. Mene lično je dva puta neprijatno iznenadio kod malo žešćeg starta, motor iznenada skinuo gas, mogao sam ozbiljno nadrljati da je i auto iza startovao malo žešće. Srećom nije. Ja lično sam old school (više zbog godina staža nego iz ubeđenja) i nisam pristalica tih elektronskih džidža-bidža. Jbg, ceo život vozim bez toga, preživljavam nekako .
  2. Pošto nema teme sa kvarovima vespe GTS, napisaću ovde, možda bude još nekom od koristi. Dakle, vespa natankovana, ugašena uveče, radila super. Ujitru pali, kreće kako treba, ali od 20 km/h mnogo slabo vuče. Posle 60 opet sve OK. Prva sumnja, naravno, gorivo. Istočeno, sipano novo, ista stvar. I ko zna šta bismo joj sve radili da drugar slučajno nije isključio ASR. Gle čuda, sve radi kako treba! Zaključak: povremeno rekalibrisati ASR, definitivno hoće da pobrljavi. Procedura opisana u uputstvu. Sprovedena i kao da joj ništa nije ni bilo! Probajte pre nego što poludite ili vam neko od "majstora" proda priču...
  3. Sorry, nisam znao odakle si. Ovo je u Subotici. Onda definitivno KTM...
  4. Voge je 2700 evra nov.
  5. I šta mu bi na kraju, jesi li ustanovio?
  6. Moja stara gts 250 grejala, isto ko i ova. Samo nikako čokoladu pod sic i nemaš problema
  7. Vidi, ja sam vozio beverly 350 i meni je udobnije sedeti na vespi, gts naravno. Ne vidim zašto je manje praktična i ekonomična nego beverly... Imaju isti motor, samo je vespa malo manja i zgodnija za manevrisanje. Inače, ovu moju sam uzeo u Pazaru i doterao je u cugu do NS, s jednim stajanjem od 5 minuta zbog goriva...
  8. Prvo, dobro došao u klub, što bi rekla Severina . Kod dodataka imaš dosta izbora, a ako hoćeš original, to je prilično skupo. Po meni, nosač može i Faco, koji je dosta jeftiniji, a uopšte nije loš. Ja sam kofer nabavio za 280 evra, original. Poručio sa Easyparts-a. Imaš puno stvari i na sip-scootershop.com, a tu ti Igor može pomoći, i kod izbora, i kod nabavke. Ima dosta stvari i na KP, sve u svemu, naći ćeš, ne brini. Samo kod vizira pripazi, ovi za starije modele ne pašu za 2022 i novije.
  9. I treba ti dve litre... U svakom slučaju, imam utisak da proizvođači preterano forsiraju ovu priču, a i mi se previše primamo. Ali, svako ima svoje mišljenje...
  10. Slažem se sa tobom. Ovaj Valeo košta manje od 500 i razređuje se 1:1.
  11. Video sam da zadovoljava CUNA NC 956-16. Nećeš naći nijedan na kom stoje SVI ovi standardi, različiti su za različita područja i zemlje. Valeo imaš u svakoj prodavnici delova za Francuze. Ovaj je crveni. Slikaću pikslu ovih dana, pa ću staviti ovde. Nisam potpuno u toj materiji, ali mislim da ne može bilo koji g12, pošto je motor od legure u kojoj ima magnezijuma, a on zahteva navedene standarde.
  12. Antifriz možeš bilo koji, ali da zadovoljava specifikacije iz uputstva. Ja sam našao Valeo, zadovoljava standarde, lakše ga je naći, a i cena je nešto niža. Nego, kakva je situacija sa uljem sada? Jesi li primetio da troši?
  13. Ako pali kasnije bez problema, ja tipujem na to da ti negde curi struja. Neki potrošač ti isprazni akumulator dok stoji. Kasnije, kad upališ, on se dopuni i pali, ali prvo paljenje ne ide. Pogotovo što sastavi odmah ako pališ na kleme sa drugog akumulatora. Da je kompresija, ne bi ni tada upalio. Idi kod nekog dobrog električara, neka ustanovi šta ti vuče struju.
  14. E, šta bih dao da je kod vespe gts ovako pristupačno... Lucky you!
  15. Informacija iz prve ruke: danas Daškova upalila! Još malo skockavanja i eto je u javnosti!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja