Sharky - Alex 6678 Napisano Novembar 26, 2024 Drug član, 1919 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas me na tri razlicite lokacije pojurili dzukci. 800MT ima ktm-ov agregat koji melje i mislim da to opasno nervira pse, pored najmirnije da prodjem zalajace, jedino je dobro sto ne smeju da pridju na blize od metar-dva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1617 Napisano Novembar 27, 2024 Drug član, 612 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva meseca me pojurila horda džukaca, svi sa leve strane, a jedan kojeg ne videh me ujede sa desne strane. Srećom bio u full opremi, preko pantalona me ujeo, napravio samo ogrebotinu i masnicu. Prošao sam zvaničnu proceduru, prijavio gde šta treba, i na kraju kod advokata da tuži JKP čistoću. Ponudili su odštetu 45.000 rsd, ja rekoh OK, uzimaj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
357_97 8 Napisano Januar 29 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71 Gde si uzeo ovaj Trixie koncentrat? Pitao sam u jedno 5-6 petshop-ova po BG-u i taj sa slike nemaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10779 Napisano Januar 29 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prošlo je od tada više od godinu dana. Sećam se da sam našao na netu i naručio telefonskim putem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
357_97 8 Napisano Januar 29 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam provalio da u donjem levom uglu ima oznaka prozvoda pa sam na osnovu toga uspeo da nadjem par oglasa na KP. Ambalaza je ostala ista ali je nalepnica promenjena, a ja trazio da bude 1:1. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vtomic85 117 Napisano Februar 1 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Na Kosmaju ih isto ima koliko hoćete... Tamo se više ne vozim. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8415 Napisano Februar 1 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha odličan video....umreh od smeha.....inače peglam često do Kosmaja i okolo...i retko vidjam džekele...mora da ti se zalomilo.Alo podržam da ih treba sve .......... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1169 Napisano Petak u 05:55 Zainteresovan, 246 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo rešenja: Romush Sangma (@sangmar891) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM sangmar891 on January 12, 2025: "#starseverywhere #starseverywhere #". 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3524 Napisano Petak u 07:25 Drug član, 2407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo onaj uređaj što pse kao odbija zvukom...nisam do duše još probao...nekako mi žao tj. nisam siguran da radi posao pa da se ne nađem u neobranom grožđu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1169 Napisano Petak u 07:55 Zainteresovan, 246 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, mick said: Ja sam uzeo onaj uređaj što pse kao odbija zvukom...nisam do duše još probao...nekako mi žao tj. nisam siguran da radi posao pa da se ne nađem u neobranom grožđu! Ja imam na motoru uređaj, Yoshimura, i to dva komada 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1169 Napisano Petak u 07:58 Zainteresovan, 246 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, mick said: Ja sam uzeo onaj uređaj što pse kao odbija zvukom...nisam do duše još probao...nekako mi žao tj. nisam siguran da radi posao pa da se ne nađem u neobranom grožđu! Kakva mi je ideja sada sinula, ugraditi taj uređaj na motor, da bude na taster. Čim te pojure samo stisneš dugme. @Arakis Čika Rajko, može li to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Petak u 08:03 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Може али пробао сам један такав уређај и није се нешто показао Значи, прво провера ефикасности па после уградња. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3524 Napisano Petak u 10:01 Drug član, 2407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Arakis je napisao: Може али пробао сам један такав уређај и није се нешто показао Значи, прво провера ефикасности па после уградња. Znači full oprema pa proba! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3524 Napisano Petak u 10:02 Drug član, 2407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Luka9905 je napisao: Ja imam na motoru uređaj, Yoshimura, i to dva komada Pa to ti je mač sa dve oštrice...krene kuca da nasrće odvrneš gas mačak utekne ali zato izađe prvi komšija sa toljagom!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...