grafigo 3487 Napisano Maj 10, 2022 Drug član, 841 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za to. Uzeo bih 2 pakovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Maj 10, 2022 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji nema da se kupe? Vidim da firme sa opremom za muzicare imaju nesto njihovog sadrzaja, verujem da mogu nabaviti i ove za motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3312 Napisano Maj 10, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hoću i ja te Race, jedan par. Ko organizuje porudžbinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 804 Napisano Maj 10, 2022 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih race. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sku11e. 130 Napisano Maj 10, 2022 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021) Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ja organizovati, ali ne znam da li da poručujemo do 50€ u tom slučaju može se uzeti 3 para. Ili da rizikujemo j poručimo preko pa šta nam Bog da sa carinom i PDV.3 para plus dostava izađu 43.96€.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Maj 10, 2022 Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ako porucujete preko motardinn.com, moze i 4 para: jedno pakovanje je 11.99, postarina za 4 kom je (ista kao i za jedan) 7.99. Iznos koji ce biti vidljiv na posiljci je samo vrednost robe, odnosno 47,96e. TradeInn trgovina nikad ne stavlja iznos postarine u ukupnu cenu, pa ona nije vidljiva nasim carinicima (sto je dobro). Moze i vise, ali onda ide i carina. Najverovatnije cete morati da platite porez 20%, znaci oko 1200 din dodatnih troskova, carine nema jer je iznos ispod 50€. Sad mozete da probate i po dve posiljke po 2 pakovanja, pa se nekad desi da zbog male vrednosti ili tezine preskoci carinu, nema pravila... Meni je stigla sad jedna isporuka od 23e bez dodatnih troskova, ali sve je to igra, nema neke tu preterane ustede. Najbolje ako vec ima kod nas da se uzmu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6450 Napisano Maj 10, 2022 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih uzeo, mozemo da se organizujemo za dve posiljke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1820 Napisano Maj 10, 2022 Drug član, 1372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moje kupio u Louis-uSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6450 Napisano Maj 11, 2022 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naručio 3 para preko motaradinn, znači od moje narudžbine ima za dvojicu koji se prvi jave. Posiljka bi trebalo da stigne izmedju 20-24 maja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3312 Napisano Maj 11, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, aca-pn said: Ja sam naručio 3 para preko motaradinn, znači od moje narudžbine ima za dvojicu koji se prvi jave. Posiljka bi trebalo da stigne izmedju 20-24 maja. Evo ja. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3487 Napisano Maj 11, 2022 Drug član, 841 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pn ja drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 817 Napisano Maj 11, 2022 Zainteresovan, 664 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim one kao penaste za jednu upotrebu. Zadovoljan, smanjuju buku negde oko 30 db. Kupujem ih u radnjama koje prodaju opremu za zastitu na radu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sku11e. 130 Napisano Maj 11, 2022 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam poručio 4 para, pa kad stigne porudžbina ponudiću ovde ako je neko zainteresovan. Stiže 20.05. - 24.05. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Maj 11, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moze i meni jedan par? Hteo bih da probam i te, mozda mi odgovaraju vise nego sundjerasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 804 Napisano Maj 11, 2022 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Sku11e. said: Ja sam poručio 4 para, pa kad stigne porudžbina ponudiću ovde ako je neko zainteresovan. Stiže 20.05. - 24.05. Može meni jedan par. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sku11e. 130 Napisano Maj 11, 2022 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021) Prijavi odgovor kao problematičan @penumbra @dragan_alumiroijavljam vam se kad stignu čepići. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4371 Napisano Maj 11, 2022 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @penumbra @dragan_alumiroijavljam vam se kad stignu čepići.@Sku11e. Jel kasno za još jedan par?Ako je već poručeno, nema veze...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4371 Napisano Maj 11, 2022 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam poručio 4 para, pa kad stigne porudžbina ponudiću ovde ako je neko zainteresovan. Stiže 20.05. - 24.05.Sada video ovaj post, racunaj na mene...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sku11e. 130 Napisano Maj 11, 2022 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021) Prijavi odgovor kao problematičan @MF ima još za tebe.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1269 Napisano Maj 12, 2022 Zainteresovan, 519 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pokupio juce MusicSafe Pro cepice i probao ih. Prvo sam uzeo najjaci filter, zlatni. Ono je dobro samo za autoput. Bukvalno se saobracaj oko vas ne cuje. Zatim sam stavio srednji filter, srebrni i taj je ok. Utisa sve, ali jos uvek mozes da cujes saobracaj. Najslabiji, beli filter, jos uvek nisam probao. Verovatno bih taj koristio samo po gradu i kracim relacijama. Samo da pojasnim zasto sam uzeo Music, a ne MotoSafe S obzirom da mi je konstanovano blago slabljenje sluha na visokim frekvencijama, MusicSafe vise utisa zvuk u tom opsegu (8KHz). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3312 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A odakle ti info da pokrivaju taj opseg frekvencije? Pričao sam sa prodavcem u radnji, on nije mogao da nađe taj podatak na kutiji. Na svima je navedena samo decibelaža i ona se odnosi na jačinu zvuka, ne na frekvenciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6450 Napisano Maj 12, 2022 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam ja razumeo ti za muziku smanjuju ceo opseg frekvencija, a ovi za motor određene frekvencije koje najviše smetaju (šum vetra), a zvuk motora se i dalje čuje normalno. Zato sam ja i naručio baš za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6450 Napisano Maj 12, 2022 (promenjeno) Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Maj 12, 2022 član aca-pn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1269 Napisano Maj 12, 2022 Zainteresovan, 519 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Jupiter Gledao sam podatke na njihovom sajtu. Za oba proizvoda ima tabela Attenuation Data pa tu pise za svaku frekvenciju koliko bi trebalo da smanji glasnocu. https://www.alpinehearingprotection.com/earplugs/musicsafe-pro/ https://www.alpinehearingprotection.com/earplugs/motosafe-pro/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1442 Napisano Maj 24, 2022 Drug član, 918 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga zanima, AirPods Pro stanu ispod podkape i kacige savršeno, noise cancellation funkcija radi sjajno, a na autoputu naravno mjuza 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...