Djeronimo 545 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Oko 12000km ove godine, vecinu leta mi motor stajao kod majstora, inace bi bilo vise. Sledece godine mora da bude vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6117 Napisano pre 16 sati Drug član, 2822 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno koliko nego gde. Ove godine su mi voznje bile sve van Srbije, slabo po lokalu, mislim da sam oko 10k i sve na putovanja, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1491 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Zainteresovan, 807 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da, i da je svaka voznja iz uzivanja naravno. Kada pogledam poslednjih 10tak god, meni je 80% voznji tako, srecom dobar deo godine svakodnevno vozim puteve poput TA/TF/Stelvio, i koliko uspem ubacim offroad. A druga stvar, sto se vise vozi, sve je veca zelja za voznjom, nekako se lako pomera granica, posle polaganja bio je neverovatan izazov provozati se do mora/raftinga (Grcka, Bosna). A sada imam osecaj da mogu sesti i obici krug oko sveta bez problem sa 15min spremanja Promenio pre 16 sati član Blackened 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...