Djeronimo 545 Napisano Decembar 11, 2025 Svrati ponekad, 317 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Oko 12000km ove godine, vecinu leta mi motor stajao kod majstora, inace bi bilo vise. Sledece godine mora da bude vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6369 Napisano Decembar 11, 2025 Drug član, 2896 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno koliko nego gde. Ove godine su mi voznje bile sve van Srbije, slabo po lokalu, mislim da sam oko 10k i sve na putovanja, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1532 Napisano Decembar 11, 2025 (promenjeno) Zainteresovan, 829 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da, i da je svaka voznja iz uzivanja naravno. Kada pogledam poslednjih 10tak god, meni je 80% voznji tako, srecom dobar deo godine svakodnevno vozim puteve poput TA/TF/Stelvio, i koliko uspem ubacim offroad. A druga stvar, sto se vise vozi, sve je veca zelja za voznjom, nekako se lako pomera granica, posle polaganja bio je neverovatan izazov provozati se do mora/raftinga (Grcka, Bosna). A sada imam osecaj da mogu sesti i obici krug oko sveta bez problem sa 15min spremanja Promenio Decembar 11, 2025 član Blackened 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 290 Napisano Decembar 12, 2025 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posle niza nezgodnih i uz Boziju pomoc izbegnutih situacija, motor po gradu samo da bih izasao iz istog. Samim tim su i kilometraze drugacije, ili neka dnevna voznja koliko moze da se dobaci ili vikend voznje uz jedan duzi izlet godisnje. Realno izmedju 5k i 10k kilometara. U odnosu na 0 km vise nego dovoljno za zadovoljstvo Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 783 Napisano Četvrtak u 18:47 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine sa GTLom prešao 15716KM, nešto manje nego prošle. Za tu kilometražu: - popio je 1360 € benzina - registracija 350 € - jedan set guma 460€ - servisi 170 € Kada na sve to dodam i trškove za kupovinu nekih jakni, rukavica, pantalona, cipela, dronova, kamerica, komunikacija, rol barova itd. trošak ove sezone vožnje motocikla dostiže cifru blizu 10.000€ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 195 Napisano Četvrtak u 20:58 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Ove sezone oko 15000km.10000 od juna-septembar.Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2180 Napisano Četvrtak u 21:01 Drug član, 1359 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Od 6000-10000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 424 Napisano juče u 07:02 Zainteresovan, 369 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan @miljanvasic Kako registracija samo 350e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 1254 Napisano juče u 09:01 (promenjeno) Zainteresovan, 413 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan sada vec prosle sezone 45.000, a to mi je nekako i prosek... kosta, ali zadovoljstvo nema cenu! (lazem, ne smem da sabiram) Promenio juče u 09:04 član bobi_krofna 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 783 Napisano juče u 09:34 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, drazenye said: @miljanvasic Kako registracija samo 350e 41500 dinara, sa zelenim kartonom i tehničkim pregledom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2920 Napisano juče u 09:46 Andragog, 5501 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan 10-11 000 sa tri motora, ko će ga znati ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 424 Napisano juče u 12:16 Zainteresovan, 369 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ja sam platio 31-32000 din. Matoro, a mnogo manje ccm i konja. Ja sam mislio za te autobuse da nije ispod 55-60000. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3125 Napisano juče u 12:41 Drug član, 1705 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2.000km Najmanje od kako vozim dvotockase. Nije se dalo. Renovirao sam kucu (imam jos dosta ove godine), veliki troskovi, a svaki slobodan trenutak provodio sa majstorima. I ove ocekujem malo km, jos planiram i skuter da kupim upravo zbog relacije kuca-pos'o, pa ce kawa da miruje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 359 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 424 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Oko 11-13t km. Tomos i skuter ne računam mada se i tu nakupi oko 5. Prošli motor sam vozio 9 godina i nakupio 106t km. Kupio ga novog 2015. Nisu mi jasne dvije stvari. Ovdje svi pišemo realno i u prosjeku većina je u sličnoj kilometraži. Ok. Netko malo manje, a netko i puno više. 1. Kako onda motor npr. 15-20 godina u pogonu, a pređeno magičnih oko 30-40t km? Mislim meni je jasno da je na 99% vraćena kilometraža. 2. Kako likovi to kupe u tom uvjerenju? Npr. moj prešao 106t. Ispravan potpuno, servisiran redovito, nikada pao, ni traga korištenja, ni crtice na njemu. Motor kao nov. Prijatelj kupi z 1000 20 godina star. Farban, izjeban cijeli, štuca, mjenjač šteka, kvačilo nemoš stisnit, drlog teški, ali kaže meni: Vidiš moj ima samo 36t km, a tvoj preko 100. Mene to ne brine, jer poznato je da sa budalom ne treba raspravljati i ništa objašnjavati. Želim vam svima da se lijepo vozimo, uživamo i svi čitavi i u zdravlju nastavimo dalje dok god ide. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5778 Napisano pre 4 sati Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 449 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Uvek manje nego što bi želela .. 1 % Beograd 99 % van Beograda Kada sam počela da vozim baš sam brojala svaki kilometar .. nekako mi je to bilo baš važno .. Sad i nije .. Sad brojim apsolutno druge stvari a kilometre pogledam samo zbog servisa 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3125 Napisano pre 54 minuta Drug član, 1705 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, sale600 je napisao: 1. Kako onda motor npr. 15-20 godina u pogonu, a pređeno magičnih oko 30-40t km? Mislim meni je jasno da je na 99% vraćena kilometraža. 2. Kako likovi to kupe u tom uvjerenju? 1. Sam si dao odgovor. Sve je vraceno 2. Vole da na displeju pise cca 30k km vise nwgo da pise 70k km Evo, na mom stoji cirka 70.000km. Moj prijatelj kupio isti model na kome je pisalo cirka 24k km. Moj u x puta lespem stanju. Sve originalno na njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1532 Napisano pre 42 minuta (promenjeno) Zainteresovan, 829 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, sale600 said: ni traga korištenja A kako vozite motor da nema tragova koriscenja . Mislim da ima i dosta pravih malih kilometraza, neko ima vise motora, ili malo vozi. Deluje da sve preko 5K godisnje nije bas tako cesto, prijatelji u okolini cesto malo prelaze. Prosek koji se moze naci za Srbiju je do 5K godisnje za aktivne motoriste, po anketama, ali prosek po registrovanom je blizi 2K. Mislim da je tako bilo i na anketi nekoj ovde. Za Nemacku sam nasao podatak 2-2.5K km godisnje u proseku. Deluje bas malo. Promenio pre 33 minuta član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...