milomir22 3551 Napisano Novembar 5, 2023 Malinar u pokusaju, 1699 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja oko 9 000 km ove godine, planirano je skoro duplo više, ali promena posla i izostanak gidišnjeg odmora su sasekli kilometre. Od inostranstva sam išao do Budve (Bečići tačnije) i Banskog, ovo ostalo po Srbiji i najviše po lokalu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Novembar 5, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, BaneVuk58 je napisao: Posle kažete skupo gorivo ......ima tu lepih kilometraža Ima, ima, a kada se budu prodavali, biće "samo" 25.000 km prešao... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4018 Napisano Novembar 5, 2023 Nemanja Stojanović, 1368 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam uzeo kraj marta/početak aprila. I onda je počeo da pada sneg Od tada skoro 7k, maltene sve po Srb. Videćemo sledeću sezonu, od prvog do prvog šta kaže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Novembar 5, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ProMaster je napisao: Iz iskustva, novopečenog roditelja, da upravu si, čak će biti i gora, verovatno... Ali ti neće biti žao što propustaš vožnje, veruj mi. Dobro, biće ti žao što vreme provodiš u Užicu, možda na tome da poradiš, blizu ti je Tara.. Ма какви жао, не морам уопште ни да му приђем следеће години. Гледам сваки слободан моменат да буде ту, да гледам како расте. Мења се сваког дана. И ни најмање ми није жао што је километара све мање, надокнадиће се то већ некад. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1831 Napisano Novembar 5, 2023 Zainteresovan, 373 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 2000 km za dva meseca ove godine. Kada sam kupovao motor, s obzirom na malo dete (a ako da Bog i još), kada sam se sabirao i oduzimao oko kupovine motora došao sam do računice da bih bio presrećan sa 5.000 po sezoni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Novembar 5, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine 6000 km uglavnom po lokalu i Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 318 Napisano Novembar 5, 2023 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj sezoni nešto preko 8k od planiranih 10k, samo u okvirima granica republike i dnevnim turama u proseku od 200+km (najduža tura 500km) lokal u najboljem slučaju 30km za celu godinu Za sledeću sezonu planiram nešto ozbiljniji pristup i naravno van granica RS, mada ni u RS realno nisam obišao sve što treba obići pa samim tim INO ture neće biti prioritet... ali ipak... neka Rumunija, Jadranka, Albanija i ako bude (što bi rekao Rambo) Bože pomozi i Srećo priskoči - MotoGP u Spilberg-u sa povratkom preko Alpa uz sve one perverzije koje slede spuštanjem preko 'talije u povratku kući... Ove godine nas je realno ubila kiša u prvoj polovini sezone, u drugoj polovini sam imao lični "servisni slučaj" koji je pojeo najbolji deo sezone, tako da sam prošao ko Beštija u Ducatiju - umem, hoću i želim... samo ne možem i kad možem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 6, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto manje od 9000 km za 6 meseci koliko sam vozio uglavnom vikendima aktivno. Od toga voznje po gradu 0% osim kad ulazim i izlazim iz grada. Ove godine nisam otisao na predvidjene rute preko, sto se kaze nije mi se zbog ovoga ili onoga dalo, al neke druge godine bice...Malo smo doduse prozujali kroz BiH/RS i Rumuniju. Voleo bih da prelazim i vise kao recimo 2021. godine ta sezona mi je bila odlicna, ali tesko. Iz godine u godinu sve manje novca, a i vremena slabije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4496 Napisano Novembar 6, 2023 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Dudico said: Ove godine nas je realno ubila kiša u prvoj polovini sezone Ja ne očekujem da bilo koja naredna bude bolja. Kiše su sve češće u junu iz godine u godinu, a pogledaj jesen kakva je, 25 stepeni bilo sredinom oktobra. Šteta je što se vreme prolepšava u periodu godine kad se dan krati, pa se ne možeš, kao u proleće, otputovati i znati da svaki dan imaš sve više vremena za vožnju. 1 hour ago, Pingvin37 said: Od toga voznje po gradu 0% osim kad ulazim i izlazim iz grada. Isto sam prestao da vozim po gradu. Radije ću sedeti u klimi na 35 stepeni umesto da se vozim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Novembar 6, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Za 15 meseci sa VFR-om presao oko 30k, prodao Hondu pocetkom Septembra i za nedelju dana na MT07 presao oko 1500km. Ducati je stigao sredinom istog meseca, i od 17.09. do sada presao sam oko 5-6k km. Promenio Novembar 6, 2023 član Drinkero 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4580 Napisano Novembar 6, 2023 (promenjeno) Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan CBR za 2 godine svega 5,000km... Ove sezone mi je jedini krug bio do Kopa, nešto se nije imalo vremena za vožnje. CBF mislim da nema još ni 1,000km, a tu je već 3 meseca. Nadam se da će se situacija poboljšati dogodine... Promenio Novembar 6, 2023 član Alexandra995 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Novembar 6, 2023 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ove sezone jedva 5.000 sa sve turom po Prokletijama, Albaniji i Crnoj Gori, za razliku od 10.000 prošle sezone kada se nisam makao iz Srbije. Promenio Novembar 6, 2023 član Arso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Novembar 6, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam pauzu izmedju dva posla od nekoliko meseci, i tu sam putovao za sve pare. Nesto ispod 30 000km za celu sezonu, uglavnom na tim duzim turama. Nemam automobil vec godinu dana tako da i po gradu zavrsavam sve motorom, pa sam vozio kad god je temperatura iznad nekih 10tak stepeni. Sledece godine ce biti manje jer ovih dana gledam da kupim auto + menjam motor za neudobniji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Novembar 6, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Od 20 og marta 7000 km prva mi je sezona par puta ture od 250 km u danu,kad god mi je vreme dozvoljavalo i na posao kombinovano u zavisnosti od smene autoput u jednom smeru Avalom u drugom oko 80 km tamo vamo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Novembar 7, 2023 (promenjeno) Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Još par km. od 01.01. do sad 10000km . S' obzirom na kišu i ostalo iznenadila sam se kud napravih toliko.. Od ukupne predjene kilometraze samo oko 500 po Beogradu , sve ostalo kojekude jer tako volem .. P.S. i dalje ne gledam to kao sezonu ili ne .. Kod mene je vozim ili ne Promenio Novembar 7, 2023 član GR 46 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Novembar 7, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja za malo jace od godinu dana, koliko imam motor, presao 4500, od toga oko 250 van bgda. 99% voznji su kuca-posao i nazad, u proseku 10km po jednom pravcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1318 Napisano Novembar 7, 2023 Drug član, 1135 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da sada nekih 3000 Honda, Aprilia nesto preko 1000, Yamaha 4500 i skuter ne znam tacno ali tu je oko 2000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 238 Napisano Novembar 7, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan Od početka jula do sad 5000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Novembar 7, 2023 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Oko 8000 sa tri motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 7, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja katastrofa ove godine, ponovo sam na dva točka (posle 2g pauze) od februara, al do danas jedva dogurah do 4500km. Do te dvogodišnje pauze nije bilo sezone bez bar 15k km, a eto sad ni boljeg mopeda i uslova za odlazak bilo gde, ni manje slobodnog vremena za isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Novembar 7, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za tačno 2 god koliko je RT kod mene, prešao 27.000 km....znači prosek 13.500 km po sezoni, koja kod mene traje od aprila do kraja oktobra...Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 358 Napisano Novembar 7, 2023 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada malo preko 5000km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 171 Napisano Novembar 8, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Dl650- 18000 Nt1100- 3300 Koliko se radi, dobro je i ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Novembar 8, 2023 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, DuleTs said: Dl650- 18000 Nt1100- 3300 Koliko se radi, dobro je i ovo. Jel si to udomio NT-a? Čestitam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 602 Napisano Novembar 8, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Evo od kraja maja sam sa novim motorom 10K (oko 15% van puta) i svaki km iz uzivanja . Jos malo traje sezona, lepe temperature. Promenio Novembar 8, 2023 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...