SriverFX 22 Napisano Septembar 29, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto ja znam je da u Bosnu sigurno moze, potvrjeno i u emisiji SAT, a da za CG kao nezvanicno ne moze. Licno sam bio KOLIMA do CG-a pre mesec dana, nisu mi ni trazili vozacku (pretpostavljam zbog guzve na granici). U principu, verovatno ce vas pustiti, uz malo moljenja ako provale da je u pitanju probna dozvola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 29, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ni na jednoj granici mi nisu trazili dozvolu, osim na madjarskoj, gde su trazili i urino kulturu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5536 Napisano Septembar 29, 2022 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Devojka prelazila kolima u madjarsku sa probnom, niko je nista nije pitao, samo je skinula P pre granice da ne bode oci. A znam jos par njih sto redovno idu preko sa probnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 932 Napisano Septembar 30, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Znam i ja par njih što voze isključivo sa preko promila, redovno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 220 Napisano Septembar 30, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha, kakav komentar! Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 30, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, JunioR. je napisao: Znam i ja par njih što voze isključivo sa preko promila, redovno Nekome je to radna temperatura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 1, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo je probarenje, podneo sam zahtev za upis A u redovnu vozačku.Da li neko zna ima li svrhe da se žalim kad stigne vozačka da datumi nisu "sinhronizovani" jer su mi sve kategorije na 10 godina (bez ogrnaičenja), ali sad će pisati da mi B ističe 2027, a A 2032. Efektivno ću na svakih 5 godina menjati vozačku. Ne mogu da verujem da je toliko teško produžiti B sad kad se već menja plastika. Šta bi se desilo da imam položeno i za autobus i za kamion, i da su sve različite godine, svako malo nova vozačka i samo ta kategorija se produžava, ostale prepisuju kako već stoji?Sent from my M2002J9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Octobar 1, 2022 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Možda budete imali sreće pa Vam sinhronizuju. Nisu svima štampali dozvolu glupim sistemom sa dva datuma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Octobar 1, 2022 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, nafetS je napisao: Gotovo je probarenje, podneo sam zahtev za upis A u redovnu vozačku. Da li neko zna ima li svrhe da se žalim kad stigne vozačka da datumi nisu "sinhronizovani" jer su mi sve kategorije na 10 godina (bez ogrnaičenja), ali sad će pisati da mi B ističe 2027, a A 2032. Efektivno ću na svakih 5 godina menjati vozačku. Ne mogu da verujem da je toliko teško produžiti B sad kad se već menja plastika. Šta bi se desilo da imam položeno i za autobus i za kamion, i da su sve različite godine, svako malo nova vozačka i samo ta kategorija se produžava, ostale prepisuju kako već stoji? Sent from my M2002J9G using Tapatalk Pročitao sam tvoj putopis i tek kad si bio u Albaniji sam shvatio da imaš probnu ali ti nisu ni tražili dozvolu. E sad, za BiH znamo da može, Hrvatska takođe ako je lice punoletno a šta je sa CG. Verovatno ni tamo niko nije ni tražio dozvolu ali znaš li nešto zvanično, pošto si već bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 2, 2022 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ne sme ni CG sa probnom, pa sam i tamo išao na blef, na granici lična karta i saobraćajna, ne obilazim kolonu, ne pravim se pametan, skidam kacigu, korektno i učtivo samo. Već sam pisao pre, frka mi je bila u CG bilo šta da se desi, da li važi osiguranje. Al jednostavno želja da odem tamo, džabe sve zabrane, nije moglo da čeka dogodine. Za Albaniju se tek kasnije setih da pogledam, treba i zeleni karton, ni njega nisam imao... Ne idem u Rumuniju zbog probne, ne idem u Sloveniju... čekam godinu i 11 meseci, i onda poslednji mesec samo gluposti pravim Promenio Octobar 2, 2022 član nafetS 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Octobar 2, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Juče na izlazu iz Mađarske su mi tražili i vozačku i saobraćajnu. Prvi put u životu su mi tražili vozačku na nekoj granici od kada putujem a dosta često to radim...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 220 Napisano Octobar 2, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su samo par puta tražili na granici sa BIH, ostali nikad. Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Octobar 3, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan On 1.10.2022. at 2:37, nafetS je napisao: Gotovo je probarenje, podneo sam zahtev za upis A u redovnu vozačku. Da li neko zna ima li svrhe da se žalim kad stigne vozačka da datumi nisu "sinhronizovani" jer su mi sve kategorije na 10 godina (bez ogrnaičenja), ali sad će pisati da mi B ističe 2027, a A 2032. Efektivno ću na svakih 5 godina menjati vozačku. Ne mogu da verujem da je toliko teško produžiti B sad kad se već menja plastika. Šta bi se desilo da imam položeno i za autobus i za kamion, i da su sve različite godine, svako malo nova vozačka i samo ta kategorija se produžava, ostale prepisuju kako već stoji? Sent from my M2002J9G using Tapatalk Kada se upisuje nova kategorija, upisuje se trajanje do isteka dozvole, u tvom slucaju do 2027. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 3, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Drinkero je napisao: Kada se upisuje nova kategorija, upisuje se trajanje do isteka dozvole, u tvom slucaju do 2027. javiću u četvrtak/petak kad odem po istu. Ja koliko sam video, službenik je odštampao papir na kome je tabela kakva je na vozačkoj sa kategorijama, ti datumi su bili koje sam napisao. Ako bude kako si rekao, to je onda dobro. U suprotnom tražiću nekog načelnika, stvarno ne želim da preuzmem takvu dozvolu jer nema smisla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Octobar 3, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/2/2022 at 11:24 AM, nafetS said: čekam godinu i 11 meseci, i onda poslednji mesec samo gluposti pravim Ovo necu da komentarisem. Oooo cekaj, vec jesam! Sunce li ti kalajsano 2 minutes ago, nafetS said: U suprotnom tražiću nekog načelnika, stvarno ne želim da preuzmem takvu dozvolu jer nema smisla Ima da je preuzmes kakva god da je. Ja vise necu da cekam tvoju probnu Promenio Octobar 3, 2022 član maxx 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3717 Napisano Octobar 4, 2022 Drug član, 992 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Drinkero je napisao: Kada se upisuje nova kategorija, upisuje se trajanje do isteka dozvole, u tvom slucaju do 2027. Meni su posle probne upisali 10 godina za A, dakle do 2032. i sve ostale kategorije produžili do te godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 9, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Umalo zaboravih da obavestim o razvoju situacije. B su mi ostavili do 2027, A su stavili 10 godina, 2032. Pitao sam na šalteru, izvukli dosije, gledali, "a da, pa kad si menjao adresu smo ti produžili B, jer je ostalo malo vremena, tad je moglo, sad ne. Sad smo ti dopisali kategoriju, ne možemo ti neku drugu produživati". Pitao sam i kolegu advokata sa foruma, kaže jedino upravni spor, al dok se to privede kraju moraću da menjam dozvolu jer će isteći, ne vredi da se cimam. Ostaje samo da za 5 godina odem da produžim B i da pitam da li može A da se produži tad, i tako u krug do 65 godine života Inače, na pitanje šta bi bilo da sad položim i C, pa za 2 godine D, lagano odgovor: menjao bi na par godina, kad god ti istekne neka kategorija. Ne možemo 2 datuma da upišemo u dokument kako treba. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 41 Napisano Octobar 9, 2022 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Umalo zaboravih da obavestim o razvoju situacije. B su mi ostavili do 2027, A su stavili 10 godina, 2032. Pitao sam na šalteru, izvukli dosije, gledali, "a da, pa kad si menjao adresu smo ti produžili B, jer je ostalo malo vremena, tad je moglo, sad ne. Sad smo ti dopisali kategoriju, ne možemo ti neku drugu produživati". Pitao sam i kolegu advokata sa foruma, kaže jedino upravni spor, al dok se to privede kraju moraću da menjam dozvolu jer će isteći, ne vredi da se cimam. Ostaje samo da za 5 godina odem da produžim B i da pitam da li može A da se produži tad, i tako u krug do 65 godine života Inače, na pitanje šta bi bilo da sad položim i C, pa za 2 godine D, lagano odgovor: menjao bi na par godina, kad god ti istekne neka kategorija. Ne možemo 2 datuma da upišemo u dokument kako treba.Zlo i naopako... Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10093 Napisano Octobar 10, 2022 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje dozvole. Bez obzira kada sam polagao, sve su se produžavale na 10 godina. Međutim, kako su uveli "kao domaći" kod 95, bez obzira da li neko ima, ili ne, C i D kategorije će biti na 5 godina. Ne znam samo, šta će i kako će meni pisati posle 2024.godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DreamCatcher- 10 Napisano Octobar 17, 2022 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitao ponovo zvanicno konzulat. Evo odgovora:Poštovani,U Mađarskoj nije dozvoljeno da se upravlja sa probnom vozačkom dozvolom R. Srbije.S poštovanjem, Амбасада Републике Србије у БудимпештиКонзуларно одељењеEmbassy of The Republic of Serbia in BudapestConsular SectionSzerbia Köztársaság Nagykövetsége BudapestenKonzuli Osztály 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 22 Napisano Octobar 23, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Za slucaj da niste gledali, covek prica kako je obisao pola evrope sa probnom dozvolom. Pogledajte i komentare sta ljudi kazu na tu temu. Zvanicno ne moze, ali neki idu na rizik. Sta vi mislite o ovome? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3EKA 8 Napisano Octobar 25, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Da se podelim svojim iskustvom probne A kategorije. 2017 god sam položio za A2 kategoriju i od tad neprestano vozim motor svaku sezonu. Do sad sam promenio 5 motora. Trenutni i prethodna dva su bila za A kategoriju i reko ajde da se ne zezam da položim ove godine za A. i to uradim u julu. Odem u Ljermontovu da predam za upis kategorije i kažu meni "a vi ne možete sa ovom uplatnicom vi morate sve da ispravite i da uplatite ponovo za probnu A kategoiju" Vozim A2 aktivno 5 godina imam 70ak hiljada km iza sebe i sad imam zabranu jer sam uzeo veći motor? Napravim se ja lud i dođem drugi dan i predam sve isto na neki drugi šalter ne pominjem ništa probnu i žena uzme papire i kaže "dođite po A kategoriju za 7 dana". xixixi Dođem ja za 7 dana onako opušten da podignem A kat. Oni stvarno napravili platiku, ja sav srecena reko zezno sam sistem i taman da potpišem kad ova žena na šalteru posumnja nešto pa poče da rovari po papirima pa ode do šefice... da skratim napravi se mala frka i kažu mi "ne može ovo vi morate da imate probnu za A kategoriju" i izbuše ovu što su napravili, suzu sam pustio na šalter tamo. Još njena koleginica kaže "što mu nisi samo dala karticu sad nam sve komplkuješ". Zamrsilo se tu sve i svašta je još bili i razgovori i pregovori uglavnom ja se nešto smorio i nisam hteo ni da podižem karticu. Prošle nedelje odem i uzmem. Sad imam dve vozačke jedna je stara gde imam sve svoje kategorije i imam još jednu žutu probnu na 2 godine za A kategoriju. TUGA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Octobar 25, 2022 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan To nema logike. Kako mozes imati probnu za A ako imas A2? U ovoj državi je sve besmisleno postalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5536 Napisano Octobar 25, 2022 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 10/17/2022 at 1:07 PM, DreamCatcher- said: Pitao ponovo zvanicno konzulat. Evo odgovora: Poštovani, U Mađarskoj nije dozvoljeno da se upravlja sa probnom vozačkom dozvolom R. Srbije. S poštovanjem, Амбасада Републике Србије у Будимпешти Конзуларно одељење Embassy of The Republic of Serbia in Budapest Consular Section Szerbia Köztársaság Nagykövetsége Budapesten Konzuli Osztály Masovno ljudi idu preko sa probnom, pa i moja devojka i nikom nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Octobar 25, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan @3EKA Kako nisi imao probnu na A2, ako si polozio 2017 ? Ja sam polagao za B "14 ili "15 i imao probnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...