Jump to content

Moto Zajednica

Overpressure

Članovi
  • Broj tema i poruka

    385
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Suzuki Bandit 1250s, Honda SH150i

Poslednji posetioci profila

1043 profile views

Overpressure's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

485

Reputacija u zajednici

  1. Strom 650xt je dobar motor, ali je srt800x pametnija opcija jer nudi mnogo vise za taj novac. Strom ima slab motor, slabe kočnice, vesanje u najosnovnijoj varijanti, halogena svetla u 2023. godini... Ok, strom je dokazano kvalitetan motor, ali i kinezi daju garanciju 4 godine, valjda to nešto govori o kvalitetu tih motora.
  2. Sv650 je odličan motor, ali se teško prodaje, znam iz ličnog iskustva, tako da te razumem potpuno. Jednostavno, to je motor namenjen mladjoj populaciji, a kod nas mladja populacija ili nema love, ili ima previse love pa kupuju nove.
  3. Nisam mnogo zagledao. Nema mnogo toga u salonu. Oko mi je privukao Zontes 350t, izgleda mi bas dobro i na oko kvalitetno, bar sto se tiče plastika. Srafovi koje sam gledao su obelezeni farbom, kao i šelne, ne bi se reklo da je kineski proizvod uopste i da se negde stedelo. Prvo sam mislio da je to srt550x po gabaritima, bas veliki motor, nikad ne bih rekao da ima 350 kubika. Ja sam ubedjen da ce kinezi da naprave haos u svetu sa ovakvim motorima i ovim cenama. Bio sam pored i u salonu MG vozila, izuzetno dobro deluju, i oprema je odlična. Za kola nisam spreman da rizikujem i da kinezima platim 30k evra, ali za motor bih dao 7k, što da ne.
  4. Bio sam danas do autoprometa, nazalost nemaju jos uvek motor u salonu, rekli su tek za mesec dana da ce biti kod njih. Nema ni srt700x da se pogleda, njega ocekuju za nedelju dana u salonu, bio je u Nišu na sajmu.
  5. Jel 800mt ima tubeless gume?
  6. Pristojan q5 koji je prešao 200-300k km... to je odlicna kupovina za 15000 evra.
  7. Suzuki Vitara 1.4T automatic topla preporuka. Jedini auto sa 4 cilindra u toj klasi bez plasticnih kartera i gluposti po motoru, extra ide i malo trosi. Pohvalio bih i menjač, klasičan automatik sa torque converterom, milina jedna. Ako uzmes allgrip verziju, imas i sjajan 4x4 sistem po kome je suzuki poznat. Na duze ture odlican, dugacke brzine, bas je rasterecen motor.
  8. Odlična cena realno. Za te pare bez konkurencije. Mozda tenere 700, ali je yamaha skuplja, ima slabiji motor i bas je klot sa opremom u osnovnoj verziji.
  9. Za vas koji se razumete u zbicane felne, na koliko je potrebno vrsiti kontrolu zbica radi te zategnutosti, i kako se vrši dotezanje?
  10. Jedino sto odbija je zicana felna koja nije tubeless. Cak i novi v strom 800 nema tubeless, a aktuelni ima, sto je nenormalno.
  11. Nema sanse da bude 10k, niko ga onda nece kupiti. Toliko kosta mt09, to je vec ozbiljna mašina. Koliko sam razumeo, sv650 nastavljaju da prodaju do sledece godine, pretpostavljam dok ovaj ne dodje u salone.
  12. Sta mu fali? Lepsi je od mt07, zamena za sv650.
  13. Ja čekam proleće da se ponovim. Jedva čekam da se pojave testovi i da ih vidim uživo u salonima. Pošto su cene polovnjaka nenormalne, rešio sam da kupim nov motor jer jedino to ima smisla.
  14. V strom nikad nije bio primer lepog dizajna. Bice zanimljiva sledeća godina kada izađu cene i prvi testovi.
  15. Ako bude 10k, onda ne znam da li će se prodavati dobro jer cenim da će novi transalp i novi vstrom koštati toliko, a to su ipak japanci... 8k je realnija cifra, kao recimo moto morini x cape.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja