BRACO 3332 Napisano Septembar 14, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Markez se sam zajebo sa ovim praćenjima..jedino je Rins tvrdoglaviji od njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Septembar 14, 2019 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Vale je skoro stao u sred krivine u trkackoj liniji , to se ne radi slučajno. To je zapravo sve što je mogao da uradi u tom momentu ali je pitanje za devetostrukog šampiona sa ogromnim trkačkim iskustvom odakle mu ta ideja i čemu to?Blamira se bezveze, naseo je na to što ga je 93 pre toga obišao.To ne rade ni klinciNe smeta mi događaj ali 46 ovde nije bio ladne glave Sent from my SM-G975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3890 Napisano Septembar 14, 2019 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan MotoGP™ @MotoGP · FIM MotoGP Stewards Panel No further action regarding Q2 incident between #93 Marquez and #46 Rossi Because the laps of both riders were cancelled due to both having exceeded track limits prior to the incident, no further action will be taken. MotoGP WWW.MOTOGP.COM What caused the confusion between the Honda and Yamaha men on the last flying lap of Q2? Who exceeded track limits and where? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarekg 239 Napisano Septembar 14, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, GixxerK6 said: Blamira se bezveze, naseo je na to što ga je 93 pre toga obišao. Mislim da nema veze sa tim. Rosi je sisao sa linije i Markez prosao bez problema. Nista neobicno i nista spektakularno. Nije ga obisao tamo gde niko nikoga nije obisao (kao Montoja Sumahera nekada davno) pa da sad ima nesto da mu vraca. Isto kao sto je Markez pogresio, ostavio mesta Rosiju i ovaj usao, sto bi svako drugi uradio na njegovom mestu. Pogresio i izgubio putanju, Rosi nije najbolje iskoristio priliku i kraj price. Sad malo bolje gledam ovaj snimak, nemam pojma italijanski ali je interesanto da je Markez kada se vec izvukao da ne padne skrenuo levo i blokirao Rosija da ne prodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Septembar 14, 2019 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Na press konferenciji Markez kaze da mu nije jasno zasto je Rossi to uradio, takvo preticanje u kvalifikacijama je u najmanju ruku cudno. Posle seste krivine Valentino je izasao na zeleno i krug mu je vec otkazan, video sam da vozi brzo, ali ne i super brzo, obisao sam ga, imao sam sumnju da sam dotakao zeleno ali na motoru nisam znao, nastavio sam da push, ulazio sam u krivinu 11 i osetio da se priblizava vozac brzinom kojom je nemoguce da se normalno savlada ta krivina i sreca po mene da sam uspeo da izbegnem crash, cak i jedan slomljen prst bi mogao da bi pravi problem u borbi za sampionat. Nisam to ocekivao jer mu je krug vec bio otkazan jer je dotakao zeleno. Pitajte njega koja mu je bila namera, on ce reci pokusao sam da preteknem Marka ali sam otisao siroko. Rossi je rekao da nije znao da je dotakao zeleno jer su na tom mestu uvek na ivici i da je normalno vozio 100% jer je poslednja sansa za dobar krug, a onda ga je Markez obisao i izasao na zeleno. Mislio da je Markez to ukapirao i da bi trebalo da mu se skloni sa puta. Kasno je kocio, Markez mu na putanji, otisao siroko ... Mrse obojica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 14, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Njih dvojica ne mogu jedan bez drugoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Septembar 14, 2019 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav preduvan "incident"!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Septembar 14, 2019 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna prva trka u MotoE. Steta za De Andjelisa, navijao sam za njega... Sutra obavezno gledanje druge trke Rookies kup je isto bila dobra trka. Onaj pad na startu je delovao bas lose...Hernandez se nije pomerao, pomislio sam da ce biti crvene zastave ali nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 15, 2019 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A Karmelo trlja ruke i zadovoljno se smješi i misli se, biće otkupa TV prava, eto meni kešovinice. Može od ove dvojice još koju godinu dobro da se uzme para. Ova dvojica su ispali samo obični jedači govana, samo je upitno čija je lopata veća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18877 Napisano Septembar 15, 2019 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gleda li se MotoE? Dobra i druga trka... Ferrari superiorno, ali navijali smo za Mariju na podijumu, ovaj put ne, ali blizu je! PS. SK je zasrao prenos, sa prebacivanjem bez najave sk3-sk6-sk3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Septembar 15, 2019 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva Moto3 trka...haos i fantazija Slobodno konkuriše za najbolju trku sezone MotoE isto odlična. SK...nemam reči...moto trke prekidaju zarad prenosa raznoraznih gluposti, a sada su opušteno odložili prenos zbog odbojke. Pritom, kao gledajte prenos na SK6 i onda u jednom momentu samo preseku i ugase prenos bez ikakve najave i obaveštenja. Srećom pa je prosečan IQ gledaoca SK veći od maksimalnog IQ u režiji televizije pa se lako dalo pretpostaviti šta se dešava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Septembar 15, 2019 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Didja..... gospodin....izgubi trku posle kontakra.... i nije napravio špagete vestern.... Za izlazak na zelenu površinu ... prvo upozorenje....pa kazna.... mislim da je i Didja imao upozorenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5520 Napisano Septembar 15, 2019 Ne silazi, 4903 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozvani su obojica u direkciju trke da prokomentarišu. Mada sam ubeđen da će rezultat ostati isti. Diđanantonio se nešto preterano ne ljuti, tako da mislim da će sve ostati isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18877 Napisano Septembar 15, 2019 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fernandez je zgazio 2x. Ali mislim da se kažnjava tek 3. (valjda ide notiranje, opomena, pa kazna - ne znam da li je to neformalno tako ili je pravilo formalizovano Inače, moto3 je zaista bio jedna sjajna trka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 15, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ne uspevam da nadjem streaming link. Moze li pomoc nama nesposobnima koji smo bili toliko glupi da odemo od kuce gde imamo SK. Sad sedim ispred tv-a i pljujem po 12 kanala Arene i Eurosportu i telekomu usranom. Tako mi i treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1716 Napisano Septembar 15, 2019 Drug član, 2326 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Sad odgledah moto3... Vrhunska trka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 15, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Watch Moto GP Live Streaming free | MotorSports MOTORSPORTS-STREAM.COM Watch Moto GP - R13- Misano Live Streaming - Date & Time: 15 Sep 2019 - Free Sports Live Streaming... Posla mi kolega. Radi. Hvala i tebi Zog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Septembar 15, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja da sam jamaha dao bi rosija i vinjalesa za par novih djelova za kurtarara 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16554 Napisano Septembar 15, 2019 Ne silazi, 1217 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja kažem. Sve ih treba najuriti. Momak je na "retardiranom" motoru za malo pobedio. Videlo se da MM ne žuri nigde. Trebao mu je zadnji krug da se "izleči". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Septembar 15, 2019 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo pedersko odvrtanje gasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnahonda 57 Napisano Septembar 15, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: BL Motocikl: Honda CBR 1000RR SC59 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno odvezao rararro, nego sa Vinj na pravcu neposredno prije preticanja, obe Yamahe rame uz rame bez firunga, sta je tu uštrojeno ja ne znam stvarno MM na svom nivou, tokom trke se vidjelo da sjedi i ceka, svaka cast ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16554 Napisano Septembar 15, 2019 Ne silazi, 1217 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha puca sebi u nogu. Umesto da "odvrnu" satelitske motore i vide gde su, oni insistiraju na fabričkom timu a vozači im očigledno nisu na nivou zadatka. Korporacijska masturbacija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Septembar 15, 2019 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Petronas zaista ne deluje da je u deficitu snage. Tralalala je odvozao svaka mu cast. A ono oduzimanje gasa od strane MMa je takticki fantasticno. Prepusao od Dovija. Ali imam osecaj da je to uradio Doviju, Rossiju svojevremeno, Lorencu, da bi ovu utrcali iznutra makar na silu. Ali malac izgleda nije ocekivao mošu. Za moto 2 sam mislio da ce da bude penaliranje. Motor 3, no comment! SuperSic58 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Septembar 15, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan A ovo sa oduzimanjem gasa je rosi prodao stoneru samo sto je zuba otresao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 15, 2019 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa Markez je upgrade Rossija . Nadam se samo da će Markez biti dovoljno pametan da shvati kad je dosta. Gledam danas kako se na jednoj strani pati Scola, na drugoj Fabio, Španaca mi puna kapa . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...