Motorcyclist 20564 Napisano Ponedeljak u 15:55 Integrisan, 6395 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5176 Napisano Ponedeljak u 16:56 Drug član, 2590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Danas idem od Laste prema gradu, leva traka obilazim auta, auta ispred mene, brzina 80-90, zena je na manje od 10 metara od mene samo presla u levo da i ona obidje auto, idem pored nje i sviram, gleda samo napred i u jednom trenutku pokaze rukom ono u fazonu pa sta ako sam to uradila nema veze. Puko sam u sekundi. E da, jutros kad sam isao, idem levom lik je krenuo u levu i na pola trake se cimnuo i vrati, bez migavaca, znaci pogledao nije cim je tako reagovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8359 Napisano Ponedeljak u 17:44 -, 1855 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: Jel ovaj zavrsio u urgentnom ili je nestao u sumi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...