Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Drug član, 2628 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Danas idem od Laste prema gradu, leva traka obilazim auta, auta ispred mene, brzina 80-90, zena je na manje od 10 metara od mene samo presla u levo da i ona obidje auto, idem pored nje i sviram, gleda samo napred i u jednom trenutku pokaze rukom ono u fazonu pa sta ako sam to uradila nema veze. 

Puko sam u sekundi. 

E da, jutros kad sam isao, idem levom lik je krenuo u levu i na pola trake se cimnuo i vrati, bez migavaca, znaci pogledao nije cim je tako reagovao. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 565 postova
  • Motocikl: V2- americki
pre 23 minuta, pronto je napisao:

Ne zna se ko je gori.

Motorista, ovaj nije radio polukruzno ,cini mi se,vec pokusao da se parkira. Usporio, dao znigavac( znam da je puna) a marsovac kog su trebali bolje da nauce krenuo da pretice kolonu. Pa bar mi trebali da znamo kako se to obicno zavrsava, posebno u naseljenom(osvetljenom mestu), zato po meni marsovac je ipak vise kriv. Ipak bi doticni trebao da se pridrzava pravila saobracaja vise od obicnih vozaca(valjda), jer ako ima stavka u zakonu koja.me dovodi do imbecilnosti je da za napad na OSL dobijas vecu kaznu nego obicno, a kontra kada ga oni krse sije mi ga Djuro!

Imali smo i mi marsovca na starom BMW, dobili ga posle uvodjenja GSXR-a kao sluzbenih vozila😱, sastavio priucen pola sezone i otisao u invalidsku penziju:grr:. To pokazuje nivo obucenosti i vestina. Posle tog opstina im kupila neko sokocalo kinesko, 50ccm zaustavlja me i posle provere dokumenata pita sta je ova crvena lampica koja gori? Prike nemas ulja u motoru,  zavrsio za sezonu karijeru:neznam:

• Zainteresovan, 485 postova
  • Motocikl: k9

Moje misljenje je da je ipak malo vise kriv ovaj sa autom. Ne mozes samo da namotas volan a da ne pogledas bar u retrovizor, da ne kazem preko ramena... Cak ni kad ti je dozvoljeno, a ne kad ides preko pune... Malo je debilski.

Policajac se zajebo sto nije upalio rotaciju...i sirenu... ali onda bi morali ceo dan, non stop da sviraju i svetle, jer su stalno u prekrsaju

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Integrisan, 8041 postova
  • Motocikl: TDM 900

Ne bre... Nisu ludi ovi po FR, CH, što pored policije i prekršajnog suda ideš kod socijalnog radnika i psihologa. 

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

Pre neki dan situacija, stao da pustim autobus da se ne stvara kolona. 

Stojim gde plavo, autobus treba da skrene, crvena linija, tri kretena me obidju s desne strane i odu pravo, zuta linija a desna traka je inace za stanicu i desno.

Od svega dvojica hoce levo posle busa. 

Screenshot_20250919_195611_com_google_android_apps_maps_MapsActivity_edit_1425539058003175.thumb.jpg.486c89ff73abc3e5c42707392d5da152.jpg

• Integrisan, 9609 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD
Pre 2 sati, Miroslav91 je napisao:

U poslednih 15ak dana par ovakvih englezova...

Jebem te živote pa on je skoro komplet ceo u tvojoj traci.

Kakav indijanac sve mu j_b_m.

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 470 postova
  • Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400

Ivicom desnih tockova je dodirivao razdelnu liniju, znaci 99% posto u mojoj traci. Slicnu situaciju sam imao skoro i sa Kopaonika kad sam silazio, ceo auto u mojoj traci. I tad i sad sam vozio lagano i ovako uz ivicu sto nije bas pravilan prolazak kroz krivinu ali u ovakvim situacijama moze glavu da spasi.

I tako se opusti covek i malo jace i odvrne gas i vozi sredinom svoje trake i posle kazu e jbg, nzm sta bi da pogine, bio je dobar vozac. A ovakvih engleza bas puno ima. Na preglednom pravcu pre 5-6 dana zena ide pravo na mene, vise od pola auta joj preslo u moju traku. Masem joj da vidim neku reakciju bar, ma jok, nastavi ona bukvalno sredinom puta. Dal cackaju telefone, sta rade, pojma nemam.

Sve u svemu, glava u torbi cim sednes na motor i okrenes kljuc 🥳.

Ma sta motor i auto. 

Danas vozim pored Ade levom trakom, ćurka sa Q... migavac i na mene, sviram i nista ona ni da se cimne, ispred nje niko, cista joj traka, kontam reko hoce levo na padinu al opet gde ces na mene, ona nastavi pravo ide za Zeleznik, e tu sam puko pa kad sam je lepo obisao i ubacim se ispred nje i jos bio sa onim mojim cudom kad je to zagrmelo. 

Neki sa skuterom bio u skroz desnoj mucenik se prepao. 

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X

Jao, sličnu situaciju sam imao, na istoj lokaciji.
Dalje, vozim se u koloni kroz Umku, kako ne mogu da preteknem, vijugam onako iz zabave. Kad primetim da lik u autu ispred nesto maše desnom rukom. Pokazuje mi srednji prst.
Ništa, iskuliram, posle ga obiđem kao da ga nisam ni registrovao.
Mada, ostalo mi je, zasto kog vraga.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 198 postova
  • Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha

Пре неко вече враћам се са ћеркицом са тренинга, у Милоша Поцерца чекам зелено да се упали и да се укључим у Кнеза Милоша, пали се зелено ја лагано крећем и чујем само шкрипе гуме и не контам о чему се ради а оно тип пролетео кроз црвено и право у мене.

Чујем свирају му ови људи из средње траке и срећа у несрећи што је у неком тренутку ипак видео да је прошао кроз црвено иначе би ме убио на лицу места 🤯

• Tužan 1

• Drug član, 1361 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------
WWW.INSTAGRAM.COM

Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.

Koji vec po redu, niz iriski venac u zabranjenom smeru. Pitanje dana katastrofe. KAKO OVI LJUDI IMAJU DOZVOLU UOPSTE

Promenio član Rider000

Danas jedna zena izlazi iz jednosmerne, kontam aj prve kuce al opet ne opravdava ni to, otisao 100 metara dalje druga skrenu u jednosmernu tu istu gde ona trebala da izadje. 

Sve vise razmišljam o defenderu. 

Al ako ovako nemaju mozga nece ga imati ni tada kad ih neko pocisti. 

Promenio član RankoBg87

• Drug član, 1361 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Definitivno zakon jaceg vlada ovde u saobracaju i spram toga i treba tako. @RankoBg87

• Sviđa mi se 1

Kako sam danas izgoreo, pritisak 300. 

Morao sam da sklonim video zbog muzike u pozadini, moram nekako nadjem neko resenje kako ubaciti video kad je muzika u pozadini. 

Promenio član RankoBg87
  • Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X

Jutros vidim u vestima da onaj pevač ponovo pravi haos na putevima Srbije. Srećom, niko nije stradao. Ne mogu da shvatim kako mu je dozvoljeno da i dalje vozi – ko mu je obnovio dozvolu, stvarno nemam pojma. :grr:

• Integrisan, 8041 postova
  • Motocikl: TDM 900

Ako se sećam to mu je treći put da je napravio teško sranje.

Očigledno je malouman. Da nema veštinu vožnje razumem. Ne razumem da ne zaposli sebi čoveka koji će da mu bude lični vozač kad već živi kako živi.

Druga stvar, moj utisak je da nam je saobraćaj iz godine u godinu sve gori. Nešto se dešava. Možda je to samo moj subjektivni osećaj ali ovakvu agresivnost nisam pre primetio. Stop i pešački prelaz kao da ne postoji. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja