ser 8046 Napisano Sreda u 15:24 -, 1811 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zaludan said: Kad bismo imali disciplinu nemačkih vozača koji prave kolone tako da između ima prostora za hitne službe i sl, ja bih ovo podržao. Ovako, ja bih za ovo ponašanje hapsio jer je samo još jedan od mnogih dodataka na postojeći haos Sta trazi hitna sluzba u zaustavnoj traci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4347 Napisano Sreda u 15:26 Drug član, 2348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Prolaz. Da su vozači normalni onda bi pravili prolaz da hitna ide po liniji. Jedna velika glupost u zakonu, pravilniku, Da hitna ne moze zutom trakom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10308 Napisano Sreda u 15:46 4_tocka_i_karoserija, 2118 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, ser je napisao: Sta trazi hitna sluzba u zaustavnoj traci? Ček, ti voziš zaustavnom trakom jer nećeš da voziš u gužvi, u koloni, a pitaš šta će hitna tu?? Prešao igricu. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8046 Napisano Sreda u 15:47 (promenjeno) -, 1811 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ma koji prolaz traze u zaustavnoj, svaki dan ih gledam kako se zavlace i provlace po zaustavnoj i tako se zaglavljuju i prave jos veci haos. Umesto da lepo i bez problema voze izmedju vozne i preticajne, svako se pomeri pk 10-15cm, autobus prodje bez problema... Sto i jeste pravilno, al ga 90% njih ne postuje i pravi prekrsaj koji i ja vec pravim. Za zutu se apsolutno slazem, cak i smatram da zuta traka treba da ima funkciju samo u spicu (kao npr u Jurija G ili Despota S). Tj kad bolje razmislim i zuta je problem i treba je skroz ukinuti (kao i zaustavnu na autoputu/motoputu kroz grad). Zuta je bila ok pre 30god, sad kad imas desno skretanje na svakih 100m samo problem pravi Promenio Sreda u 15:52 član ser 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4347 Napisano Petak u 16:27 Drug član, 2348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zuta je ok kao na par mesta u gradu, od toliko do toliko je za gradski prevoz. Ovako kad izlaze iz ulice me bas nervira, gde se koji djavo guras, par sekundi ti treba da se uključis, iza mene nema nikog, vidi se sve ko na dlanu. Ovaj sa kliom je bio iza mene, obisao me, usporio i samo stao pa upalio sva 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4347 Napisano juče u 13:16 Drug član, 2348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 4. 2025. at 22:04, ske je napisao: @RankoBg87Kako je regulisana ova raskrsnica? Eno stavili znak STOP iz Ostružnice, bas da vidim koliko ce da traje i ko ce da postuje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...