Bigor 8282 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto negdje procitah, trebalo bi stavljati one zube na ulaz u kontra smijer, pa odma da pocijepa gume. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 955 Napisano Septembar 4, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 398 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta policija može da uradi u ovom slučaju, prosto nije situacija koja je normalna. I da se mimoiđu sa njim, šta da rade, da okrenu na sred autoupta i da krenu i oni u kontru za njim? Prošle godine sam imao situaciju na avalskom putu, odmah na izlazu iz Ralje. Približavam se autu koji vozi očigledno kompletno pijan/drogiran čovek, seče svaku levu krivinu u potpunosti, a svaku desnu produži malo u kontra traku, pravo je čudo da nije na nekog naleteo. Na pravcima sam vozio pored njega pokušavajući nekako da ga nateram da stane, kočio sam ispred njega pokušavajući da ga usporim, ništa. Stao sam i zvao policiju, dosta ležeran razgovor sa njihove strane objasnio sam šta i gde se dešava. Prošli smo ceo put, do Avale, prošli celu Avalu, policijsku stanicu u Belom Potoku, i onda je on skrenuo tamo negde kod Sučevića. Ni traga od policije, očekivao sam da će barem da izađu ispred stanice i da ga na neki način zaustave. Bukvalno sam se tresao u svakoj krivini očekujući najgore. Promenio Septembar 4, 2023 član Sveti Atila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1874 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Treba ispitati ove sto su snimali. Neki su spomenuli opkladu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12555 Napisano Septembar 4, 2023 Ne silazi, 2957 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo lici na novi Ribnikar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16288 Napisano Septembar 4, 2023 Integrisan, 8362 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Sveti Atila said: Ne znam šta policija može da uradi u ovom slučaju, prosto nije situacija koja je normalna. I da se mimoiđu sa njim, šta da rade, da okrenu na sred autoupta i da krenu i oni u kontru za njim? Prošle godine sam imao situaciju na avalskom putu, odmah na izlazu iz Ralje. Približavam se autu koji vozi očigledno kompletno pijan/drogiran čovek, seče svaku levu krivinu u potpunosti, a svaku desnu produži malo u kontra traku, pravo je čudo da nije na nekog naleteo. Na pravcima sam vozio pored njega pokušavajući nekako da ga nateram da stane, kočio sam ispred njega pokušavajući da ga usporim, ništa. Stao sam i zvao policiju, dosta ležeran razgovor sa njihove strane objasnio sam šta i gde se dešava. Prošli smo ceo put, do Avale, prošli celu Avalu, policijsku stanicu u Belom Potoku, i onda je on skrenuo tamo negde kod Sučevića. Ni traga od policije, očekivao sam da će barem da izađu ispred stanice i da ga na neki način zaustave. Bukvalno sam se tresao u svakoj krivini očekujući najgore. Može američka na primer. Oni imaju dežurna vozila za te stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Septembar 4, 2023 Ne silazi, 3119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dva gospodina danas Udes, crni prosao kroz STOP, redovno to rade, 90% njih ne staje nego proleti. Ovaj drugi je sigurno na telefonu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4900 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre x godina, uključujem se kod Zmaj pumpe na autoput ka gradu, klasično uključuenje na autoput pod oštrim uglom, da čovek ne pogreši jelte - žena ispred mene uključuje levi migavac i uredno se uključuje u svoju zamišljenu desnu traku prema aerodromu, brzu traku ka gradu Srećom je brzo skapirala da nešto nije ok, ovi ostali svi stali i pustili je da se okrene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Septembar 4, 2023 Ne silazi, 3119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Upaljena sva 4,tako da kontam da je znao da se zajebo al sto u brzoj traci i pun gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3224 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1038 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod nas je opštepoznato da sva 4 daju imunitet od svega. Nešto poput cheat koda u igricama. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12608 Napisano Septembar 4, 2023 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Mr_Wolf je napisao: Pa kod nas je opštepoznato da sva 4 daju imunitet od svega. Nešto poput cheat koda u igricama. I natpis DOSTAVA... GOD MODE - ACTIVATED 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10573 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 1055 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pili pivo kažu... ja bih ga za muda obesio na Terazijama, za primer. Saslušan suvozač koji se nalazio u "puntu" koji se zapalio na auto-putu: Nenad otkrio gde su krenuli "fijatom" i zašto su vozili suprotnim smerom NOVA.RS Nenad K., suvozač iz automobila "fiat", saslušan je na okolnosti saobraćajne nesreće koja se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1783 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 410 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dva retarda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8282 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nebitni kreteni, niko da napise kako je neduzna zena koja je povredjena!Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1783 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 410 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eee jebi ga Zivke, pokvari mi 666 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8960 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 3073 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja - @the_doctor je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1783 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 410 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1783 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 410 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uuu hebo te, umesto "Number of the beast" dobih Congratulations! Nicim izazvan. Ko li je smislio da tu bas bude granica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Septembar 5, 2023 Ne silazi, 3119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 9. 2023. at 13:01, ser je napisao: Ne. To je znak za teretna preko 3.5t Ako mislis na ovaj... Setih se danas da vidim, samo kamion sto znaci zabrana za sva teretna vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5636 Napisano Septembar 6, 2023 Drug član, 1955 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan talenat na GS-u, nosi Revit jaknu jutros na Brankovom mostu, koji aj što je rešio da pogine nego i da ga neko nosi na savesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1874 Napisano Septembar 6, 2023 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan "IMAO JE TEŽAK ŽIVOT, OVO MU JE BIO PETI AUTOMOBIL KOJI JE SLUPAO" Komšije stradalog vozača "fijata" otkrile zastrašujuće detalje iz njegovog života! - Drugacije.com DRUGACIJE.SRBIJADANAS.COM Nepoznati detalji iz života poginulog vozača Vozač “fijata” (53) koji je vozeći kontra-smerom, na auto-putu “Miloš Veliki”, navodno je bio lečen u Klinici za psihijatrijske bolesti “Dr Laza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3823 Napisano Septembar 6, 2023 Drug član, 1251 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan samo da dodam... Ako se potučete u kafani, ili neko remećenje javnog reda i mira, u slučaju da imate dozvolu za neku pucu, dolazi policija i oduzima vam je. To bi trebalo da važi i za vozačke dozvole u ovim slučajevima, svi smo mi prošli pregled psihijara ili šta već prilikom polaganja/produženja. Ne kažem, i bez dozvole sednu za volan i prave sranja, al bar bi policija mogla da ga zaustavi, proveri, pa pošto nema dokumenta - kazna/bajbokana. Ovako, zaustavi, sve ok, teraj dalje i dođemo do ovoga. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12555 Napisano Septembar 6, 2023 Ne silazi, 2957 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako neko ko se leci u psihijatarskoj ustanovi moze da ima vozacku dozvolu? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3823 Napisano Septembar 6, 2023 Drug član, 1251 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan evo ti primera da može... Sad, da li je tu sistem zakazao? Znamo pouzdano da je to nemoguće. Da nema dozvolu brujale bi sve novine o tome, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 729 Napisano Septembar 6, 2023 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC ex-Maleficent Ducati Multistrada 1200s Blue Fury CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Kako je Darku Lazicu oduzeta dozvola trajno, pa su mu za poslednje sranje presudili oduzimanje dozvole na 12. meseci?!?! Banana republika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6256 Napisano Septembar 6, 2023 (promenjeno) Drug član, 570 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Evo iznervirah se i rastuzih za dva decaka kod Zajecara. Vozili moped naletelo pijano GOVNO i obogaljilo ih za ceo zivot. Naravno bio je priseban dovoljno da pobegne. Da sam otac jednog od tih klinaca presudio bih mu al polako,deo po deo i zalovao mu rane alkoholom. Jednom otkinut deo noge,ej po 12 godina. Naravno golf 2 se vozi, ubio vise ljudi od ratova u Srbiji Promenio Septembar 6, 2023 član vex 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...