Blaza 9751 Napisano April 25, 2022 Ne silazi, 2275 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da on bude dobro, j*bo motor, kupiće mu ona nov, samo da se oporavi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9751 Napisano April 25, 2022 Ne silazi, 2275 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Markone88 je napisao: P.S. drug je dobro, malo ugruvan Dobro je, to je najvažnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 196 Napisano April 26, 2022 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Posle ova dva snimka mi se ne seda u auto ili na motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4026 Napisano April 26, 2022 (promenjeno) Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo moja mala kolekcija samo iz marta 2021: Imam još bezbroj snimaka jer sam dosta na putu, ali me mrzi da ih sređujem... Edit: Ovo na 1:05 mi se toliko često dešava na motoru da nije realno (stanem pred pešačkim, a kola me zaobilaze) Promenio April 26, 2022 član QmBGD 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 814 Napisano Maj 4, 2022 Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stavljamo sve u "bahati mamlazi" ali nisu svi bahati. Ima ih glupih, smotanih, odsutnih... Ne znam gde spada lik koji sa iskljucenja sa autoputa na novosadski kod Zmaja preseca tri trake da bi skrenuli levo ka Galenici i pritom VIDI motor u levoj traci. Pustam gas i racunam da ce uci u prostor izmedju traka, a on STAJE na mojoj levoj traci iako je ceo put bio prazan i iz suprotnog smera, i to tako da ni prednji branik nije usao u taj prostor izmedju traka Nisam isao bas po propisu ali oko 80km/h za prazan put nije bilo bas prebrzo. Morao sam da naglo usporim i naglim manevrom u desno izbegnem idiota. Sin od preko 180cm i 80kg je bio iza mene i svojom tezinom mi otezao kocenje i manevar ali nije bilo problema da se izvucemo. Doslo mi je da se vratim i da mu se ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15854 Napisano Maj 4, 2022 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mene u ponedeljak iznervira kolega bajker trkac, ako se kolegom može uopšte nazvati nas troje islo do Kote na kafu, cujem nesto brunda iza mene bacim pogled naretrovizor, nije iz ekipe, zvuk sve jaci, napinje muski iz suprotnog doalzi gazi kocnicu, cujem kako zvizdi, pomeram se u desno kad je video da ne moze ukociti snirao je prostor izmedju mene i automobila legao sam na sirenu, dobi znak izvinjenja Cemu ovo pitah se, pride vozac nije klinac jer sam video vozaca ubrzo na Koti, tu je 40 i neka godina. Cemu takva voznja, manijačenje u najmanju ruku nije mi jasno.... posle sto ginemo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12674 Napisano Maj 4, 2022 Ne silazi, 7359 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju na istoj deonici me obiđe lik na kolenu bukvalno. Neka grupa, svi voze u dva metra rastojanja. Nisam ni ja baš išao sporo. Šta će mu onoliki nagib uz bankinu pojma nemam ali ajd... Verovatno i on mene gleda kao nekog ko smeta na putu ali eto... Svako ima svoje veselje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8580 Napisano Maj 4, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1897 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, salem je napisao: Stavljamo sve u "bahati mamlazi" ali nisu svi bahati. Ima ih glupih, smotanih, odsutnih... Ne znam gde spada lik koji sa iskljucenja sa autoputa na novosadski kod Zmaja preseca tri trake da bi skrenuli levo ka Galenici i pritom VIDI motor u levoj traci. Pustam gas i racunam da ce uci u prostor izmedju traka, a on STAJE na mojoj levoj traci iako je ceo put bio prazan i iz suprotnog smera, i to tako da ni prednji branik nije usao u taj prostor izmedju traka Nisam isao bas po propisu ali oko 80km/h za prazan put nije bilo bas prebrzo. Morao sam da naglo usporim i naglim manevrom u desno izbegnem idiota. Sin od preko 180cm i 80kg je bio iza mene i svojom tezinom mi otezao kocenje i manevar ali nije bilo problema da se izvucemo. Doslo mi je da se vratim i da mu se ... Nije baš isto, ali... Ja juče biciklom, nizbrdo, mesto gde obično idem 45-47 km/h - za mene na bajsu, povelika brzina. Zastava-Iveco šlep izlazi sa desne strane natovaren nekim bagerčićem. Vidi me - bukvalno gleda u mene, 'vatam mu pogled kroz otvoren prozor - i nastavlja da izlazi jako široko, do kraja asfalta sa leve strane. Iz sve snage kočim (nemam diskove na bajsu, obične gumene "paknove"), i jedva se zaustavljam. Svu familiju mu nabrajam iz sveg glasa, znam da me čuje jer mu je otvoren prozor, on opušteno po gasu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1050 Napisano Maj 4, 2022 Zainteresovan, 423 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan To su najvece pi*ke u saobracaju. On sa tonu ipo gvozdja ide na tebe koji sa bajsem imas 90 kg i kad mu se na*ebes majke i svega ostalog sto ti padne pod ruku on ko cava ode. To mi se desava cesto, a pri tom iza mene nikog nema, ali njega mrzi da saceka 10ak sekundi da prodjem. A jos ja na drumasu ko i ti imam obicne kocnice koje ne koce ko diskovi, sto kazes jedva stanem. I posle ga jurim i psujem i vicem da stane al dzaba. Ode. Bude me kasnije sramota sta sve opsujem u tim trenucima. A razmisljao sam zasto ga jurim, pa kad bi stao verovatno bi me odro ko vola jer riknem dok se jurcam sa njim... Al jbg, udari adrenalin tad pa reagujem instiktivno... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 814 Napisano Maj 4, 2022 Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je uvek biti u punoj opremi. Kad mi je otvorena kaciga spusten mi je suncani vizir i navucena potkapa na nos. Zbog protektora izgledam mnogo siri nego sto jesam pa niko u meni ne vidi blentavog dobrocudnog cikicu nego nesto crno maskirano kako gleda u njih. Nije im svejedno 8 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1050 Napisano Maj 4, 2022 Zainteresovan, 423 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Da, samo sto puna oprema na bajsu znaci smesna kaciga, jos smesnije naocare, uska majica i biciklisticke, a to drugim vozacima izgleda na svasta al nikako ne deluje zastrasujuce 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8580 Napisano Maj 5, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1897 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, ske je napisao: Da, samo sto puna oprema na bajsu znaci smesna kaciga, jos smesnije naocare, uska majica i biciklisticke, a to drugim vozacima izgleda na svasta al nikako ne deluje zastrasujuce Kad bih se tako obukao verovatno bi mislili da je u pitanju snimanje nekog skeča. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11425 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 1283 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 4.5.2022. at 12:00, ske je napisao: on ko cava ode. Juce lik srece drugog i stanu da pricaju u sred raskrsnice jebote,ajd sacekam 5 sekundi da ne sviram mislim se svi smo u raskrsnici pozdravice se i nastaviti kad kakvi nastavljaju oni opusteno kolona se stvorila preko 10 sekundi,svetlo ce se promeniti uskoro i ja na sirenu. Kad kurcic rece sta je oces napolje-ja momentalno izlazim iz kola a pickica u roku sekunde besno zaskripa tockovima i pobeze. Mislim se ja jebote kakav to covek moras biti i zamisljam kako se oseca ona zena sto sedi pored njega,pa na njenom mestu u zivotu vise mu ne bi dao picke jer on vec ima svoju.Mene bi bilo sramota da se tako kurcim i da se ujutru obrijem u ogledalu.Bezobrazno i bahato i treba im jebati mamu na svakom koraku i ako postoji mogucnost da najebes i sam jer nikad ne znas ko je veca budala ti ili on,ali jednostavno nekad ne mogu da precutim. 7 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxxica 77 Napisano Maj 6, 2022 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Citycom 300i Prijavi odgovor kao problematičan Juce na autoputu, pre uzbrdice kod Bubanj potoka, smer ka Bgu, vozim nekih 100km/h, obidje me kamionce preko pola u mojoj traci i jos na kraju isece. Ja na sirenu, drzao sam je nekih 10ak sekundi, lik nije ni trepnuo. Krece uzbrdica, on naravno usporava zbog tezine, ja odrzavam mojih 100km/h, da me ne snime presretaci. Polako se priblizavam. Ma j**es presretace, dodam jos malo gasa, pa ga obidjem, naravno propisno, sa leve strane, njemu otvoren prozor, sedi sa drugarom suvozacem, ali ne okrece se, kao ne vidi. Ja na sirenu, on samo na sekund baci pogled i nastavlja da vozi. Ja opet na sirenu, on se opet okrece i gleda u fazonu ŠTA, NE KAPIRAM. Ja gestikuliram, i pocinjem da urlam, da stane sa strane lepo da mu odrzim jedan cas voznje, ali nije imao hrabrosti, iako je sa drugarom. Cim se docepao ravnog, dao je pun gas i nije ga pustao, dusu mu je izvadio iz masine, samo da smugne. Mislim da bih umlatio i njega i onog jadnog suvozaca, koliko sam bio besan. Bukvalno su me centimetri delili od obaranja na autoputu. 5-6 dana pre toga, isto na Bubanj potoku, krecem da se spustam lagano ka Bgu, devojka pozadi, niotkuda, na 10cm od nas, sa desne strane, sporom trakom, crni Audi Q5 ili Q7, nisam stigao da uocim, sa preko 150km/h prozuja pored, skoro da nas je odbacio u levu traku. Pa kod Dascare u Mladenovcu, pred krivinom, u smeru ka Beogradu, lik pretice kolonu sivom Alfom 156 karavan, uocava me, sreca idem nekih 50ak km/h pa imam vremena da reagujem, ali vec sam na sireni. On pokusava da udje na kratko u svoju traku, pa vidi da ne moze i na kraju nastavlja suprotnom, sto blize uz svoju i jos on meni pocinje da svira. Tuzno je, koliko su ljudi postali bahati. Koliko ne cene svoj, a tek onda tudje zivote. Za manje od nedelju dana, 3x sam mogao da izgubim zivot zbog budala. Zbog takvih situacija, pocinjem da razmisljam vredi li rizikovati zivot na 2 tocka. Mada ni na 4 nije mnogo bolja situacija, ali imas bar neku zastitu. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3043 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Čitam poslednjih 10ak propuštenih stranica i nznm šta da napišem...svako ima neki svoj rezon, pa i svi mi ovde. Suština je u poštovanju drugih - a to se izgubilo... nestalo je. Ja se poslednjih godina nerviram samo zato što su ljudi postali neljudi i zaboravili su da kažu ili pokažu "hvala". Pustiš nekog sporog da se ubaci - ništa. Pustiš brzog da te iseče i da se ubaci - ništa. Svet je otišao u k i bahati mamlazi koji su predmet ove teme danas mnogo bolje prolaze u svim sferama života pa i u saobraćaju. Ja sam 'stara škola' i moralna kočnica mi ne dozvoljava da budem bahat ali mi je neretko krivo zbog toga. Čini mi se da je u poslednje vreme sve više situacija u kojima ispadam magarac ovako korektan. Borim se protiv toga al'... 5 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1075 Napisano Maj 6, 2022 Zainteresovan, 309 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan "Otis'o je svak ko valja... ostala ja Fukara i raja i mi sa njima..." A. Pušić 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6290 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 1797 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ja bio bahati mamlaz, doduse iz nehata. U povratku iz Simanovaca ka Bg-u, na autoputu, preticem kamion, ovaj ludak u kamionu ga nagazio, ali sto bi rekao nas narod, i mi tricikl za trku imamo. Rucica gasa odvrnuta do kraja, jurimo 130, u tom trenutku mi pada na pamet da li mi je gas preko sajle ili ride by wire. Ovih 20 i nesto konjica u triciklu jure punom snago, griva im leluja na vetru ali fizika nije na njihovoj strani. U retrovizoru vidim kolegu na R-u iza, ja bio malo vise levo blize bankini a on desno, pravim mu mesta da prodje. Shvatio je kolega moju muku, lagano prosao, javio se. Ako je na forumu izvinjavam mu se ovim putem. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4813 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, Sharky - Alex said: Danas sam ja bio bahati mamlaz, doduse iz nehata. U povratku iz Simanovaca ka Bg-u, na autoputu, preticem kamion, ovaj ludak u kamionu ga nagazio, ali sto bi rekao nas narod, i mi tricikl za trku imamo. Rucica gasa odvrnuta do kraja, jurimo 130, u tom trenutku mi pada na pamet da li mi je gas preko sajle ili ride by wire. Ovih 20 i nesto konjica u triciklu jure punom snago, griva im leluja na vetru ali fizika nije na njihovoj strani. U retrovizoru vidim kolegu na R-u iza, ja bio malo vise levo blize bankini a on desno, pravim mu mesta da prodje. Shvatio je kolega moju muku, lagano prosao, javio se. Ako je na forumu izvinjavam mu se ovim putem. Ovo je pre za rubriku šta vas je danas nasmejalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 814 Napisano Maj 6, 2022 Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Desi se i meni da ispadnem bahati mamlaz ali uvek se izvinim ako nekog ometem u saobracaju. Ok, nekada to nije dovoljno, pogotovo ako je u pitanju dvotockas jer njega moja greska moze da kosta mnogo, mnogo vise nego cetvorotockasa ali meni znaci kada mi se vozac izvini. Razumem greske ali me bahatost IZLUDJUJE. Sto nisam neki Sigal ili neki Van Dam mlatio bi po ulicama...uhh 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4813 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Nije rešenje da se biješ. Samo ćeš da dobiješ tužbu. Evo moja situacija od danas, izgoreo sam... Živim u zatvorenom privatnom naselju, ogradjeno rampama sa obe strane. Već smo dobili infotmaciju da na tom našem zajedničkom delu ne može da interveniše pauk, nema nikakvih ograničenja za brzinu i za saobraćaj itd jer je privatno. Tu i @Krmco ima stan, pa zna o čemu pričam. Svi ispred šetamo ljubimce, deca se igraju, guraju se bebe u kolicima... Elem, izašao da prošetam kerića (tu nimo ne vodi pse na povodac, jer je zatvoreno naselje) i ja pričam sa komšijama, dok moj ker tu okolo trčkara... i ide neki bahati mamlaz za golf4 karavanom, i bulji u telefon dok vozi, a ide lepo, turira ga... malo je falilo da mi zgazi psa, morao sam da zviznem baš glasno i da maltene izletim ispred auta, da bi on stao nekako. Sklanjam ja psa, kažem mu da sam ga video da bulji u telefon dok vozi i da ovde ima dosta dece... on meni drsko kaže stavi kera na povodac, i uzme namerno stavi telefon 5cm ispred nosa i nastavi da vozi... Pogledamo se komšije i ja, i složimo se da ne vredi, to je iz kuće... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3574 Napisano Maj 6, 2022 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, maxxxica said: Juce na autoputu, pre uzbrdice kod Bubanj potoka, smer ka Bgu, vozim nekih 100km/h, obidje me kamionce preko pola u mojoj traci i jos na kraju isece. Ja na sirenu, drzao sam je nekih 10ak sekundi, lik nije ni trepnuo. Krece uzbrdica, on naravno usporava zbog tezine, ja odrzavam mojih 100km/h, da me ne snime presretaci. Polako se priblizavam. Ma j**es presretace, dodam jos malo gasa, pa ga obidjem, naravno propisno, sa leve strane, njemu otvoren prozor, sedi sa drugarom suvozacem, ali ne okrece se, kao ne vidi. Ja na sirenu, on samo na sekund baci pogled i nastavlja da vozi. Ja opet na sirenu, on se opet okrece i gleda u fazonu ŠTA, NE KAPIRAM. Ja gestikuliram, i pocinjem da urlam, da stane sa strane lepo da mu odrzim jedan cas voznje, ali nije imao hrabrosti, iako je sa drugarom. Cim se docepao ravnog, dao je pun gas i nije ga pustao, dusu mu je izvadio iz masine, samo da smugne. Mislim da bih umlatio i njega i onog jadnog suvozaca, koliko sam bio besan. Bukvalno su me centimetri delili od obaranja na autoputu. 5-6 dana pre toga, isto na Bubanj potoku, krecem da se spustam lagano ka Bgu, devojka pozadi, niotkuda, na 10cm od nas, sa desne strane, sporom trakom, crni Audi Q5 ili Q7, nisam stigao da uocim, sa preko 150km/h prozuja pored, skoro da nas je odbacio u levu traku. Pa kod Dascare u Mladenovcu, pred krivinom, u smeru ka Beogradu, lik pretice kolonu sivom Alfom 156 karavan, uocava me, sreca idem nekih 50ak km/h pa imam vremena da reagujem, ali vec sam na sireni. On pokusava da udje na kratko u svoju traku, pa vidi da ne moze i na kraju nastavlja suprotnom, sto blize uz svoju i jos on meni pocinje da svira. Tuzno je, koliko su ljudi postali bahati. Koliko ne cene svoj, a tek onda tudje zivote. Za manje od nedelju dana, 3x sam mogao da izgubim zivot zbog budala. Zbog takvih situacija, pocinjem da razmisljam vredi li rizikovati zivot na 2 tocka. Mada ni na 4 nije mnogo bolja situacija, ali imas bar neku zastitu. Ovu muku sam rešio kupovinom jačeg motora. Ranije sam vozio piaggio x9 182ccm, 18 ks, vozio sam često relaciju Kragujevac-Beograd preko Topole, jer nema svrhe voziti njim autoput. Nisam bio baš munja, ali sam bio daleko od sporog, terao sam ga otprilike 80-90km/h konstantno. I problem, uvek se nadje neki trkač koji utripuje da sam spor i da će čas da me pretekne (napominjem da kada me drugi pretiču gotovo uvek popustim gas, a nikada ne dodajem, ako ima mesta ostajem na istom, ali uglavnom usporim), ali se često zajebu i bilo je svega i svačega, od guranja na bankinu, preko isecanja i preticanja na pola trake i sl. Zapamtio sam jednu crnu škodu oktaviju, zamalo me nije oborila ispred Mladenovca. Tada sam prelomio da kupim nešto jače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12674 Napisano Maj 6, 2022 Ne silazi, 7359 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se uvek mislim da li imam kompleks niže vrednosti ili me stvarno dok vozim Clia ne fermaju dva posto na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7723 Napisano Maj 6, 2022 -, 1749 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa gle, ja kad god vidim auto na SD tablicama samo ga preskocim, cime god bio. Mnogo ga bre davite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6290 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 1797 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre zivimo u Srbiji, na prevozno sredstvo se gleda kao na statusni simbol 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 6, 2022 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @Alekremoraš dok voziž kliću da pustiš sledeće do daske. Pretiču te onda samo na autoputu moćnija vozila a ovako jedino apsolutni manijaci koji krše sva pravila. Pa kad kaže brm brm klića vrišti samo pod haubom hahhaha Promenio Maj 6, 2022 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...