GR 46 6398 Napisano Septembar 18 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 501 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Klasifikacija današnjih vozača : Ne znaju da voze Sporaći Zbunjeni Oni koji poštuju saobraćajne propise E nećeš ti ja ću i ja sam bitan/a Snimam se za internet Ludaci Mega giga na max trkači Bahati Ostali Mnogo je kume , mnogo .. Sinoć otišla do NBGD-a lele nama koliko ove policijske mere sve više upropašćavaju saobraćaj .. Ranije je sve nekako teklo , svi su vozili slično, a sad upravo navedena klasifikacija pokazuje ... kod nas sve naopako, verovatno nam se sve ovo dešava u saobraćaju ... Možda grešim ali ako se nešto uskoro ne promeni ili vrati na staro @#$!??!$#3@&?!#@##$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8816 Napisano Septembar 18 Ne silazi, 3752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja tri dana sam bukvalno ceo dan u gradu, guzva je haos i u 22h, meni je pobeda, juce udes kod skretanja za Dusanovac, stoji sve pogledam ono udes bio vec se pakuju da idu, stoje u zaustavnoj, svi gledaju u polupana niko napred, prodju se i svi po gasu, od hitne gde sam se uključio do udesa stoji sve, 6 traka su napravili a sve trake slobodne za voznju nego im bitno da vide sta se desava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9803 Napisano Septembar 18 -, 2045 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma svi ko oni ograniceni botovi u igricama... U Jurija Gagarina onde kod Piramide sad samo jedna za levo, a ostale 3 pravo. I nema vise ono "prestrojavanje" u raskrsnici vec vozis normalno pravo, cak i obelezeno lepo. Ali ne, pola njih automatski iz srednje trake ide levo, pa ovi sto idu pravo sada svojom trakom sviraju, ovaj vice "sta mi sviras, jel imas ti dozvolu", ovaj treci misli da su i dalje dve za levo (opet napominjem da je lepo obelezeno) pa stane uredno na semafor, ovi iza svi na 70, koci sviraj... I opet krkljanac na toj raskrsnici 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2395 Napisano Septembar 18 (promenjeno) Drug član, 1237 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Jurija Gagarina je posebna prica, ko je smisljao trake i prestrojavanje . Kao da je napravljeno da te zarobi u pogresnoj traci. Mada motorom ja to nista ne gledam, samo vozim solidno brze od toka saobracaja, cik cak, nikog ne ugrozim niti iko moze mene da iznenadi. Ovaj znak stoji oduvek, i onda za 50m dve trake skrecu levo, ne idu pravo, verujem da mnoge zbuni i ostavi u pogresnoj traci. Tok saobracaja je jako los u BG-u, previse semafora, neuskladjeno, itd.. Motorom je ok i zabavno, ali kolima je stvarno mucenje. A NS manji, ali mozda jos gori sto se toka tice, svi su usporeniji jos, u BG-u mi deluju bolji vozaci u proseku. Promenio Septembar 18 član Blackened 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9803 Napisano Septembar 18 -, 2045 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10min... Raskrsnica BZDj i Studentske. Idem kroz BZDj ka Tosinom, zeleno, pored busa, stoje svi lepo na semaforu iz Studentske kako ulazim u raskrsnicu tako lik sa nekim starim R-om kroz crveno, ne znam al cenim 150, da je manje sudarili bi se. Krsti se cela raskrsnica, onaj ako danas ostane citav bice dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 2007 Napisano Septembar 18 prisutan, 1402 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, RankoBg87 je napisao: Poslednja tri dana sam bukvalno ceo dan u gradu, guzva je haos i u 22h, meni je pobeda, juce udes kod skretanja za Dusanovac, stoji sve pogledam ono udes bio vec se pakuju da idu, stoje u zaustavnoj, svi gledaju u polupana niko napred, prodju se i svi po gasu, od hitne gde sam se uključio do udesa stoji sve, 6 traka su napravili a sve trake slobodne za voznju nego im bitno da vide sta se desava. U tri dana tri saobraćajke gdje su motociklisti njb. u krugu od kilometar od moje firme!! Za dvije su mi kolege koje su prošle tuda, rekle da je oduzimanje prednosti, a za treću ne znam!! Narod je pobudalio na cestama!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gilgames 157 Napisano Septembar 19 U prolazu, 76 postova Lokacija: Niš Motocikl: exYamaha Tricity 300, Yamaha MT-07 Yamt Prijavi odgovor kao problematičan Svrljig - Malča, pre naplatnih za autoput. Ćurka nije ni stala da pogleda pre nego što je uletela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1656 Napisano Septembar 19 Drug član, 599 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @Gilgameskako je regulisana ova raskrsnica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 5384 Napisano Septembar 19 Drug član, 1130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan On je na putu za prvenstvom prolaza, levo i desno je trougao, ako ne i Stop znak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1656 Napisano Septembar 20 Drug član, 599 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, jel trougao ili stop? Posto ja ne vidim ni jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3404 Napisano Septembar 20 Drug član, 1476 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Možda se na videu ne vidi, ali tu sigurno ima stop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8816 Napisano Septembar 20 Ne silazi, 3752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nema trougao nit stop, važi pravilo desne strane a on je morao da stane, ima linija na putu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1656 Napisano Septembar 20 Drug član, 599 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Meni izgleda ovako kako kaze @RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3404 Napisano Septembar 20 Drug član, 1476 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan E nek ste vi beograđani nama objasnili stanje na raskrsnici u Nišu… 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8816 Napisano Septembar 20 Ne silazi, 3752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ne gledate kuda vozite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3404 Napisano Septembar 20 Drug član, 1476 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Vidim vi na Google-u gledate… Ako, i to neko mora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8816 Napisano Septembar 20 Ne silazi, 3752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa zanimalo me posto gledam video i ne vidim znakove osim linije na putu, da sam bio tamo stao bih i da nema linije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2395 Napisano Septembar 20 Drug član, 1237 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Malo zbunjujuce. Jer ima znak da je na glavnom putu. Nego posle ima ta linija za zaustavljanje i ustupanje prevenstva ako se ide levo sto kaze Ranko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 5384 Napisano Septembar 20 Drug član, 1130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jer se skretanjem seče suprotan smer, ništa više. Nisam iz Niš, ali tu sam prošao xxx puta, u utorak poslednji put, iz pravca ovog sa desne strane... Na terenu nema ništa zbunjujuće ni 1 promil. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1656 Napisano Septembar 20 (promenjeno) Drug član, 599 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan koje ludilo od raskrsnice.. ako ides putem kojim je dosao ovaj dzipcic onda mislis da na raskrsnici imas prvenstvo jer dolazis sa desne strane, a ako ides odavde kao kolega onda imas znak da si u prednosti...(koji ja nisam video) Ovde je odgovornost na putarima Promenio Septembar 20 član ske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8816 Napisano Septembar 20 Ne silazi, 3752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je pre bilo nesto drugacije pa samo ostavili tj prepisali znakove a raskrsnica se promenila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9803 Napisano Septembar 20 (promenjeno) -, 2045 postova Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Gilgames said: Svrljig - Malča, pre naplatnih za autoput. Ćurka nije ni stala da pogleda pre nego što je uletela. A zbog cega smatras da ti ovde imas prednost? Oboje niste stali da pogledate Promenio Septembar 20 član ser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3734 Napisano Septembar 20 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 RS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, vasa.93 je napisao: E nek ste vi beograđani nama objasnili stanje na raskrsnici u Nišu… 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3404 Napisano Septembar 20 Drug član, 1476 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, RankoBg87 je napisao: Mozda je pre bilo nesto drugacije pa samo ostavili tj prepisali znakove a raskrsnica se promenila. Jeste se raskrsnica promenila kad je napravljen autoput. Ustvari nekada davno nije ni bila raskrsnica nego samo zavoj na desno iz ugla kolege, odnosno na levo iz ugla vozila. Onda se ovorio krak ka petlji autoputa - koja je inače možda 150-200m od raskrsnice, a i na levo, ovaj gde je kolega skrenuo. U svakom slučaju je put od Malče do naplatne rampe put sa prvenstvom prolaza, a levo i desno su sporedni putevi. Signalizacija zaista nije najsrećnija, ali što kaže treći kolega belograđanin - na terenu nema dileme ko se kako treba kretati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosm 74 Napisano Septembar 20 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 300DS Prijavi odgovor kao problematičan Automobil je morao da stane jer ima stop. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...