Rider000 2612 Napisano juče u 13:48 Drug član, 1758 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam kakva je situacija u ulici pa tuda prolazim sporije. Isprepadan sam od auta iz sporednih ulica, vazda zabadam kočnicu cim se neko pojavi 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 1365 Napisano juče u 13:53 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Uznemirujuća scena na autoputu kod Novog Sada: Svi beže u stranu, policija na nogama zbog OVOG snimka! WWW.TELEGRAF.RS Na autoputu u blizini Novog Sada danas je zabeležena izuzetno opasna scena koja je mogla da se završi fatalno. evo, počeli i dvotočkaši da jurcaju autoputem u zabranjenom smeru... tako bih ga "omlatila" baš onom zaboravljenom lopatom sa Autokomande da ne bi nikada više seo na dva točka... 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2612 Napisano juče u 14:05 Drug član, 1758 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Juče lik na Forzi 750, vozi zaustavnom 150, pa presece u brzu traku, pa tako u krug... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8388 Napisano juče u 14:31 (promenjeno) Ne silazi, 3590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Stajem bukvalno na sve raskrsnice,. Danas mi lik izlete iz sporedne, bukvalno je prosao kao da ne postojim, cak ni da ruku podigne ma nista. Skinem kasnije snimak. Koliko uzivo sve bude blize pa se ovako ne vidi koliko je to zapravo ozbiljno. Onaj je lagano izasao, ovaj drugi je bas zakočio, da bar dao migavac ko sto rekoh da znam da bar nesto radi. Ženska osoba je na sred Pozeske radila polukružno, jes ono koristila ulicu al kad se vracala na put tj ispravila bez stajanja je krenula pa kad sam svirao cimnula je desno i pocela da mase rukama i nesto prica a okrenula se 20 metara ispred mene. Promenio juče u 19:35 član RankoBg87 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2185 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Drug član, 1164 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Rider000 said: Ja znam kakva je situacija u ulici pa tuda prolazim sporije. Isprepadan sam od auta iz sporednih ulica, vazda zabadam kočnicu cim se neko pojavi Da, svuda se mora biti spreman. Ovako kao na snimku da mi se desi, sebe bih krivio ceo dan. Mozes voziti brzo ali mora biti prostora za reakciju i da izbegnes takve situacije bez drame. Inace navika mi je da uvek vozim sa kazipratom na prednjoj kocnici. Reakcija je onda solidno brza, i stabilnije kocenje. Nijanse ali reakcije po testovima je brza do 300ms. Sto je oko 5m na 60kmh, ili skoro 10m za brzine oko 100kmh...vredi Promenio pre 16 sati član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2612 Napisano pre 10 sati Drug član, 1758 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @Blackened Isto, skoro pa uvek kaziprst na kocnici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 828 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Moraju se drzati cetvoro otvorenih ociju.juce sam imao situaciju da lik prelazi preko pesackog prica telefonom,gura trotinet ajd sve to nije problem toliki,problem je sto prelazi na njegovo crveno svetlo za pesake i uopste ne gleda saobracaj,kao da je osvojio taj pesacki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 203 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Zontes 368D Prijavi odgovor kao problematičan Što skuplji auto to manje koriste migavce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9552 Napisano pre 5 sati -, 1984 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne mogu, moras da ih razumes. Jednom drzi volan, drugom telefon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24787 Napisano pre 4 sati Integrisan, 8018 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja Mitrovic (@nixonmitrovic71) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 85 likes, 34 comments - nixonmitrovic71 on August 10, 2026: "Novi Sad, Srbija". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 526 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 528 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan ρꪶꪖꪜ꠸ (@nikola_plavii) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,222 likes, 0 comments - nikola_plavii on August 5, 2026: "#bmw #s1000rr #s1krr #wheelie #sunset". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1618 Napisano pre 3 sati Drug član, 587 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Jel si nekad vozio 250? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8915 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 1711 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, Motorcyclist said: Nemanja Mitrovic (@nixonmitrovic71) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 85 likes, 34 comments - nixonmitrovic71 on August 10, 2026: "Novi Sad, Srbija". Stalno to rade u NS. Dok sam ziveo u BG nisam vidjao voznju motocikla po biciklistickoj stazi ili pesackom prelazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 526 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 528 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan @ske Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24787 Napisano pre 58 minuta Integrisan, 8018 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo me u trecoj, al se cepa kroz naselje.... 150+... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 89 Napisano pre 46 minuta U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 2025 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 8. 2026. at 14:02, Rider000 je napisao: Sedim, cujem motor nailazi, virnem kroz prozor da vidim koji je. NAJEŽIH SE. Watch unnamed | Streamable STREAMABLE.COM Watch "unnamed" on Streamable. Prvenstvo ima motor. Ja na ovakvim raskrsnicama usporim i kad auto vozim a ne motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...