Rider000 2610 Napisano pre 5 sati Drug član, 1757 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam kakva je situacija u ulici pa tuda prolazim sporije. Isprepadan sam od auta iz sporednih ulica, vazda zabadam kočnicu cim se neko pojavi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 1360 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Uznemirujuća scena na autoputu kod Novog Sada: Svi beže u stranu, policija na nogama zbog OVOG snimka! WWW.TELEGRAF.RS Na autoputu u blizini Novog Sada danas je zabeležena izuzetno opasna scena koja je mogla da se završi fatalno. evo, počeli i dvotočkaši da jurcaju autoputem u zabranjenom smeru... tako bih ga "omlatila" baš onom zaboravljenom lopatom sa Autokomande da ne bi nikada više seo na dva točka... 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2610 Napisano pre 5 sati Drug član, 1757 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Juče lik na Forzi 750, vozi zaustavnom 150, pa presece u brzu traku, pa tako u krug... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8387 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Ne silazi, 3588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Stajem bukvalno na sve raskrsnice,. Danas mi lik izlete iz sporedne, bukvalno je prosao kao da ne postojim, cak ni da ruku podigne ma nista. Skinem kasnije snimak. Koliko uzivo sve bude blize pa se ovako ne vidi koliko je to zapravo ozbiljno. Onaj je lagano izasao, ovaj drugi je bas zakočio, da bar dao migavac ko sto rekoh da znam da bar nesto radi. Ženska osoba je na sred Pozeske radila polukružno, jes ono koristila ulicu al kad se vracala na put tj ispravila bez stajanja je krenula pa kad sam svirao cimnula je desno i pocela da mase rukama i nesto prica a okrenula se 20 metara ispred mene. Promenio pre 8 minuta član RankoBg87 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...