RankoBg87 7868 Napisano juče u 10:22 Ne silazi, 3460 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Meni na 17" laže za 3 a na 18" ništa. Da li na auto putu, magistrali, gradu, saobraćaj mora da se prati, a ne u fazonu ja ću da skrenem pa sta bude nek koce i onda zbog toga jednog koci još 10 pa što se onda pravi gužva, kad sve ide tečno mnogo je boje i onaj koji je brzi on je otišao. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13092 Napisano juče u 11:44 4_tocka_i_karoserija, 2435 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blackened je napisao: Nazalost preko 130kmh nigde nema sem u Nemackoj U Hrvatskoj do 155km/h (pravih ) nema kazne, iako je 130 ograničenje. Prvo "skidaju" 10% od izmerene brzine, a za prekoračenja do 10 km/h van naselja ne postoji propisana kazna. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4641 Napisano juče u 13:35 Drug član, 1202 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zaludan je napisao: a za prekoračenja do 10 km/h van naselja ne postoji propisana kazna. Koliko znam ni u naselju ne diraju za <10 km/h. Isto tako je i u Bosni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7868 Napisano juče u 13:42 Ne silazi, 3460 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Lepo piše, prilagoditi brzini uslovima puta, Može 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13092 Napisano juče u 14:50 4_tocka_i_karoserija, 2435 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, miki je napisao: Koliko znam ni u naselju ne diraju za <10 km/h. Isto tako je i u Bosni. Razlika je što je u naselju predviđena kazna, a van naselja nemaju zakonski predviđenu kaznu. Ne znam za Bosnu, ali kod nas je realno stvar volje pandura - ako ti napiše kaznu za +1, moraš da platiš jer ni sud ne uzima u obzir proizvođačku toleranciju greške u merenju. Jeste, velika većina pandura ne zaustavlja i ne piše kazne za to, ali smo imali situacije gde su ljudima pisane kazne za +1, i na sudu prolaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12778 Napisano juče u 16:25 Ne silazi, 3065 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gde kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13092 Napisano juče u 17:17 4_tocka_i_karoserija, 2435 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, cezarpa je napisao: Gde kod nas? Pa u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 485 Napisano juče u 18:59 BJB Maxi Scooter Club, 608 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko biti bahatiji od Baka Praseta? Jutros se bunio i psovao što je njegov auto morao da se vraća unazad.... Namerno je zvuk na MUTE da ne biste čuli moji odgovor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...