Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Ne silazi, 3403 postova
  • Motocikl: Honda NC750x
pre 6 minuta, milomir22 je napisao:

Nije lepo ako staneš prvi i zevaš negde, ne krećeš, a upalilo se zeleno. Ako gledaš semafor i kreneš čim se upali zeleno, ne smetaš i ne usporavaš nikog, ne vidim problem.

Prošle godine mi je gospodja u automobilu zamalo pregazila stopalo jer ju je naljutilo što sam stao ispred nje motorom. Da mi je zgazila nogu, popila bi batine života, nebitno što je žensko.

To nikad, uvek sam u prvoj i spreman da se ispalim al ovaj je bukvalno na zuto po gasu kad sam i ja, samo da bi bilo u fazonu al sam ga sad zajebo.

Promenio član RankoBg87
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1076 postova
  • Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V)

To je neki inat cesto, ali vecina su ok. U EU isto nije sjajno ali drugi razlog, vise su striktni, spori, cim je nesto malo nestandardno odmah su napeti. 
Recimo Nemacka, Austrija. Tipa na radovima/zastojima krenem lagano da obilazim kolonu iako idu kola u susret, jer ima prostora koliko hoces, ali ovaj sto ide u susret cesto amblenduje, panici, mase rukama, nece da se skloni malo... Kao roboti su. Cak malo i uzivam da ih nerviram :) .
Bas varira od drzave do drzave, cak i od gradova. Spanija, Francuska, Italija, mi dosta bolje deluju sto se svesti prema motorima tice.

Promenio član Blackened
  • Sviđa mi se 2

• Zainteresovan, 487 postova
  • Motocikl: Honda NX 500

Ima nervoznih i nestrpljivih kolega među nama. Ne želim da kažem da je bahati mamlaz, ali mogao je da bude bolji.

Motor je neki čoper, liči na kavasaki vulkan. Kolega skroz u crnom, ispod kacige viri rep duge kose. Krunska ulica, Vračar, oko 10 h.

Lik zaustavio auto, upalio sva četiri i čeka da se jedno vozilo isparkira. Kolega, pošto ne može da ga u istom trenutku obiđe, počinje da svira i pizdi. Lik u kolima smireno spušta prozor i kaže da je upalio sva četiri kako bi uparkirao auto. 

Parkirani auto otišao, ovaj se uparkirao, kolega otišao. 

Sve je to trajalo manje od minut. Dakle jedan, jedini minut. 

Kapiram da kolega žuri, da često moroni uključe sva četiri i misle da su nevidljivi dok blokiraju saobraćaj, ali realno nema razloga praviti tenziju i situacije bez ikakvog povoda.

Pogotovo kada je ovako lep i sunčan dan (a ja ne radim) 😊

Evo i sličica da vidite kakva je idila. Uživajte i danas i ovog lepog, sunčanog vikenda 😊20260529_103939.thumb.jpg.e557b35bab7a85678ad3ce268f37a034.jpg

• Ne silazi, 3403 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Imam zivaca na izvoz al kad stane i upali sva 4 e tu ih nemam, upali ih ranije da vozaci znaju, da se pripreme ako mogu i da te obidju, ovako stanu i naravno svi su ko voz pa vise niko ne moze da krene u obilazak.

• Integrisan, 8566 postova
  • Motocikl: TDM 900

Većina ljudi je u "crvenom" čim ustanu iz kreveta. Obaveze, posao, deca, računi, telefon... Svi imaju kratak fitilj.

Gledam moje smederevce... Grad se raširio a ulice ostale iste. Svi u kola voze se po 1.5-3 km. Na otvorenom voze 35-40, naprave kolonu i voze branik u branik kao vozić. Posle crko DPF, kvačilo... A svi bi da stanu direktno ispred pekare, ispred vrtića. Ne kapiraju i dalje šlic fazon gde je gužva. Mislim na neizmenično propuštanje da se uključe i ovi sa druge strane. Ma jok, to se zaustavi u sred raskrnice, blokira, a pogled mu negde u gepek auta ispred. Kao da je putnik a ne vozač. Ali zato mi sviraju i blicaju u zoni škole kad vozim 30 ili nekad sačekam da se premota ponovo crveno i zeleno ako je ispred mene saobraćaj blokiraj da ne bi zapušio raskrsnicu. Neverovatan narod, operisan od vožnje.

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja