Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Drug član, 3639 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Nisam bahati mamlaz, ali danas sam skuterom oborio biciklistu :( Tačnije, čiču na bicikli. Još vidim da je nestabilan i da ne zna di tera, usporim, svirnem mu dva puta da me čuje pre preticanja, i on skrene levo pravo u mene! Iskosio sam se koliko mogu, ali zakačih ga guvernalom po laktu, i on se skriši.

Srce mi je stalo. Parkirao sam se u kraj i vratio se do njega, a on kaže nije mi ništa, dva puta sam ja kuk već operisao! boktemazo!

A još vozim kao čkica, ne može opreznije. Ne znam šta više da radim dizbegnem ovake situacije:zbunjen:

• Tužan 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3639 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Ne bih rekao. Al nek me tuži, prešao je iz čista mira u suprotnu traku, nije ni pogledao. Dal je lud, na lekovima, pijan ili samo izlapeo...

• Drug član, 1210 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
Pa šta očekuješ od Barajevaca?
A parking mu na 100m odatle.
Ovo, koliko me ovo nervira u Barajevu.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• Podržavam 1

Barajevo...crna rupa saobraćajnih propisa.
Ne prolazim više toliko redovno kao pre, pa ne znam da li je i dalje tako, ali ranijih godina, tu u centru si uvek mogao da vidiš saobraćajca sa onim blokčetom pod miškom koji, kako se meni čini, nikad nikom ni za šta nije napisao kaznu - na moje oči je gledao sve moguće prekršaje koji se tu mogu napraviti i nikad ga nisam video da reaguje.
Sreća pa praktično svi znaju da tu vladaju ista pravila kao u Bombaju, pa se udesi ne dešavaju.
Pisao mom ćaletu kaznu za zaustavljanje pre ove krivine na snimku, stao da pokupi kevu iz podavnice s džakom krompira, još mu keva kaže nemoj, č kaj me na parkingu iza opštine... Jedino šta tu definitivno ne ugrožava bezbednost saobraćaja jer je pre nepregledne krivine. Opet, kriv je i ne zameram policajcu. Zameram što ne pišu svima, ali to je zakon malih mesta, de si rođo i slično...

431331445_784758766319535_1203578928449610402_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_s640x640&_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=kIKj_kzS-XUAX9-6lwl&_nc_ht=scontent-fra5-1.cdninstagram.com&oh=00_AfAXVzia_7UZ3x8W48pKWfFcI7Kd5yRHoXDFWi9It1RZQw&oe=65ECCD20 WWW.INSTAGRAM.COM
344 likes, 21 comments - bajkeri_najjaci on March 4, 2024: "Prva ovogodisnja tura sa umalo...  

160 kroz naselje onda kuku...
Meni se učini 170 u jednom trenutku, čast svakom ali ovo ne mogu i neću da poštujem ni jednog trenutka, ovako se i samoubijaju i ubijaju druge. Idi na stazu pa teraj ako si baja. Tako jedan iza krivine pokupi kolegu otpozadi pre par dana, kolegina krivica što je vozio normalno jelte? Evo ne znam. I reakcije tipa "što voziš motor ako ne voziš ovako" i "još je hladno". Nikad nije vreme za ovakvu vožnju na javnom putu ove kategorije. Evo iznervirao sam se opet.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 3

• Ne silazi, 7323 postova
  • Motocikl: TDM 900

Nekad su se ovako kurčili sa R-ovima ovako a danas se ADV segment kurči i isto tako vozi.

• Sviđa mi se 4

• Zainteresovan, 795 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Danas videh cudan prizor. Ukljucujem se na glavni put, cujem da neko trubi s desne strane, kad ono 6 motorista u formaciji 3 po 3. Imali su zute fluo kacige, svi obuceni u isti duks i na ledjima im pise "instruktor". Pretpostavljam policija? Koje divljanje, pretekose citavu kolonu vozila u naselju, nisu isli ispod 90km/h.

• Zbunjen 1

• Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

@cezarpaNemam pojma. Svi su vozili iste motore, iste kacige, isti duksevi sa istim natpisom od nazad. Preticu sve redom i trube. Toliko su brzo prosli da nisam video ni koji motori su u pitanju, samo da svi imaju isto stop svetlo. 

• Drug član, 1057 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic

Čuvajte se ljudi. Pokojni Kotur je preprošle sezone tako nastradao u Dragobraći

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

• Drug član, 2923 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750
Meni se učini 170 u jednom trenutku, čast svakom ali ovo ne mogu i neću da poštujem ni jednog trenutka, ovako se i samoubijaju i ubijaju druge. Idi na stazu pa teraj ako si baja. Tako jedan iza krivine pokupi kolegu otpozadi pre par dana, kolegina krivica što je vozio normalno jelte? Evo ne znam. I reakcije tipa "što voziš motor ako ne voziš ovako" i "još je hladno". Nikad nije vreme za ovakvu vožnju na javnom putu ove kategorije. Evo iznervirao sam se opet.

Ma taj je bre idiot koji nema ni gram mozda u glavi, vec instagram je to i tu ne samo da su bezmozgasi vec ima ozbiljno bolesnih likova. Mislim bas mentalno oboljelih koji vape za psiholozima.

Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 1861 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
pre 3 minuta, Bigor je napisao:

Ma taj je bre idiot koji nema ni gram mozda u glavi, vec instagram je to i tu ne samo da su bezmozgasi vec ima ozbiljno bolesnih likova. Mislim bas mentalno oboljelih koji vape za psiholozima.

Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока

Psiholozi ????

Samo jedna adresa..

692795_kovin_ff.jpg

• Haha 1

• Integrisan, 4951 postova

Ja nisam neki vozac al sam svestan toga, ne jurcam, ne ulecem u nepregledne krivine itd. 

Ovaj ispred je ubedjen da zna da vozi, a prvo treba da nauci da ne kontrira telom... Lik u svaku krivinu u koju ulazi naginje se telom van nje... Amaterizam. A ovo nepotrebno secenje krivina lol...

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 7323 postova
  • Motocikl: TDM 900

Možeš da znaš da voziš koliko Pedrosa, Rossi i Lorenzo zajedno, u saobraćaju to ne funkcioniše. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

• -, 1746 postova
  • Motocikl: /
10 hours ago, Gordak985 said:

Meni se učini 170 u jednom trenutku, čast svakom ali ovo ne mogu i neću da poštujem ni jednog trenutka, ovako se i samoubijaju i ubijaju druge. Idi na stazu pa teraj ako si baja.

Isli bi oni, al te kotarice ne mogu ni do 200. Zato voze zamo pun gas po putu, da nadomeste to :)

• Sviđa mi se 1

Sta je ovo, vesti pune naslova "oboren motociklista", "poginuo motociklista"... 

Auto mu oduzeo prvenstvo itd... 

Smanjite gas ljudi, usporite... Malo adrenalina nije vredno zivota, dozivotnih povreda... Nemojte divljati, pogotovo ne u gradu.

Screenshot_20240306_085348_Chrome.jpg

• Tužan 1
  • Podržavam 1

• Integrisan, 9288 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Pre neki dan omlati žena kolegu kod mene u kraju, gore kod Nis pumpe gde je autob. stanica.

Stajala je na stanici i resila da uradi pol. okretanje baš kad je kolega naišao.

Šanse nije imao da uradi bilo šta kako bi izbegao gusku, nije se pisalo nigde o tome.

• Tužan 5

• Integrisan, 4951 postova

Idem sa lepsom polovinom, automobilom, i cetiri glupace se ukljucuju sa sporednog puta nekog poljoprivrednog kompleksa sa ladom nivom u punom gasu. Znaci nije bilo zaustavljanja, usporavanja, pun gas i ukljucivanje na glavni put, uz to sam ubedjen da je videla automobil... Ne znam odakle dozvole takvim ljudima, potencijalne ubice. 70% zenskih vozaca nije ni za k... Kada god sam imao neko sranje ili neko se vuce i kilavi ispred mene, 90%  su bili zenski vozaci...

Promenio član Motorcyclist
  • Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Drug član, 1633 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Ona prva vest za V. Mostanicu nije tacna, nije Motociklista nego Biciklista, prosao par min posle.
Zena kriva, voze tu ko ludi, u zaletu je namotala da skrene levo i naravno tu nema kocenja nit bilo sta drugo, gledam ljude kako skrecu kad su ispred mene, to sece kao da vozi po njivama, uspori se, baci pogled da li neko dolazi iz suprotnog a i krivina je pa se onda krene a oni svi seku i tako produzavaju sebi putanju.

Meni tata lepo pričao da se u manjim mestima obavezno vozi sa "nogom na kočnici".

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• 4_tocka_i_karoserija, 1877 postova
  • Motocikl: -
Pre sat vremena, Gordak985 je napisao:

Meni tata lepo pričao da se u manjim mestima obavezno vozi sa "nogom na kočnici".

Na magistralnim putevima ljudi su koliko-toliko naučili da makar malo paze, mada svaki dan kočim da ne udarim nekog ko me namerno iseca.

Ali, po putevima manje kategorije, u naselju...max 50. Eventualno ponegde gde je baš pregledno može 60, ali baš tu često bude i policije, pa ono...ipak 50.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• -, 1746 postova
  • Motocikl: /

Screenshot_20240307_105246_Gallery.thumb.jpg.d2b8521747621f6871ff2b7ba0eef9c3.jpg

A jel, ko nam je ovaj strucnjak?

Kroz punu stanicu ljudi i jos se hvali na inst...

I jos kao daje neke "strucne" savete o voznji :lud:

Promenio član ser

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja