cezarpa 11012 Napisano Februar 24 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Jadnike oma fataju,za njihove nestane kljucnih 2 minuta. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Februar 24 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan пре 4 сата, цезарпа је рекао: Јаднике ома фатају,за њихове нестане кључних 2 минута. Jel ti ovaj deluje kao jadnik? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11012 Napisano Februar 24 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Cim su ga uhvatili i snimili nema ledja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Februar 24 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan пре 6 минута, цезарпа рече: Цим су га ухватили и снимили нема ледја. Па јел сматраш да je то што нема "леђа" позитивно, или негативно? Promenio Februar 24 član zika56 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11012 Napisano Februar 24 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan U banana republici ,oni bez ledja prvi najebu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Februar 24 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, cezarpa said: У банана републици ,они без леђа први најебу. Čekaj bre prijatelju: Ovaj umalo nije pobio ljude i tebi smeta što taj nema "leđa" i što će zbog toga da najebe?! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11012 Napisano Februar 24 (promenjeno) Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Smeta itekako,ali drugi sa ledjima pogazise sta naidju pa nikom nista.Treba da najebe naravno,bolje on nego ja u drugom autu. Promenio Februar 24 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Februar 24 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne nego sto ne najebe i onaj sto ima ledja, da je tako bilo bi vise reda.Prije par dana neki nas vjerovatno s českim tablama, dzipcina divlja po putu, pretice sve na punoj kroz raskrsnicu, sila!Znam za sigurno da za tako nesto nema muda u Českoj da radi ali ovde mu se moze.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Februar 24 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, cezarpa said: Смета итекако,али други са ледјима погазише ста наиђу па ником ништа.Треба да најебе наравно,боље он него ја у другом ауту. Vidiš, ako me neki debil (ne dao Bog), ubije na putu, ja neću da budem manje mrtav ukoliko taj nema "leđa" i najebe, u odnosu na to ako me ubije neko ko ima "leđa". Naravno da svi koji predstavljaju opasnost treba podjednako da najebu, ali je greška da tražimo opravdanje za one koji najebu jer nemaju "leđa", nego treba da se trudimo da svako ispašta za ono što je učinio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11012 Napisano Februar 24 (promenjeno) Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Druze Ziko u pravu si.Necu da se natezem sa tobom.Sto imas vise godina tezi si. Bila je neka naplatna rampa na jugu.Bila je neka devojka u BG.Bilo je vise primera gde su nekaznjeno prosli ubice. Promenio Februar 24 član cezarpa 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11117 Napisano Februar 24 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan setite se kad su uhapsili kumićev auto a kumića nisu smeli,a snimak isao kako pljuje pandure i sta jos ,jad i beda od države. Treba svi da najebu,i ovaj sa snimka i kumići ,drogoši koji imaju televiziju,ministri i svima po zasluzi, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11012 Napisano Februar 24 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan O takvim stvarima pricam.I onda me preslisava neko. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Februar 24 Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hvataju sa snimaka ima pun instagram od kojih bi mogao jos jedan autoput da se napravi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Februar 25 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, cezarpa said: О таквим стварима причам.И онда ме преслисава неко. Ne preslišavam te, nego mi "bode oči" kad neko sažaljeva debila koji je mogao da pobije ljude. Ja sam za to da svako snosi odgovornost za ono što učini (imao on "leđa" ili nemao). A po tvome ispada da ovog treba amnestirati jer nema "leđa". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11012 Napisano Februar 25 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ne sazaljevam ja ovog,on je uhapsen.Sta jos da mu radimo?Da ga streljamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11117 Napisano Februar 25 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan oduzeto prvo vozilo,od juce je na snazi ,privremeno oduzimanje,pajser nije hteo da duva ,mrtav pijan,nasli mu preko 2 promila. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Februar 29 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Čiča 'ladno nije ni pogledao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 28 Napisano Februar 29 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan oduzeto prvo vozilo,od juce je na snazi ,privremeno oduzimanje,pajser nije hteo da duva ,mrtav pijan,nasli mu preko 2 promila.Vremena se definitivno menjaju. Ja kad sam položio pre 30 godina sam se plašio i oca i policije da nešto ne pogrešim u saobraćaju, kakvo crno cirkanje i vožnja.Svedoci smo rađanja nove elite, deca novopečenih bogataša u većini slučajeva vezanih za stranku na vlasti za koje zakoni ne važe. To je neverovatno tužno. Tako se urušava sistem vrednosti. Gledaš klince od 20 godina koji voze kola od 50 000 evra, šta osećate? Pre drugog svetskog rata, takođe u Srbiji je bila "elita" a onda je došlo do "izjednačavanja". Nismo mnogo imali ali smo bili srećniji. Bilo je i tada izuzetaka ali stvarno malo. Ja mislim da je vreme za restart 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2723 Napisano Februar 29 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Lucky George je napisao: Čiča 'ladno nije ni pogledao... Tako meni neki dan, nista drama al sam ga pustio da vidim sta ce da uradi, samo sto kod mene se ukljucivao s leve strane, nisam ni svirao samo vozio pored njega, ma ni da trepne, god 75+. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Mart 2 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan I ovo je svakodnevica, nažalost! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2723 Napisano Mart 2 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno ne gledaju, neki dan idem pored ade, auta ono parkirana uz put, lik izlazi na put, hvata se za vrata i kad sam bio na 5 metara od njega okrece glavu i panicno se pribije uz auto, pa majku mu valjda se pogleda da li ide auto pa onda izadjes a on kreten izlete pa onda gleda i posle ko tu kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 600 Napisano Mart 3 (promenjeno) Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Svakako nikad ne treba proci blizu kola, ovo je za ocekivati uvek. I gledati u prednji tocak kola da ne krece. Promenio Mart 3 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Lucky George je napisao: I ovo je svakodnevica, nažalost! Pa šta očekuješ od Barajevaca? A parking mu na 100m odatle. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8429 Napisano Mart 3 4_tocka_i_karoserija, 1872 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Barajevo...crna rupa saobraćajnih propisa. Ne prolazim više toliko redovno kao pre, pa ne znam da li je i dalje tako, ali ranijih godina, tu u centru si uvek mogao da vidiš saobraćajca sa onim blokčetom pod miškom koji, kako se meni čini, nikad nikom ni za šta nije napisao kaznu - na moje oči je gledao sve moguće prekršaje koji se tu mogu napraviti i nikad ga nisam video da reaguje. Sreća pa praktično svi znaju da tu vladaju ista pravila kao u Bombaju, pa se udesi ne dešavaju. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Mart 3 (promenjeno) Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Čitam teme iz crne hronike koje najavljuju početak svake sezone, pa nešto razmišljam. Možda sam već premator, ili se samo tako osećam, ali meni ovo nije normalno. Druga situacija. Pre ulaska u Topolu kreće pojačan saobraćaj. Ja vozim normalno, bez ikakvog preteranog obilaženja, provlačenja ili bahaćenja. U jednom momentu me sustiže 1000xr i kreće da vozi toliko blizu da ga ne vidim u retrovizorima. Ne upuštam se u jurnjavu, obilazi me sa ekipom od još 3 motora i to je to. Sustižem ih na semaforu u Topoli, stajem iza njih, reko' sad ću kao Kule da probam vozim iza njih, uz razliku što ja nisam kompetentan da ih ocenjujem, već da vidim da li i koliko ću moći da ih pratim. Kreću krivine posle Topole, i ja shvatam da poslednji u toj grupi sa GS-om vozi kud i kamo sporije nego što bih očekivao, uz nekoliko sečenja krivina i dosta opasnih preticanja - ali su zato na pravcu pre Vinče su na ograničenju 60 vozili jedno 150. Na kraju sam lagano stigao do Kote paralelno sa tim GS-om. On stao sa društvom a ja nastavio na Ibarsku nazad za Bg. Pogledajte ovo detence zbog vesele družine koju sam pratio: A onda i ove devojke koje pretrčavaju preko pešačkog zato što je vesela družina prozujala tuda, pa ne očekuju da nailazi neko ko vozi manje-više po propisu. Ne znam zašto sam ovo napisao, ali, čuvajte se. Promenio Mart 3 član Mr_Wolf 14 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...