Alekre 12522 Napisano Decembar 5, 2023 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad voze lomove izlupane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Grnca said: FAROVI Sinoc situacija u naselju, u susret mi ide auto sa upaljenim dugim svetlima reko ajd neka ga procice necu da blicam, fino me zaslepio, a iza njega frajer sa skroz ugasenim svetlima oladio sam se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1243 Napisano Decembar 5, 2023 Vinyl rider, 819 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, RankoBg87 said: Mene to isto nervira, pisao sam negde, ima neki kreten svako malo se sretnemo i opalim mu duga i nema sanse da ugasi duga, stalno vozi s dugim, ima i jedan noviji pikap, podigao farove ubi kako sija, od njega sam odustao, bas ima mnogo auta s losim farovima, ima neki klinac a3 stavio sve led sto moze na auto, to ubi kako sija al dzaba kad nema ko to da zaustavi da posalje instant na vandredni tehnički. Ja se ozbiljno razmisljam da kupim Ladu Nivu i da na one celicne felne navarim metalne siljke (kao na Rimskim dvokolicama) i secem i razbijam druge automobile - mehanizam za takve mora da postoji 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1243 Napisano Decembar 5, 2023 Vinyl rider, 819 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, RankoBg87 said: Mene to isto nervira, pisao sam negde, ima neki kreten svako malo se sretnemo i opalim mu duga i nema sanse da ugasi duga, stalno vozi s dugim, ima i jedan noviji pikap, podigao farove ubi kako sija, od njega sam odustao, bas ima mnogo auta s losim farovima, ima neki klinac a3 stavio sve led sto moze na auto, to ubi kako sija al dzaba kad nema ko to da zaustavi da posalje instant na vandredni tehnički. Pa odatle su i dosli takvi, kakav crni vanredni tehnicki - PRESA , odatle se nece vratiti sigurno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2723 Napisano Decembar 6, 2023 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas sad za presu, imam 4 auta, starosti od 32 do 13 god i niko mi nikad blicnuo nije, sve moze da se uradi i lepo podesi al narod prosto zabole za to, njemu ne smeta. Najgora kombinacija na los far kad upale i maglenke, s takvima prosto mora da se uzvrati bahato, drugar ima sleper i kad popali one reflektore na krovu to radi rengen odmah i jos se bune sto si im uzvratio. Mogu svasta u saobracaju da istrpim al farove ne mogu, letos na motoru susretnem se sa autobusom, vreme koje je bilo potrebno da se radnja izmedju nas dva zavrsi ja sam vozio bukvalno slep, kad smo bili bas blizu poceo sam da kocim i bukvalno stao posto me zaslepeo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Decembar 6, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, RankoBg87 je napisao: ...Najgora kombinacija na los far kad upale i maglenke... Sinoć baš, sumrak ali je grad lepo osvetljen, vozim klinca na trening i u uskoj ulici lik stao kontra okrenut (u mojoj traci, okrenut prema meni) u nekoj od ovih modernih 'soft džip' varijanti, sa upaljenim: farovima, fabričkim maglenkama dole, i aftermkt svetlima na krovu. Čoveče, dok sam čekao da prođu vozila iz drugog smera mislim da mi je posvetleo kožu za dve nijasnse, oči mi je usrao jedno 20% nepovratno, i ugrejao me po licu i rukama kao sunce... Malom sam stavio ruku preko lica i očiju dok nisam prošao da mi ne povredi dete. Koji to moždani sklop treba da bude da se tako ponaša nikad mi neće biti jasno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Decembar 6, 2023 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bahati mamlaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 356 Napisano Decembar 6, 2023 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Samo ću ostaviti ovo ovde 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8433 Napisano Decembar 6, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1873 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja za farove kukam godinama. Nekad sam najviše voleo da vozim noću, sad izbegavam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Decembar 6, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jeste vi primetili da ovi sad gradski autobusi ubijaju svetlima?Što kaže Ranko na slepo voziš dok se mimoidjete... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 600 Napisano Decembar 6, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan A od nazad se jedva primete, skroz tamna svetla, ili prljavo ili ne rade dobro na nekim. Prava kombinacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2723 Napisano Decembar 6, 2023 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Svaki drugi bus ima lose farove. Drugar je lud kad vidi los far, stao negde vani parking s kamionom, pauza fazon ceo dan, tu neki nas koji bio iza njega i farovi mu gledaju svaki za sebe, kaze daj namesti to, kaze meni ne smeta, kaze mu jesi normalan smetas drugima, kaze lik mrtav ladan to nije moj problem sto njima smeta a nije ni moj kamion da bi se zajebavao oko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Decembar 6, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan A ja u dostavi vozim službeni koji ima farove al ko da nema,ništa živo ne svetli kroz ono žutilo Upalim duga u nekom mraku,kad nema nikog, ono još se manje vidi. A u rikverc,haha e tu ni zrno ne svetli.Po nekim budzacima ovde po predgradju,iz slepih ulica se isto tako izvlačim,skroz na slepo,na pomoz bog bukvalno.Samo čekam da čujem "tup". Šta kaže gazda,ma odlični su farovi,šta oćeš?Ručna nema,trap vuče u desno,nešto zviždi,neće u prvu,ispada iz brzina,brisače kad upalim samo gledam kad će da otpadnuKočnica hvata tek na patos kad je zabodeš,i onda se sankaš. Sve je to njemu,to tako treba,ma kralj. Jedva čekam tehnički redovan,da vidim to čudo,ako ovo prodje tehnički,a mene jebali ko tudjeg za nepostojeći papir na skroz ispravnom vozilu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9605 Napisano Decembar 6, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi ti gazdin auto za posao, a njemu uvali taj da se vozika... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Decembar 6, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan E crklo govedo,danas:) Auto,ne gazda... Vozio sam pandu,zabavan mali auto. U rikverc se okreće ko viljuškar 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Decembar 6, 2023 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Panda je vrh autic 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1880 Napisano Decembar 7, 2023 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pandeks 1,3 multijet je čudo. Samo ga strpljivo zagreješ na radnu temperaturu i dobiješ autić "oštar kao košava." Na leru, prede k'o meče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8001 Napisano Decembar 8, 2023 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Eno imam Pandu,1,2 benzin,2007 sa 75000km.Ne čuje se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 54 Napisano Decembar 9, 2023 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Jutros me sačeka auto bez tablica, ekipa došla, skinula obe tablice i prošetala dalje, ceh 5400din, pola dana po MUP-u i videćemo da li će neko da zakuca na vrata sa prijavom/kaznom za nešto što se desilo u toku noći. Hvala bogu pa imam kakav-takav snimak sa zgrade pored. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Decembar 9, 2023 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cuvaj ti auto, zna se desiti da prvo uzmu table, a posle dodju po auto ukrasti, ne znam zbog cega takoПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1880 Napisano Decembar 9, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li dobio, od policije, zapisnik o prijavi protiv NN počinilaca? Obavezno obavesti tvoju osiguravajuću kuću. Ovo je ozbiljna stvar. Promenio Decembar 9, 2023 član feniks 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 650 Napisano Decembar 9, 2023 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, feniks said: Jesi li dobio, od policije, zapisnik o prijavi protiv NN počinilaca? Obavezno obavesti tvoju osiguravajuću kuću. Ovo je ozbiljna stvar. Kad prijavi kradju,a mora da bi dobio druge,raspisuje se potraga za tablicama 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 54 Napisano Decembar 9, 2023 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, feniks said: Jesi li dobio, od policije, zapisnik o prijavi protiv NN počinilaca? Obavezno obavesti tvoju osiguravajuću kuću. Ovo je ozbiljna stvar. Potpisao, dobio i uzeli mi ga pri davanju novih tablica, sreća pa se setio da ga slikam pre toga za svaki slučaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Decembar 9, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno će na svoj auto i da natoče do čepa na nekoj pumpi... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 794 Napisano Decembar 10, 2023 Zainteresovan, 490 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moguce, ne biste verovali dokle je doslo i na sta su sve i obicni gradjani spremni zarad sice, a kamoli ovakvi narkomancici. Prica mi drugar taksista, nedeljno mu bar po jedna stranka pobegne, na foru "samo minut da uzmem pare iz kuce(tudje naravno)" i nema ga vise ili sasvim lezerno kazu "idemo tu i tu, ali imamo samo stajanje minut tu i tu", izgube se na tom stajanju i nema ih. Rade tamnoputi ali rade i nasi, mislio sam da je mnogo veci procenat njih. Ne, kaze normalni ljudi za koje nikad ne bi rekao, momci rekao bi fino vaspitani, cak nisu ni od onih koji samo udju i cute nego celim putim pricaju o opstim temama, poslu, stanju u drzavi, i na kraju samo zapale. Cak i starije gospodje sa sve cegerima, rekao bi covek dame. Ja nisam mogao da verujem sta mu je svakodnevnica, i sta ljudi bez trunke blama rade zbog 400-500din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...