salem 1264 Napisano April 23, 2022 Zainteresovan, 832 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, ske je napisao: drzavu cine i uredjuju njeni stanovnici Koju drzavu cine i uredjuju njeni stanovnici? Cisto pitam... da emigriram tamo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4168 Napisano April 23, 2022 Malinar u pokusaju, 1846 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Situacija od juče, ulaz u Jagodinu, selo Dragocvet, traktor ferguson bez blatobrana, a kamoli svetlosne signalizacije ispred, ide nekih 15km/h, ja za njim možda 20 km/h, čekam da prodju vozila iz suprotnog smera i da ga preteknem, taman krenuo, deda, traktorista, smota levo u neki sporedan neasfaltiran puteljak bez da je pomislio da pogleda iza sebe, pritom nije njiva. Šta mi je sve prošlo kroz glavu u sekundi. Ovaj hobi je definitivno postao samoubilački, sa ovom hiperprodukcijom nesposobnih vozača. @zika56Jeste da je kolega @Mr_Wolf nešto prekoračio brzinu, ali po meni, jedini krivac ovde je dotična gospodja. Ko nije sposoban da vozi, a ima takvih ohohohhoj, neka ide pešaka, busom, taksijem ili neka plati vozača. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10609 Napisano April 23, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srednjim pasusom si ubo suštinu moje misli koja mi se mota po glavi unazad dve nedelje. Bukvalno, pored sve ljubavi prema dva točka, ovo će biti jedini razlog zbog kog, ako odlučim, ću da batalim ovu priču. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12565 Napisano April 23, 2022 4_tocka_i_karoserija, 2380 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @milomir22 pretičeš traktor bez sviranja?? Ti baš tražiš đavola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10609 Napisano April 23, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja svirao ko magarac, deda me udari, i kaže: jbg, ja jako loše čujem. Tanka je tu linija izmedju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4168 Napisano April 23, 2022 Malinar u pokusaju, 1846 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekao ciga: "Kad te 'oče, 'oče te". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6091 Napisano April 23, 2022 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Traktor se pretice samo na mostu . Za ovde dve poslednje situacije,kolege niste ucinili sve sto je do vas da izbegnete ovakve situacije.Mr Wolf,par kuca i par auta pored puta,moras znatno smanjiti brzinu i gledati na sve strane. Milomir 22,zaboravionsi da svaki ulaz u njivu,svaka "raskrsnica-puteljak" sporedni na koji moze skrenuti traktor,moras uociti na vreme. Ne pametujem,jednostavno samo tako se mozemo sacuvati. 3 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4168 Napisano April 23, 2022 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1846 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisam toliki kapacitet da predvidjam 20 poteza unapred svim učesnicima u saobraćaju sa kojima sudelujem u toku dana i pritom treba da vozim po ograničenju propisanom za čeze i dvokolice ispravljajući milion tudjih grešaka, umesto da se koncentrišem na svoju vožnju. Lakše mi je da batalim motore nego sve ovo da ispoštujem. Voziću bicikl u tim uslovima. Promenio April 23, 2022 član milomir22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4168 Napisano April 23, 2022 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1846 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan A da budem skroz iskren, ja taj puteljak levo uopšte nisam primetio dok on nije skrenuo, što od traktora ispred sebe, što od kolone vozila koja su nam išla u susret. Poenta je, šta god mi mislili i koliko god se trudili i kakili ovde o defanzivnoj vožnji, dovoljna je jedna magarčina za volanom da ti sve teorije u sekundi padnu u vodu. To je realnost i suočite se sa istom. Promenio April 23, 2022 član milomir22 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1387 Napisano April 23, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 Slobo prijatelju, sve si me pogresno skapirao i izvrnuo. Da probam da pojasnim. Kad bacis djubre na ulicu, ko je kriv, narod ili drzava? Kad ne pokupis izmet iza svog psa, ko je kriv, narod ili drzava? Kad iscupas dugmice u liftu, ko je kriv, narod ili drzava? Kad traktorom izadjes iz njive i blato razbacujes po putu, ko je kriv, narod ili drzava? Kad parkiras na mesto rezervisano za invalida, ko je kriv, narod ili drzava? Kad se garazom trznog centra kreces u kontra smeru, ko je kriv, narod ili drzava? Kad pomeris ogradu metar ka putu, ko je kriv, narod ili drzava? . . . . . Drzava je sve to zabranila, propisala kazne....nekog i kaznila.... A nekom je pomogao kum, koji nije drzava nego je narod Kada drzavu bude vodio narod a ne stoka onda ti neces parkirati auto na trotoar i tako blokirati prolaz stotinama pesaka jer nisi nasao drugo mesto, nego ces razmisliti o drugom nacinu prevoza, neces motorom voziti po biciklistickoj stazi, neces zauzimati dva parking mesta, neces se svercovati u javnom prevozu, neces morati, da bi ostvario ono sto ti pripada, da imas nekog u porodilistu, u obdanistu, osnovnoj , srednjoj skoli, na fakultetu, u policiji, kod doktora, nekog da te ubaci u drzavnu firmu, da ti namesti tender... i na kraju u pogrebnom, da ti dodeli parcelu blize prolazu, da se ozalosceni ne bi provlacili kroz groblje...Dokle god licni interes stavljamo ispred drustvenog bice nam ovako. Kao sto je patrijarh Pavle rekao: Bice nam bolje kad mi budemo bolji... Ne mislim ovde konkretno na tebe, nemoj se osetiti prozvanim, mislim na sve nas...narod 8 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3416 Napisano April 24, 2022 Drug član, 1025 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Onda je potpuno u redu da neko kaže "mi nismo isti narod", ili "stidim se što sam deo ovog naroda", ili "ne želim da budem sa ovim narodom". A preci mu ovde sahranjivani unazad generacijama. Na primer. Hoću reći, koliko god si u pravu za sve što si napisao, ovakav narativ ipak nije dobar. 7 hours ago, ske said: @slobasuper9 Slobo prijatelju, sve si me pogresno skapirao i izvrnuo. Da probam da pojasnim. Kad bacis djubre na ulicu, ko je kriv, narod ili drzava? Kad ne pokupis izmet iza svog psa, ko je kriv, narod ili drzava? Kad iscupas dugmice u liftu, ko je kriv, narod ili drzava? Kad traktorom izadjes iz njive i blato razbacujes po putu, ko je kriv, narod ili drzava? Kad parkiras na mesto rezervisano za invalida, ko je kriv, narod ili drzava? Kad se garazom trznog centra kreces u kontra smeru, ko je kriv, narod ili drzava? Kad pomeris ogradu metar ka putu, ko je kriv, narod ili drzava? . . . . . Drzava je sve to zabranila, propisala kazne....nekog i kaznila.... A nekom je pomogao kum, koji nije drzava nego je narod Kada drzavu bude vodio narod a ne stoka onda ti neces parkirati auto na trotoar i tako blokirati prolaz stotinama pesaka jer nisi nasao drugo mesto, nego ces razmisliti o drugom nacinu prevoza, neces motorom voziti po biciklistickoj stazi, neces zauzimati dva parking mesta, neces se svercovati u javnom prevozu, neces morati, da bi ostvario ono sto ti pripada, da imas nekog u porodilistu, u obdanistu, osnovnoj , srednjoj skoli, na fakultetu, u policiji, kod doktora, nekog da te ubaci u drzavnu firmu, da ti namesti tender... i na kraju u pogrebnom, da ti dodeli parcelu blize prolazu, da se ozalosceni ne bi provlacili kroz groblje...Dokle god licni interes stavljamo ispred drustvenog bice nam ovako. Kao sto je patrijarh Pavle rekao: Bice nam bolje kad mi budemo bolji... Ne mislim ovde konkretno na tebe, nemoj se osetiti prozvanim, mislim na sve nas...narod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3214 Napisano April 24, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 Slobo prijatelju, sve si me pogresno skapirao i izvrnuo. Da probam da pojasnim. Kad bacis djubre na ulicu, ko je kriv, narod ili drzava? Kad ne pokupis izmet iza svog psa, ko je kriv, narod ili drzava? Kad iscupas dugmice u liftu, ko je kriv, narod ili drzava? Kad traktorom izadjes iz njive i blato razbacujes po putu, ko je kriv, narod ili drzava? Kad parkiras na mesto rezervisano za invalida, ko je kriv, narod ili drzava? Kad se garazom trznog centra kreces u kontra smeru, ko je kriv, narod ili drzava? Kad pomeris ogradu metar ka putu, ko je kriv, narod ili drzava? . . . . . Drzava je sve to zabranila, propisala kazne....nekog i kaznila.... A nekom je pomogao kum, koji nije drzava nego je narod Kada drzavu bude vodio narod a ne stoka onda ti neces parkirati auto na trotoar i tako blokirati prolaz stotinama pesaka jer nisi nasao drugo mesto, nego ces razmisliti o drugom nacinu prevoza, neces motorom voziti po biciklistickoj stazi, neces zauzimati dva parking mesta, neces se svercovati u javnom prevozu, neces morati, da bi ostvario ono sto ti pripada, da imas nekog u porodilistu, u obdanistu, osnovnoj , srednjoj skoli, na fakultetu, u policiji, kod doktora, nekog da te ubaci u drzavnu firmu, da ti namesti tender... i na kraju u pogrebnom, da ti dodeli parcelu blize prolazu, da se ozalosceni ne bi provlacili kroz groblje...Dokle god licni interes stavljamo ispred drustvenog bice nam ovako. Kao sto je patrijarh Pavle rekao: Bice nam bolje kad mi budemo bolji... Ne mislim ovde konkretno na tebe, nemoj se osetiti prozvanim, mislim na sve nas...narod Pa sad,debata može ići u nedogled i svako ima svoje viđenje.Što se tiče prethodnog posta,možda ja nisam dobro razumeo a možda si se i ti lošije izrazio,dok se sa ovim mogu složiti.Misliš da ja nikad do sad nisam pokupio smeće iz lifta i bacio?Opuške od cigara,komade hrane sa kola koje bacaju sa terase...I naravno,da,kada zbog tuđe greške ne dobijem rešenje o porezu za auto i ostanem ni tamo ni vamo a dao 5000€ za auto,uredno porez naplatili ali ne daju rešenje.Ko ie kriv?Ja?Jesam ja uzeo predmet da radim i da naplatim sam sebi porez?Misliš da je neko negde snosio sankcije što sam ja izgubio 20 dana i kilo živaca?Ja o tome govorim.Moje ubeđenje je i dalje isto,kao i prethodnom postu,nismo mi stoka,samo smo ne uređeni.Nisu ostali narodi kulturniji i bolji od nas,samo za papirić kroz prozor na putu dobiju 160€ kaznu.Ne daju pandurima 20€ kad su pripiti ili prekorače brzinu,nego ćute i ne smeju da pomisle na to.Zašto mi dajemo?Pa zato što je javna tajna da se ovde daje za sve,zato što se zna kome se daje keš da bi dobio posao u hitnoj ili beograd putu....i tako dalje.I to što si rekao da moramo da imamo vezu da dobijemo to što nam pripada,svakako.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3214 Napisano April 24, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan ...Svakako da smo konkurisali za vrtić tj jaslice,to mi pripada,ali ajde,da ne lupam,čekamo ishod.Dosta ljudi ima problem nema mesta.Za zdrastvenu zaštitu uveneš ko fikus dok dođeš na magnet ako nemaš nekog.Za običnu prodaju vozila si išao 5x u poresku.Za trudničko je žena čekala 6 meseci,dok nisam pozvao rfzo direkciju i pripretio da ćemo izvršiti samoubistvo jer nemamo šta jesti.Tek tad je,istina,jako ljubazna žena interno pozvala Zemun,saznala mi sve šta je trebalo,i posle smo dobili pare kad je trebalo.Misliš da je doktorka snosila sankcije za pogrešan datum na uputu?Imam još,al ne mogu da davim više ovde,nisam došao kod popa da se ispovedam...Međutim, desilo mi se jednom da kasnim sa kaznom za pojas,pogodi,osuđen na 3 dana zatvora.Nisam se javio za vojsku,pogodi,kod sudije,kazna 5000.Slučajno preskočim račun za struju iz januara,pogađaj,opomena od izvršitelja.Izvini,ali meni je lično kriva država.Ja sam neko ko radi pošteno,za platu,kome država skine svoje,ko sve obaveze plaća,gde je tu moje parče prava? Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3214 Napisano April 24, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan ....da,probaću da stanem ovde,idemo u off možda. Samo da dodam,da ne budem pogrešno protumačen,zajebano je malo mrtvo slovo na ekranu bez gestikulacija i facijalnih ekspresija Ne mrzim državu,kakva je takva je,moja je i volim je.Volim ovaj narod ovde,zato i jesam ostao ovde.Imamo ono nešto. I nije sve tako crno,to što sam naveo gore,sigurno da nisam jedini.Sigurno da mi se ne dešava samo to u životu.Takođe,ništa lično,samo debatujemo.Da li može biti bolje, DA. Da li smo svi mi de toga, DA. Ali da nas treba malo dovesti u red, treba.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5817 Napisano April 24, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 Dobri moj, robovi nemaju prava. Ne mislim samo na Srbiju, svuda su bukagije. Samo su negde lanci malo duži. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1387 Napisano April 24, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 526 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja upoznat, zakoni u nasoj i u tim "uredjenim" zemljama su vrlo slicni ili skoro isti, ali tamo funkcionisu a ovde ne. Kako, zasto? Aj da probam da ti objasnim jer ocigledno gledas stvari sa pogresne strane. Evo primer koji si ti naveo, nekako nama najblizi. Pripitog te zaustavio pandur i pustio te za 20eura. E sad, sta drzava kaze na to? Drzava je zabranila da pod dejstvom alkohola ucestvujes u saobracaju, drzava je obucila, platila policajca, dala mu ovlascenja da te zaustavi,kontrolise, iskljuci iz saobracaja, privede na treznjenje, prosledi dalje pravosudnom organu kojem je drzava opet propisala da treba da te osudi novcano, uz meru zastite zabranom upravljanja vozilom, cak je drzava propisala da se moze otici i zatvor, da sud moze uputiti na obavezno lecenje, ponovno polaganje i svasta nesto... Mislim da je drzava to posteno propisala... E, sa druge strane imamo narod, tebe , mene... Mi kazemo: Ja sam stoka i sedam pijan u auto i ako me zaustavi pandur, koji je isto tako stoka, dacu mu 20eura, jer sam stoka i nudim mito, a on ce , jer je stoka, uzeti tih 20eura i pustiti me da idem dalje pijan. Cak ako neko, ko je stoka jer druka, prijavi to njegovom komandiru, koji je isto tako stoka, ovaj nece sprovesti neku detaljnu istragu i sankcionisati ovog pandura jer od tog pandura , stoke dobija procenat, jer je stoka... I da ne idem dalje po svoj stoci u sudstvu, zatvoru, doktorima iz ovog zacaranog kruga... Znaci, ja za 20 eura pre*ebem ceo sistem... Znaci, nije problem u drzavi, ona se samo gusi od stoke koja ne radi svoj posao kako treba ... I da citiram ponovo "bice nam bolje kad mi budemo bolji" (ovo je tako kompleksna tema da ne mogu vise da pisem na forumu, jer kad vidim kolke postove pisem mrzi me da ih procitam i editujem, a kako je tek vama...) Promenio April 24, 2022 član ske 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8288 Napisano April 24, 2022 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kada malo prostudiras taj zapadni sistem shvatis da se ta disciplina samo odnosi na taj nizi i srednji sloj stanovnistva koji mogu da kaznjavaju. Dok visi slokevi ni kod njih nisu imuni na mito i korupciju ali su povezani kao crijeva, pa ih ne smiju dirati.Mogao bih navesti bezbroj primjera, samo cemu to. Prosto to je sistem, a borba protiv sistema je besmislena osim ako ne zelimo neku novu vrstu komunizma, a i tad...Naravno da je pozeljno raditi na sebi i pokusati da se izdignemo iz zabokrecine cisto radi nas samih i necega sto nas cini boljima.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 468 Napisano April 24, 2022 Zainteresovan, 461 postova Motocikl: Honda Forza 350cc Prijavi odgovor kao problematičan Država ne postoji u realnosti, to je apstrakcija koju izgradjuju ljudi, tj. narod, tj. gradjani koji žive na nekoj teritoriji. Isto kao i kuća. Kuća će biti lepa, stabilna i bezbedna u onoj meri u kojoj je vlasnik bude sagradio. Ako je sagradi na lošim temeljima, nestručno, glupo je posle da se vlasnik žali na tu kuću, kako je loša, kako mu prokišnjava. A zapravo, na njemu je da sredi sve te nedostatke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8079 Napisano April 24, 2022 Drug član, 2287 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas ljudi razmisljaju: “mala je sansa da budem uhvacen i kaznjen” a na zapadu: ”bicu kaznjen” to je jedina razlika i zbog toga zivimo ovako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3317 Napisano April 24, 2022 Drug član, 1054 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 RS Prijavi odgovor kao problematičan Uzevši u obzir da je tema otišla u smeru večitog pitanja - zašto nam je ovako kako nam je, evo jednog snimka koji daje jedan od odgovora. Obratite pažnju na sivu tojotu na semaforu: Dok je, bar meni, u Nemačkoj dovoljno da postojim sa "sumnjivim" tablicama. Da ne kažem svaki put, ali poprilično redovno: Zaista je bitno i da policija radi svoj posao da bi sistem funkcionisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6091 Napisano April 24, 2022 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, ske je napisao: Koliko sam ja upoznat, zakoni u nasoj i u tim "uredjenim" zemljama su vrlo slicni ili skoro isti, ali tamo funkcionisu a ovde ne. Kako, zasto? Aj da probam da ti objasnim jer ocigledno gledas stvari sa pogresne strane. Evo primer koji si ti naveo, nekako nama najblizi. Pripitog te zaustavio pandur i pustio te za 20eura. E sad, sta drzava kaze na to? Drzava je zabranila da pod dejstvom alkohola ucestvujes u saobracaju, drzava je obucila, platila policajca, dala mu ovlascenja da te zaustavi,kontrolise, iskljuci iz saobracaja, privede na treznjenje, prosledi dalje pravosudnom organu kojem je drzava opet propisala da treba da te osudi novcano, uz meru zastite zabranom upravljanja vozilom, cak je drzava propisala da se moze otici i zatvor, da sud moze uputiti na obavezno lecenje, ponovno polaganje i svasta nesto... Mislim da je drzava to posteno propisala... E, sa druge strane imamo narod, tebe , mene... Mi kazemo: Ja sam stoka i sedam pijan u auto i ako me zaustavi pandur, koji je isto tako stoka, dacu mu 20eura, jer sam stoka i nudim mito, a on ce , jer je stoka, uzeti tih 20eura i pustiti me da idem dalje pijan. Cak ako neko, ko je stoka jer druka, prijavi to njegovom komandiru, koji je isto tako stoka, ovaj nece sprovesti neku detaljnu istragu i sankcionisati ovog pandura jer od tog pandura , stoke dobija procenat, jer je stoka... I da ne idem dalje po svoj stoci u sudstvu, zatvoru, doktorima iz ovog zacaranog kruga... Znaci, ja za 20 eura pre*ebem ceo sistem... Znaci, nije problem u drzavi, ona se samo gusi od stoke koja ne radi svoj posao kako treba ... I da citiram ponovo "bice nam bolje kad mi budemo bolji" (ovo je tako kompleksna tema da ne mogu vise da pisem na forumu, jer kad vidim kolke postove pisem mrzi me da ih procitam i editujem, a kako je tek vama...) Pre sat vremena, Mr_Wolf je napisao: Zaista je bitno i da policija radi svoj posao da bi sistem funkcionisao. I dalje sam stava da riba smrdi od repa,oni mali sitni repici za 20e (u svim segmentima) unistavaju i glavu ribe i drzavu i buduce narastaje koji prepisuju od njih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3317 Napisano April 24, 2022 Drug član, 1054 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 RS Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti si u potpunosti u pravu, ali na ovom zadnjem primeru nismo ni došli do korupcije. Policiju jednostavno ni ne interesuje to što je lik direktno ispred njih prošao na crveno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 963 Napisano April 24, 2022 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da bi policija radila svoj posao za pocetak mora da bude placena,pa da izadje iz komunizma,pa da ne postoji kum,komsija pasa i sva ostala robina na polozajima.A pre i iznad svega da funkcionise sudstvo pa kad policija privede nekog da on ne izadje iz suda pre njih (jer koga onda zabole za posao?).Problem je sto kod nas riba smrdi sa svih strana.Odakle poceti? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5817 Napisano April 24, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od početka! Svako da krene od sebe, da ne pravi sranja i oseti empatiju i uključi moral. Nije to teško. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6091 Napisano April 24, 2022 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Evo,od prethodnog posta koji sam napisao do sada,prosetao sa suprugom do grada i prosao jednim delom glavne ulice.Na parkingu u centru sa nekih 20-ak mesta,auto na mestu za invalida prilazi vozac bez naznaka da je invalid.Malo dalje na ulici dva mesta za invalide,jedan auto parkiran bez nalepnice za invalida a na drugo se parkirava mladic sa nalepnicom P.Inace nije neka guzva ali zar niko ne shvata da ne treba tu da se parkira. Da li je kriva "drzava" ili onaj koji vozi (ne vozi) pauk.Gde je policija da to odmah resava?"Mala mi plata,necu to da radim",za mene nije opravdanje,skini uniformu i radi nesto drugo.I meni je jeftino krpljenje gume,pa sta treba,"okrpicu samo malo,nek malo pusta"? 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...