Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• -, 1755 postova
  • Motocikl: /

Jel znate ko je preuzeo prvo mesto sto se tice bahatog mamlazenja? I to nece skoro niko da ih prestigne!

Vlasnici raznih CanAmova, CFMotoa, ArcticCatova, Polarisa....

Razjebali su sve moguce sume i planine, drndaju oni auspusi, puca cela planina, jadne one zivotinje sto zive tamo.

Gledam neki klip na inst, snima devojka iz CG, verovatno je i lokacija tamo negde, 10tak njih u grupi, otvoreni auspusi i pun gas, kao trkaju se sa divljim konjima, oni mucenici prestraseni!

Znam da ima vlasnika istih i ovde, zao mi je, al je stvarno tako, mentoli na kvadrat!

Pa ja se popeo gore na Crni vrh, motorom, sad bas razmisljam, jebote koji sam ja debil i retard :jok:

• Podržavam 9

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova
  • Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50

Ja bio na Kosmaju malo zasli u sumu zena sin i ja... kad izlecu ti posrani kvadovi drče divljaju ,bas je nekako degutantno. Mislio sam da je vrhunac dziberluka odvrnuta Ceca iz bmw 3 sa brojanicom oko retrovizora i mini crkvom sa svecima stikerima oko kontrolne table i celavi lik koji gasira od semafora do semafora. Ali ovo u prirodi mi je mnogo gore.

• Ne silazi, 2336 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5

U vezi off road vožnje kroz šumu...

Pričao mi drugar, opet njegov drugar iz okoline Knjaževca često išao kroz šumu, motorom. Malo, malo, pa mu iskoči neka životinja. Prošle godine kupio neki motor na struju, kros. Totalno druga priča, motor se ne čuje, niko mu ne iskače, a dešavalo se i da prođe pored životinja a da i ne reaguju...

Znam da je off...

• Sviđa mi se 2

• Zainteresovan, 330 postova
  • Motocikl: Downtown 300i
Pre 2 sati, ser je napisao:

Jel znate ko je preuzeo prvo mesto sto se tice bahatog mamlazenja? I to nece skoro niko da ih prestigne!

Vlasnici raznih CanAmova, CFMotoa, ArcticCatova, Polarisa....

Razjebali su sve moguce sume i planine, drndaju oni auspusi, puca cela planina, jadne one zivotinje sto zive tamo.

Gledam neki klip na inst, snima devojka iz CG, verovatno je i lokacija tamo negde, 10tak njih u grupi, otvoreni auspusi i pun gas, kao trkaju se sa divljim konjima, oni mucenici prestraseni!

Znam da ima vlasnika istih i ovde, zao mi je, al je stvarno tako, mentoli na kvadrat!

Pa ja se popeo gore na Crni vrh, motorom, sad bas razmisljam, jebote koji sam ja debil i retard :jok:

To su majmuni, nema druge reci. Jedno je da voze po nekoj predvidjenoj stazi, a drugo da gaze gde stignu. Ako odem na planinu da setam i idem utvrdjenim pesackim stazama, necu da ih vidim ni osetim. Odes na zdrav vazduh a stoka zadimi, da ti grad sevne pred ocima. Jos ovi sto drze rent prodavnice, se dice i ponose dok zuje pored naroda, jer eto neko ce se naloziti pa ce biti para za njih. Skoro na Fruskoj gori naletele baje na nas kroserima, zamalo nas nisu oduvali. Naravno staza nije bila predvidjena za njih. 

• Drug član, 920 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV

Pre mesec dana penjem se na Šiljak, vrh Rtnja, gornji deo otvoren, vetar nosi, par puta me udar istog izbacio sa staze, ozbiljna strmina... Kad čujem Cross ispod sebe. Tri klinca, idu pun gas, kada je postalo prestrmo krenuše cik-cak stazom za planinare, svi mora da se sklone da prođu, leti zemlja i kamenje po ljudima... Bili su fini, nisu se "kurčili". Popeše se gore i iako su me iznervirali, ipak im skidam kapu. 

20211030_121826.jpg

20211030_120720.jpg

20211030_121813.jpg

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 330 postova
  • Motocikl: Downtown 300i

Mene zanima plate li oni neku dozvolu ? Da se makar prihoduje kad vec divljaju pa da se i uredi planina. Pogotovo sto vidim da ste dosta ljudi zali za Rtanj i da prolaze od kolona ljudi na svega par metara.  Rostiljanje nas na Fruskoj izadje 300kinti po automobilu. A donesemo drva, ocistimo sve za sobom i odemo kao da nismo ni bili tu.

• Podržavam 3

• Drug član, 810 postova
  • Motocikl: Honda NT1100

Ovo je treći jutros u sat vremena koji je probao da me ubije.

U sekundi mi prošao kroz glavu pršljen slomljen na isti način pre 15ak godina.

Stvarno mi nije jasno šta je sa ljudima.

Muziku sam stavio da me cenzuriše :D

• Integrisan, 9316 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Mamlaz drnda telefon, trzavica koja mene izludjuje .... par takvih u nizu je dovoljno da ti skenja dan.

ovakve profesionalce kad vidim.... ljubi ga majka

IMG-20211113-160842.jpg

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1916 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
Namerno je tako stao da ne razmišlja hoće li ga neko ogrebati ili zakačiti dok otvara vrata. 
Nema tu dovoljno IQ-a da smisli to...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

• Haha 1

• Drug član, 1837 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Provozam se danas celih 10 km, naletim na dve budale koji bi da se trkaju kolima samnom sa semafora, putuj igumane, i prvi i drugi.

Onda dostavljac glovo na skuteru iza mene, pokusavam da se sklonim desno, znam da zure i da preticu i gde moze i gde ne moze, a on se nabija meni pozadi desno sve na milimetar. Druze hocu da se vozim a ne da te jurim po retrovizorima i da strepim dok kocim

Pre 10 sati, Četka je napisao:

Namerno je tako stao da ne razmišlja hoće li ga neko ogrebati ili zakačiti dok otvara vrata. 

Parking mesto generalno je nakaradno tj nema dovoljnu širinu. Da su idealno parkirani u nizu opet je muka pri izlasku/ulasku da se ne tresnu vrata o druga kola.

Nekada dok sam bio mladić, vozio A3 sveze ofraban, imao sam istu muku.... šta ako me neko zakači?

Ta muka nikad me nije navela za ovako bahatim parkiranjem već ženče ostavim ispred ulaza a ja odem na P mesto gde niko neće parkirati, sto dalje i nema problema, nema potrebe da se guzim bliže ulazu, mirna mi glava.

Sada vozim Astru karavana, uredno parkiran sedim i čekam suprugu da završi kupovinu.

Dolazi covek oko 60god. star, otkljucava automobil, otvara vrata i tras meni u lajsnu.

Otvaram prozor i pitam ga dal je normalan, zašto je udario vratima?

Jbg izvini, nije ti ništa ... u prevodu bole ga patka.

Da nije bila Astra H, da sam sedeo u nekom avtomobilu od 15-20-25Ke kur moj bi udario, ne bi pomislio na tako nešto.

• Podržavam 1

• Ne silazi, 2252 postova
  • Motocikl: Benelli

Audi na gornjoj fotografiji,Realno ne moze da stane na parkig mesto i da izadje na vrata,mnogo je sirok.Mesto pored stuba jos manje.Prave mala mesta za parkiranje ,da bude veci broj.Ne branim ja njega,cak mi nije ni simpatican,ali situacija je da je prazno.

• Svrati ponekad, 118 postova
  • Motocikl: Honda SH350i

Ne brate mili, bahati mamlaz se parkirao bahato kako god okreneš. Mogao je da stane u sredinu, mogao je da stane pored stuba, svašta je mogao ali bahati mamlazi to ne rade :)

• Podržavam 3

• Zainteresovan, 411 postova
  • Motocikl: Ex GSX-750R

Tako je, isto razmisljam i tako se i ponasam. Koliko puta sam trazio parking da podignem pare na bankomatu, jednostavno mi glupo da upalim sva cetiri i stanem tik uz banku. Naravno ima situacija kad se mora, ali i tad se sklonim maksimalno.

Pre 2 sati, QmBGD je napisao:

Možda je čovek došao pijan pa je i ovo ispalo bolje nego što je bio u stanju.

Posto moja mi zena kad udje u prodavnicu nju tamo Bog zaboravi, imao sam svo vreme ovoga sveta, te sam dočekao i ispratio nekoliko njih.

Jedino je ovaj dasa stao ovako nakaradno, nije bio pijan al bezobrazan jeste.

Šteta samo sto nisam uslikao komsinicu koja je 2min posle njega došla, parkirala se pored stuba u rikverc sve po ps-u.

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 1816 postova
  • Motocikl: mali strom

Razumem da je ¨¨"smekerski" voziti  sa paljenim meglenkama (makar bio i stilo karavan),ali brate cemu zadnje,pa to ubija.Vec par puta na putu srecem aute sa upaljenim i zadnjim maglenkama iako je vidljivost maksimalna.

• Sviđa mi se 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja