srbac 2434 Napisano Sreda u 23:05 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ta siva me spasla na TETu, smrzzzzo sam se u šatoru kod Tutina -2 ili -3c je bilo. Skinem je sa motora i pokrijem se ! Druga pesma . Bez te sive ne idem. U Baru mi je Fazer bio na suncu 7 dana. Siva radi radnju !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Sreda u 23:11 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki sprej nacrtana neka zivotinja (lasica npr) i auto, sluzi valjda za rasterivanje, zna li neko da li rasteruje i miseve? Imao sam bliski susret ispod haube sa Mikijem i ne zna se ko je koga vise uplasio. Izasao valjda iz kanalizacije na topao motor. Drugar mi danas prica njemu mis napravio haos, moglo je do pozara da dodje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano Sreda u 23:20 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, srbac said: Da čujemo koji motor? GSR FAZER APN... Ima u temi Nasi ljubimci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1045 Napisano pre 18 sati Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Biker Q said: Ima neki sprej nacrtana neka zivotinja (lasica npr) i auto, sluzi valjda za rasterivanje, zna li neko da li rasteruje i miseve? Imao sam bliski susret ispod haube sa Mikijem i ne zna se ko je koga vise uplasio. Izasao valjda iz kanalizacije na topao motor. Drugar mi danas prica njemu mis napravio haos, moglo je do pozara da dodje. To je sprej protiv kuna, me znam da li deluje protiv miševa. Baš sam ga pogledao jer su mi miševi pre nekoliko godina izgrizli instalaciju na motoru. Posle toga nisam pokrivao motore u garaži. Kune isto prave probleme samo ih kod nas nema, bar u tom broju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1045 Napisano pre 18 sati Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam podero nekoliko tih cerada a dve su i dalje u funkciji. U principu su dobre, samo što bi za non stop napolju po zimi i kiši verovatno odabrao nešto kvalitetnije. Meni motori stoje ispod terase pa su dobrim delom zaštićeni od kiše, mada zimi gledam da ih držim u garaži. Na suncu su dobar deo dana. Cerada radi posao, samo što je recimo pose 2 godine UV zraci oštete i oslabe pa je vetar pocepa. U garaži može trajati večnost. Koliko košta i 2 godine je ok. Što se tiče veličine, veća XL taman lepo pokriva KTM 790 adventure sa koferom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3235 Napisano pre 17 sati Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Biker Q je napisao: Ima neki sprej nacrtana neka zivotinja (lasica npr) i auto, sluzi valjda za rasterivanje, zna li neko da li rasteruje i miseve? Imao sam bliski susret ispod haube sa Mikijem i ne zna se ko je koga vise uplasio. Izasao valjda iz kanalizacije na topao motor. Drugar mi danas prica njemu mis napravio haos, moglo je do pozara da dodje. Za glodare samo prolaze kesice sa otrovom koje se postave po ćoškovima garaže...sprejevi ne rade posao na otvorenom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3235 Napisano pre 16 sati Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, lemy je napisao: Ja sam podero nekoliko tih cerada a dve su i dalje u funkciji. U principu su dobre, samo što bi za non stop napolju po zimi i kiši verovatno odabrao nešto kvalitetnije. Meni motori stoje ispod terase pa su dobrim delom zaštićeni od kiše, mada zimi gledam da ih držim u garaži. Na suncu su dobar deo dana. Cerada radi posao, samo što je recimo pose 2 godine UV zraci oštete i oslabe pa je vetar pocepa. U garaži može trajati večnost. Koliko košta i 2 godine je ok. Što se tiče veličine, veća XL taman lepo pokriva KTM 790 adventure sa koferom Identično iskustvo sa tim ceradama iz Lidla. Koristim i deblju i tanju...za taj keš ok kvalitet a činjenica je da sunce sprži materijal samo tako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 690 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Biker Q je napisao: Ima neki sprej nacrtana neka zivotinja (lasica npr) i auto, sluzi valjda za rasterivanje, zna li neko da li rasteruje i miseve? Imao sam bliski susret ispod haube sa Mikijem i ne zna se ko je koga vise uplasio. Izasao valjda iz kanalizacije na topao motor. Drugar mi danas prica njemu mis napravio haos, moglo je do pozara da dodje. Kupis osvezivac za wc solje i zakacis ga negde za motorni prostor. Kad prestane da mirisi zamenis, i tako u krug. Mada oni samo zimi se uvlace kad su topla vozila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6157 Napisano pre 10 sati Drug član, 3024 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam onaj crni udarni odvrtač na baterije. Deluje divno, ali sam ja magarac koji nije gledao... Umesto prihvata za gedoru, ima imbecilni preihvat za bitove. Šta sad? Ima li negde taj adapter (što mi se ne sviđa kao rešenje) ili šta preporučujetze i gde nađši to što preporučite. Novo, nisam ga ni jednom upotrebio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12870 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Surla85 said: Kupis osvezivac za wc solje i zakacis ga negde za motorni prostor. Kad prestane da mirisi zamenis, i tako u krug. Mada oni samo zimi se uvlace kad su topla vozila. Baš sam pre neki dan u Lindi video sprej protiv glodara. Baš za te stvari. Tipa 400 dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1064 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 429 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Alati i mašine | Crafter.rs WWW.CRAFTER.RS Širok asortiman alata za profesionalnu i hobi upotrebu: akumlatorski, električni, benzinski, pneumatski alat, ručni alat. Besplatna isporuka. @misa-peiBio sam pre neki dan ovde i mislim da ovi sve imaju. Na odeljenju za alat mozes da provedes pola dana razgledajuci, ogroman izbor. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6058 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, misa-pei said: Uzeo sam onaj crni udarni odvrtač na baterije. Deluje divno, ali sam ja magarac koji nije gledao... Umesto prihvata za gedoru, ima imbecilni preihvat za bitove. Šta sad? Ima li negde taj adapter (što mi se ne sviđa kao rešenje) ili šta preporučujetze i gde nađši to što preporučite. Novo, nisam ga ni jednom upotrebio. ADAPTER 1/2 WWW.WOBYHAUS.CO.RS - ADAPTER 1/2 Jel ovo Ako neces biti srecan sa tim alatom, mozes i vratiti i uzeti svoje novce. Promenio pre 10 sati član slave74 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 807 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, misa-pei je napisao: Uzeo sam onaj crni udarni odvrtač na baterije. Deluje divno, ali sam ja magarac koji nije gledao... Umesto prihvata za gedoru, ima imbecilni preihvat za bitove. Šta sad? Ima li negde taj adapter (što mi se ne sviđa kao rešenje) ili šta preporučujetze i gde nađši to što preporučite. Novo, nisam ga ni jednom upotrebio. Woby house, 189din. za 1/2 a ove standardne za 1/4 imas u svakom univerzalnom kompletu. Takodje imas i povoljan set burgija, nisu neki poseban kvalitet ali za sitnice i mekse materijale dobro dodje i prakticne su, lako izmenjive. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1703 Napisano pre 1 sat Drug član, 997 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan On 1/2/2025 at 12:11 AM, Biker Q said: Ima neki sprej nacrtana neka zivotinja (lasica npr) i auto, sluzi valjda za rasterivanje, zna li neko da li rasteruje i miseve? Imao sam bliski susret ispod haube sa Mikijem i ne zna se ko je koga vise uplasio. Izasao valjda iz kanalizacije na topao motor. Drugar mi danas prica njemu mis napravio haos, moglo je do pozara da dodje. Ja sam ga kupio jer sam majmun koji nije gledao/ukapirao. Dosao kuci i citam "protiv kuna", reko sta ce meni ovo Ja video kablove i mislio da je ili neka ovako zastita ili tipa nesto kao "gloss" i slicno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano pre 15 minuta Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam onaj crni udarni odvrtač na baterije. Deluje divno, ali sam ja magarac koji nije gledao... Umesto prihvata za gedoru, ima imbecilni preihvat za bitove. Šta sad? Ima li negde taj adapter (što mi se ne sviđa kao rešenje) ili šta preporučujetze i gde nađši to što preporučite. Novo, nisam ga ni jednom upotrebio.Kupio sam ga ja. Prepravio sam ga na 1/2" prihvat za gedore. Naručiš sa aliexpres-a i zameniš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...