Motorcyclist 22209 Napisano Januar 4 Integrisan, 6987 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima dobrih stvari od 8. Onaj set gedora deluje ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22209 Napisano Januar 10 Integrisan, 6987 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da su razgrabili set gedora. Pu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 403 Napisano Januar 10 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Gedore su ti od ponedeljka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8794 Napisano Januar 10 Drug član, 2997 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Porani! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22209 Napisano Januar 10 Integrisan, 6987 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, kvaicnenad said: @Motorcyclist Gedore su ti od ponedeljka E do kurca ja video od 8. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 975 Napisano Januar 11 Bad Boy, 175 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 1. 2026. at 20:22, Motorcyclist je napisao: Ima dobrih stvari od 8. Onaj set gedora deluje ok. Uzimao sam ja u Lidlu pre 2god malo manji set,mogu ti reci da su okej skroz, tukao sam ih i sa udarnim odvijacem bez problema,ovaj sad koji je u katalogu mi deluje kao jako slican (indentican) sa "Profesional" gedorama i one su korektne skroz (imam i njih) sem tih bitova,oni su mekani nekako uvrcu se i kidaju lako. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22209 Napisano Januar 11 Integrisan, 6987 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ce mi kolega uzeti ako ostane. Ma za moju upotrebu 3 puta godišnje dovoljno. Bitovi mi trebaju eventualno za neki imbus npr. za kociona klesta da odvrnem pin i tako nesto. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22209 Napisano Januar 13 (promenjeno) Integrisan, 6987 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen set. Zadovoljan. Inace fali mi H5 inbus bit, ima H6 i H4, moracu ga dokupiti kada mi bude trebao za kocnice. Sada sam video pogresili su, ladno u pakovanju nisu stavili H5 gde pise nego dva ista torexa Promenio Januar 13 član Motorcyclist Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6215 Napisano Januar 13 Drug član, 2574 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan kod nas nema seta, nabijem ih na onu stvar, da udjem u kp garant bi ga bilo po 1000 vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15870 Napisano Januar 13 Integrisan, 8247 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćeš da pogledam u SD da li ima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6215 Napisano Januar 13 Drug član, 2574 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Alekre said: Hoćeš da pogledam u SD da li ima? ma jok, nije mi o glavu sto se kaze, pozuricu sledeci put kad bude, u zadnje vreme j cesto bilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11725 Napisano Januar 14 Ne silazi, 3656 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne nađoh, ko da ide u Mladenovac, to je otišlo verovatno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2434 Napisano Januar 16 Drug član, 460 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam u Lidlu Odstranjivač vlakana (vlakna koja se nahvataju na duksericama, džemperima, itd). Košta 400,00 RSD i dobiješ dve baterije. Duksevi su mi kao novi, a bio sam spreman da ih pobacam. Mora po više puta da se prođe da sve očisti, nije nešto preterano brzo, ali završava posao. Interesantna stvarčica za veoma malo para. Oduševilo me. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9536 Napisano Januar 16 Drug član, 3296 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Zbog psa ili pasa, kako kad, skidam dlake onim namotanim lepljivim trakama. Savršeno rade, jeftine su, ne ostavljaju lepak na džemperima, tkanini. A brzo skidaju dlake i trunje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10391 Napisano Januar 16 nekrunisani kralj moto cigana, 3306 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Za to je najbolja mašina za sušenje veša Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1152 Napisano Januar 16 BJB Maxi Scooter Club, 2275 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Luka9905 je napisao: Kupio sam u Lidlu Odstranjivač vlakana (vlakna koja se nahvataju na duksericama, džemperima, itd). Košta 400,00 RSD i dobiješ dve baterije. Duksevi su mi kao novi, a bio sam spreman da ih pobacam. Mora po više puta da se prođe da sve očisti, nije nešto preterano brzo, ali završava posao. Interesantna stvarčica za veoma malo para. Oduševilo me. Узела и моја ћера, јурила га 2 дана, ево је иде по кући и решава свима ствари. Одлична справица 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...