Jump to content

Moto Zajednica

Ako je nekom blizu Lidl

Recommended Posts

• Andragog, 5005 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Ta siva me spasla na TETu, smrzzzzo sam se u šatoru kod Tutina -2 ili -3c je bilo. Skinem je sa motora i pokrijem se  ! Druga pesma .  Bez te sive ne idem. U Baru mi je Fazer bio na suncu  7 dana. Siva radi radnju !!! 💪

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1710 postova

Ima neki sprej nacrtana neka zivotinja (lasica npr) i auto, sluzi valjda za rasterivanje, zna li neko da li rasteruje i miseve? Imao sam bliski susret ispod haube sa Mikijem i ne zna se ko je koga vise uplasio. Izasao valjda iz kanalizacije na topao motor. Drugar mi danas prica njemu mis napravio haos, moglo je do pozara da dodje. 

• Drug član, 1076 postova
  • Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure
8 hours ago, Biker Q said:

Ima neki sprej nacrtana neka zivotinja (lasica npr) i auto, sluzi valjda za rasterivanje, zna li neko da li rasteruje i miseve? Imao sam bliski susret ispod haube sa Mikijem i ne zna se ko je koga vise uplasio. Izasao valjda iz kanalizacije na topao motor. Drugar mi danas prica njemu mis napravio haos, moglo je do pozara da dodje. 

To je sprej protiv kuna, me znam da li deluje protiv miševa. Baš sam ga pogledao jer su mi miševi pre nekoliko godina izgrizli instalaciju na motoru. Posle toga nisam pokrivao motore u garaži. Kune isto prave probleme samo ih kod nas nema, bar u tom broju. 

• Hvala 1

• Drug član, 1076 postova
  • Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure

Ja sam podero nekoliko tih cerada a dve su i dalje u funkciji. U principu su dobre, samo što bi za non stop napolju po zimi i kiši verovatno odabrao nešto kvalitetnije. Meni motori stoje ispod terase pa su dobrim delom zaštićeni od kiše, mada zimi gledam da ih držim u garaži. Na suncu su dobar deo dana. Cerada radi posao, samo što je recimo pose 2 godine UV zraci oštete i oslabe pa je vetar pocepa. U garaži može trajati večnost. Koliko košta i 2 godine je ok.

Što se tiče veličine, veća XL taman lepo pokriva KTM 790 adventure sa koferom

• Drug član, 2328 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
Pre 9 sati, Biker Q je napisao:

Za glodare samo prolaze kesice sa otrovom koje se postave po ćoškovima garaže...sprejevi ne rade posao na otvorenom.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2328 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
Pre sat vremena, lemy je napisao:

Ja sam podero nekoliko tih cerada a dve su i dalje u funkciji. U principu su dobre, samo što bi za non stop napolju po zimi i kiši verovatno odabrao nešto kvalitetnije. Meni motori stoje ispod terase pa su dobrim delom zaštićeni od kiše, mada zimi gledam da ih držim u garaži. Na suncu su dobar deo dana. Cerada radi posao, samo što je recimo pose 2 godine UV zraci oštete i oslabe pa je vetar pocepa. U garaži može trajati večnost. Koliko košta i 2 godine je ok.

Što se tiče veličine, veća XL taman lepo pokriva KTM 790 adventure sa koferom

Identično iskustvo sa tim ceradama iz Lidla. Koristim i deblju i tanju...za taj keš ok kvalitet a činjenica je da sunce sprži materijal samo tako.

• Zainteresovan, 342 postova
  • Motocikl: Aprilia ETV
Pre 15 sati, Biker Q je napisao:

Kupis osvezivac za wc solje i zakacis ga negde za motorni prostor.

Kad prestane da mirisi zamenis, i tako u krug.

Mada oni samo zimi se uvlace kad su topla vozila.

• Drug član, 3024 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Uzeo sam onaj crni udarni odvrtač na baterije. Deluje divno, ali sam ja magarac koji nije gledao... Umesto prihvata za gedoru, ima imbecilni preihvat za bitove. Šta sad? Ima li negde taj adapter (što mi se ne sviđa kao rešenje) ili šta preporučujetze i gde nađši to što preporučite. Novo, nisam ga ni jednom upotrebio.

• Ne silazi, 7407 postova
  • Motocikl: TDM 900
20 minutes ago, Surla85 said:

Kupis osvezivac za wc solje i zakacis ga negde za motorni prostor.

Kad prestane da mirisi zamenis, i tako u krug.

Mada oni samo zimi se uvlace kad su topla vozila.

Baš sam pre neki dan u Lindi video sprej protiv glodara. Baš za te stvari. Tipa 400 dinara.

• Zainteresovan, 429 postova
  • Motocikl: k9
WWW.CRAFTER.RS

Širok asortiman alata za profesionalnu i hobi upotrebu: akumlatorski, električni, benzinski, pneumatski alat, ručni alat. Besplatna isporuka.

@misa-peiBio sam pre neki dan ovde  i mislim da ovi sve imaju. Na odeljenju za alat mozes da provedes pola dana razgledajuci, ogroman izbor.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: SMC 300
16 minutes ago, misa-pei said:

Uzeo sam onaj crni udarni odvrtač na baterije. Deluje divno, ali sam ja magarac koji nije gledao... Umesto prihvata za gedoru, ima imbecilni preihvat za bitove. Šta sad? Ima li negde taj adapter (što mi se ne sviđa kao rešenje) ili šta preporučujetze i gde nađši to što preporučite. Novo, nisam ga ni jednom upotrebio.

WWW.WOBYHAUS.CO.RS

- ADAPTER 1/2

Jel ovo

Ako neces biti srecan sa tim alatom, mozes i vratiti i uzeti svoje novce.

Promenio član slave74
  • Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 495 postova
pre 8 minuta, misa-pei je napisao:

Woby house, 189din. za 1/2 a ove standardne za 1/4 imas u svakom univerzalnom kompletu.

drzac1-2.png.3ee94113bc8ecdf78b4254941936b239.png

Takodje imas i povoljan set burgija, nisu neki poseban kvalitet ali za sitnice i mekse materijale dobro dodje i prakticne su, lako izmenjive.

burgije.thumb.png.e560f67d5c0b59fcb7c51b5fcdd6478f.png

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 997 postova
  • Motocikl: Lep
On 1/2/2025 at 12:11 AM, Biker Q said:

Ja sam ga kupio jer sam majmun koji nije gledao/ukapirao. Dosao kuci i citam "protiv kuna", reko sta ce meni ovo :D Ja video kablove i mislio da je ili neka ovako zastita ili tipa nesto kao "gloss" i slicno :D

• Drug član, 554 postova
  • Motocikl: Suzuki Vstrom 650
Kupio sam ga ja. Prepravio sam ga na 1/2" prihvat za gedore. Naručiš sa aliexpres-a i zameniš. Screenshot_20240313-215233_Facebook.jpg

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja